Манікюр гель-лаком: власноруч чи у майстра?

P

Хтось вважає за краще робити манікюр виключно в салоні, а комусь і вдома вдається створювати розкішні нейл-дизайни.

Єдиної думки з приводу цього немає, бо кожен обирає своє. Розглянемо основні плюси та мінуси самостійного та професійного манікюру.

Манікюр гель-лаком

Манікюр у домашніх умовах

Плюси

  1. Економія грошей та часу. Якщо салон не в кроковій доступності, потрібно витратитися на дорогу. Коли ви робите професійний манікюр, платите не лише за матеріали, а й за орендоване місце, обладнання та роботу майстра. Вдома ж ви хазяйнуєте без цих нюансів.
  2. Повний контроль за ситуацією. Майстри зустрічаються різні. Деяким буває складно донести, що ви хочете. Не всі працюють акуратно або не вважають за потрібне уточнювати деталі, про які клієнт не замислюється. А результат не тішить. Під час самостійної підготовки нігтів травмуватись складніше.
  3. Власна колекція лаків. Яким би величезним не був вибір у салоні, потрібного лаку все одно може не знайтись. Замовляючи засоби, майстер часто обмежується одним виробником. Коли на EVA.UA є сотні варіантів, можна ні в чому собі не відмовляти. Ви обираєте тільки ті гель-лаки, бази, топи та клінсери, які вам подобаються.
  4. Гігієнічність інструментів. Особистий манікюрний набір — гарантія відсутності «чужих» мікробів. Ви точно знаєте, що ніхто, крім вас, не користувався ні пилочкою, ні щипцями.

Мінуси

  1. Відсутність професійних знань та навичок. Умілий майстер зробить гарний манікюр із першого разу. Вдома доведеться вчитися. Не чекайте від першої самостійної спроби шедевр.
  2. Необхідність придбати обладнання. Як мінімум, лампа для полімеризації вам знадобиться. Без неї манікюр гель-лаком перетвориться на муку, не кажучи про якість покриттів.

Манікюр гель-лаком

Манікюр у професійного майстра

Плюси

  1. Якісний результат. Якщо потрапляєте до сумлінного та навченого майстра, претензій до його роботи у вас не буде. Манікюр вдасться бездоганним і протримається кілька тижнів. Перед тим, як відправитися в салон, пошукайте інформацію в інтернеті, подивіться відгуки, фотографії робіт. За допомогою пошуку картинок у Google перевірте, чи не запозичив майстер фото на іншому сайті.
  2. Психологічне розвантаження. Залежить, звичайно, від майстра, але найчастіше це комунікабельні люди, готові йти на контакт. Вони розуміють, що на процедурі для клієнта важливий емоційний комфорт. Ви спілкуєтеся, поринаєте у світ прекрасного та отримуєте порцію соціальної енергії.

Манікюр гель-лаком

Мінуси

  1. Вартість. У деяких майстрів можна побачити низькі ціни, тільки результат роботи вам навряд чи сподобається. Досвідчені майстри чудово орієнтуються в розцінках і ніколи не занижують вартість послуг собі на збиток. У нейл-індустрії, як і скрізь, закон простий: якість коштує дорого. Пам’ятайте про це, якщо не хочете стати моделлю для набивання руки.
  2. Ймовірність отримати інфекцію. Необроблені інструменти легко передають грибок. На 100 % застрахувати себе від потрапляння інфекції неможливо навіть у найелітнішому салоні. Безумовно, грамотний майстер дотримується чистоти в усьому, але будьте пильні. Просіть дезінфікувати та відкривати одноразові інструменти при вас.

Манікюр і у майстра, і вдома пов’язаний як із приємними бонусами, так і з труднощами. Деякі елементи нейл-дизайну самостійно виконати неможливо, але чи потрібні вони? Тільки вам вирішувати, як краще. Приємних експериментів!

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?