ТОП-4 рекомендації, які допоможуть тобі відростити брови, як в Instagram

Важливо насамперед усвідомити, що все залежить від генетики. Скільки волосяних луковиць ми маємо «від природи» стільки брів і може вирости.

Одразу розвіюємо міфи про чудо-сироватки та гормональні засоби для росту брів. Ефект від таких засобів короткотривалий, і навіть, якщо вам вдалося відростити густіші брови, із часом волоски почнуть випадати, але є кілька б’юті-лайфхаків, які без шкоди для здоров’я допоможуть привести ваші брови «у форму».

Забуваємо про пінцет на місяць, а краще на два

Саме так, якби складно не було відмовитися від цієї, здавалося б, рутинної звички потрібно дати волосяним фолікулам «показати себе». Якщо брови були, то їх можна відростити. У цей час можна включити в догляд скраби для брів, для покращення кровотоку в цій зоні. Сьогодні на ринку представлено безліч марок, тому ви без жодних складнощів знайдете щось для себе. Головне, ретельно вивчати склад продуктів, для запобігання алергічних реакцій.

брови

Використання сироватки або олії аргани

Свого часу саме цей засіб допоміг мені відростити красиві, а, головне, доглянуті брови, мова про араганову олію. Окрім стимуляції росту, олія аргани сприяє зволоженню наших волосків, що своєю чергою полегшує догляд за бровами. Олію варто наносити тонким шаром на волоски. За бажанням можна обрати олію ши, паростків пшениці, тмину чи мигдалю.

брови

Також, як альтернатива, підійде комплексна сироватка з додаванням агранової олії або олії персикової кісточки. Цей метод підійде для тих, хто не любить ефекту блиску та ефекту жирності на бровах, адже сироватка швидко проникає у волосок та не залишає слідів на шкірі. До того ж сучасні косметичні бренди створюють свої продукти в більш зручному форматі зі щіточкою для легшого нанесення.

«Щастя для брів» або «Ботокс для брів»

Ці доглядові процедури з кожним днем набирають усе більшої популярності у сфері краси.

Щастя для брів – це доглядова spa-процедура, що максимально зволожує волоски на бровах, забезпечує живлення та надає блиску. І це не дивно, адже до складу цих засобів входять вітаміни групи A, B, C, E. Ефект зберігається до трьох тижнів.

Ботокс для брів – альтернатива процедурі «щастя для брів». Процедура відновлення та зміцнення волосків за допомогою спеціального складу збагаченого комплексом вітамінів. Ефект зберігається до тижня.

брови

Важливо розуміти, що з перерахованими вище процедурами такими, як щастя для брів та нанесення ботоксу краще впорається сертифікований майстер-бровіст, тому їх не рекомендується проводити самостійно.

Ламінування/Довготривала укладка брів

Якщо говорити про найпопулярнішу процедуру по догляду за бровами, це однозначно – довготривала укладка брів. Цей метод забезпечує глибокий догляд, відновлення та красивий ефект одразу після проведення процедури. У результаті брови виглядають ідеально впродовж одного-двох місяців залежно від індивідуальних особливостей організму. Процедуру ламінування повинен виконувати броумайстер, самостійно використовувати склади не рекомендується.

брови

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?