Образ дня: Дита фон Тиз в лодочках Christian Louboutin

Модель презентовала свой новый аромат для мужчин и женщин Dita Von Teese Scandalwood и блеснула стильным образом.

Модель Дита фон Тиз представила свой новый аромат Dita Von Teese Scandalwood. Парфюм является универсальным и подойдет как для мужчин так и для женщин. 

Для мероприятия звезда выбрала очень женственное платье, которое подчеркивает выдающиеся формы Диты. Кофейно-бежевое платье с золотистой вышивкой на рукавах актриса дополнила тонким поясом на талии, визуально подчеркивающим фигуру песочные часы. 

Изюминкой образа стали оригинальные лодочки на высоком каблуке бренда Christian Louboutin, усыпанные стразами.

 

Beauty Fresh

Wellnes&travel

Що впливає на ріст грудей: головні фактори, про які важливо знати

Нігті

«Матовий ягідний» манікюр — тренд, який варто спробувати

Фарбування

Догляд за фарбованим волоссям: як повернути блиск, силу та м’якість

Здорове харчування

Порядок прийому їжі: чому важливо, що і в якій послідовності ти їси

Wellnes&travel

30 питань, які замінять «Як справи?» та допоможуть справді поспілкуватись

Здорове харчування

Сіль і краса: як надлишок натрію провокує набряки, тьмяність шкіри та втому

Wellnes&travel

Як зберегти спокій під час складних розмов на святковій вечірці

Обличчя

Догляд за шиєю: як зберегти молодість без інʼєкцій

Здорове харчування

Як підтримати мітохондрії: роль лейцину для енергії, шкіри й здоров’я

Тіло

Як працює крем для депіляції: просте пояснення і поради для безпечного використання

Здорове харчування

Як покращити засвоєння заліза: роль вітаміну C і продуктів, що допомагають

Wellnes&travel

Звільнимося від міфу «Знайди роботу, яку любиш»: новий погляд на кар’єру у 2025 році

Тіло

Висипання на спині: як позбутися прищів і повернути впевненість у своє тіло

Здорове харчування

Фініки — не лише солодкість: чому варто додати їх у раціон для б’юті та здоров’я

Події

BEAUTY GALA 2026: нова подія, що змінює формат beauty-заходів в Україні

Здорове харчування

Як підкреслити смак страв без зайвої солі: секрети від шеф-кухаря