Тональний крем BB "Досконалість" Avon True

Бренд:
Avon

Тональний крем ВВ «Досконалість» SPF 15
ВВ-креми «Досконалість»: догляд за шкірою + макіяж
Оновлена формула з комплеком Active seed з насінням чіа і стреліції, антиоксидантами і вітамінами. ВВ-креми мають ультралегку текстуру, що дихає, завдяки антиоксидантам, вітамінам та мінералам і забезпечують рівний тон, здорове сяйво і глибоке зволоження шкіри.

Тонуючий крем ВВ «Досконалість» SPF 15 із зволожувальною формулою надає шкірі надає легкий тональний ефект, допомагає приховати розширені пори та дрібні недоліки, вирівнює тон, миттєво зволожує шкіру і доглядає, захищає від шкідливого впливу сонячних променів.  Підходить для нормальної і сухої шкіри.

ЗАСТОСУВАННЯ: Вранці нанеси крем на попередньо очищену суху шкіру обличчя. Розподіли масажними рухами, поки засіб повністю не вбереться.
Уникати контакту ВВ-крему з очима. Якщо крем потрапив у очі, ретельно промийте їх водою. Тримати в недоступних для дітей місцях. Уникати потрапляння тонального крему на одяг: засіб може залишати плями на деяких видах тканин.

Виготовлено в Польщі/ Росії.

 

Avon

Тональний крем BB "Досконалість" Avon True

Olvia Agarkofa
По консистенции крем немного жидкий, запах приятный, легко распределяется по коже, выравнивает тон кожи,при этом маскирует мелкие недостатки, не сильно хороша матирует, но часа 3-4 точно выдержит, не вызваает раздражения.

Хочешь узнать всю информацию о голосовании и отзывах?

Авторизируйся
через социальные сети

Чтобы проголосовать и оставить отзыв, авторизируйся через социальные сети