Мейкап-tutorial для Zoom: Як виглядати бездоганно, навіть коли працюєш з дому

!

Дім замінив офіс, робочі зустрічі тепер онлайн, а дзвінки у ZOOM стали звичною справою. Тепер на зустріч із колегами можна приходити у капцях, але виглядати потрібно на всі сто.

Разом з Mary Kay ми склали гайд, який допоможе виглядати в об'єктиві вебкамери, наче телезірка.

  • 1. Почнемо зі шкіри

Якщо ваша кімната залита яскравим денним світлом, то на шкірі будуть помітні всі нюанси. У такому разі для макіяжу краще використовувати щільні матові текстури — такий тон замаскує всі недоліки. 

Мейкап-порада від Б’юті-експерта Mary Kay Мар’яни Фуртак:

Використовуйте матову тональну основу, відтінок якої буде збігатися з кольором вашого обличчя. Для рівномірного тону краще брати пензель для нанесення основи під макіяж — його форма дозволить “зашліфувати” шкіру на рельєфних зонах. Для шкіри з недоліками є лайфхак — нанесіть один тонкий шар тону, припудріть його, а потім поверх нанесіть ще один шар тонального крему. Така техніка дозволить максимально замаскувати недоліки, щоб обличчя в кадрі було бездоганним.

  • Переходимо до очей


У ZOOM-дзвінках можуть брати участь одразу декілька людей, тому ваше обличчя може виглядати маленьким на екрані. Щоб воно було виразнішим, зробіть головний акцент на очі — підкресліть їх за допомогою олівця та туші.

Мейкап-порада від Б’юті-експерта Mary Kay Мар’яни Фуртак:

Щоб зробити очі яскравішими, використовуйте олівець чорного кольору, на який можна нанести темно-коричневі або чорні тіні. Для тіней візьміть пензель для підведення очей — він забезпечить рівномірне нанесення. Щоб зробити погляд ще виразнішим за допомогою чорної туші — промалюйте вії 2-3 рази. А якщо бажаєте досягти “вау-ефекту”, зверніть увагу на туш, що додасть віям додаткового об’єму.
Модні тенденції змінюються щосезонно. Кожний тренд — певні відтінки кольорів. Але чорна підводка, мов маленька чорна сукня — завжди в моді!

  • Не забуваємо про губи


Щоб макіяж виглядав гармонійно і природньо — використовуйте нюдову помаду, яка не акцентуватиме увагу на вустах.

Мейкап-порада від Б’юті-експерта Mary Kay Мар’яни Фуртак:

У лінійці Mary Kay популярні три відтінки, які пасують абсолютно всім: “Ніжна ти” — нюдовий відтінок, “Малинове морозиво” — ніжно-рожевий та “Соковитий абрикос” — рожево-персиковий.

  • Також Мар’яна поділилась з нами особистими лайфхаками для вишуканого мейкапу:

 


 ♦  Щоб надати обличчю серйозніший вигляд і силу характеру (наприклад, якщо жінка займає керівну посаду), можна виділити брови — за допомогою пудрового олівця і гелю. Для блондинок підійде олівець на тон темніший, ніж колір волосся, а для брюнеток —  на тон світліший за природній колір. Універсальним є олівець відтінку “Брюнет” або тінт для брів “Темний блонд”.

♦  Якщо на дзвінку потрібно мати свіжий вигляд, можна використовувати персикові рум'яна. Для цього візьміть відтінок “Соковитий персик” та нанесіть на яблучка щік і повіки.

♦  Коли до дзвінка залишилося 5 хвилин і ви не встигли нафарбуватися, можна нанести й розтушувати пальцями консилер помірно світлого відтінку або використати коректор для шкіри навколо очей. Нанесіть його на зону навколо очей, носогубні складки та центр чола. А на губи — яскраву помаду. Чудово пасуватимуть відтінки “Модний рожевий”, “Стильний рожевий” або “Червона туфелька”.

 

Б’юті-експерта Mary Kay знають про б’юті-сферу все: тренди в макіяжі, розробки у сфері догляду за шкірою, нові аромати і мільйон інших речей. Вони допоможуть підібрати усе необхідне, щоб підкреслити вашу індивідуальність та стиль. Вибирайте свого Б’юті-експерта та відкривайте для себе світ нових можливостей разом із Mary Kay!

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?