Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

21 червня у київському салоні краси Leo Beauty Club відбувся INSTYTUTUM Beauty Day, організований швейцарським брендом INSTYTUTUM Result-Driven Skincare та мережею салонів Leo Beauty Club.

Захід зібрав найвідоміших інфлуенсерів, скінтелектуалів та шанувальників бренду для обговорення секретів бездоганного догляду за шкірою.

Захід розпочався лекцією на тему «Секрети сонцезахисту: як зберегти молодість шкіри», яку провела експертка бренду. Вона детально та доказово розповіла про вплив сонця на шкіру та про те, як уникнути його негативного впливу. Основним акцентом серед продуктів вечора став мультифункціональний сонцезахисний крем від INSTYTUTUM – SUNSCRIPTION DARK SPOT DEFENCE SPF50.

Leo Beauty Club

Гості мали можливість познайомитися з кожним продуктом бренду та відчути його ефективність на собі під час процедури від косметологів Leo на космецевтиці бренду. Facial від INSTYTUTUM – це експрес-догляд для миттєвого сяйва шкіри, що складається з пʼяти етапів: вмивання, ексфоліація, тонізація, активний догляд та ультра зволоження. Косметологічний догляд був ексклюзивно представлений на б'юті днях бренду від Leo Beauty Club у Києві та Дубаї.

Leo Beauty Club

Протокол від кандидатки медичних наук Наталії Деркач “Базовий догляд” створений, щоб боротись з усіма ознаками старіння одночасно. Рутина націлена на те, щоб зберегти шкіру молодою, пружною та сяйливою якомога довше. У догляд входять мультифункціональні продукти з компонентами-синергіками, які успішно поєднуються і підсилюють дію один одного. Адже протокольний догляд – це покрокова стратегія, яка приведе до результату, саме завдяки комплексному підходу.

Leo Beauty Club

Особливий шарм заходу додавали спешл напої з меню LBC x INSTYTUTUM, хелсі солодощі від Green Chef та полуниця в шоколаді від Berry Bliss. Бренд INSTYTUTUM також підготував особливі подарунки для гостей, а партнер SOLO for diamonds подарував сертифікати на покупку вирощених діамантів.

Leo Beauty Club

День бренду INSTYTUTUM у Leo Beauty Club став справжнім святом краси, де кожен зміг відчути на собі силу інноваційних продуктів та насолодитися атмосферою розкоші та турботи.


Про Leo Beauty Club

LEO BEAUTY CLUB – це мережа міжнародних салонів краси преміум сегменту. Мережа представлена у Києві, Варшаві та Дубай. Завдяки використанню передових технологій, Leo Beauty Club забезпечує винятковий досвід для кожного клієнта.

Про INSTYTUTUM

INSTYTUTUM – швейцарський бренд косметики для професійного догляду вдома, заснований українкою Наталією Деркач. Бренд завоював всесвітнє визнання завдяки підходу, орієнтованому на результат. У листопаді 2023 року Forbes USA назвав INSTYTUTUM наступним дизраптором індустрії skincare (тобто тим, хто змінює правила та встановлює тренди).

Beauty Fresh

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?

Wellnes&travel

Відкрий для себе світ стретчингу разом зі студією Naumova stretching!

Події

Напередодні Івана Купала: запрошуємо на зустріч-практикум з Євгенією Власовою «Жінка, яка звучить»

Обличчя

Сміливий б’юті-експеримент від Beauty.ua: редакція тестує цифрову діагностику шкіри у BROCARD

Обличчя

Новий вимір зволоження: Medik8 презентував крем Total Moisture Daily Facial Creme

Тіло

Як досягти здорової шкіри з Mary Kay: рекомендовані засоби для догляду

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения