Косметика REN Clean Skincare: філософія «чистого» догляду

P

Останнім часом спостерігається тренд на органічність: їжа і напої, одяг, паковання тощо. Особливої популярності набули й косметичні засоби з натуральним складом. Вони безпечні, гіпоалергенні та підходять навіть для чутливої шкіри.

REN Clean Skincare — це бренд, який одним з першим почав випускати таку продукцію. І за кілька десятиліть він не втратив своєї популярності. Детальніше про REN Clean Skincare — у статті.

Історія створення бренду

Заснування REN Clean Skincare відбулося у 2000 році у східному Лондоні. Тоді вагітна дружина одного із засновників Antony Buck не могла підібрати для себе косметичні доглядальні засоби через надмірну чутливість шкіри. Усі продукти спричиняли у неї алергічну реакцію і подразнення. Тодішній косметичний асортимент був зовсім обмеженим і далеким від ідеального щодо формул. Жінка шукала природні альтернативи засобам, проте ніщо не забезпечувало належну ефективність, чистоту і задоволення. Це надихнуло її чоловіка і його друга, партнера по бізнесу Robert Calcraft на створення власного виробництва продукції для догляду за шкірою. Проте з однією умовою — ці засоби мають бути «чистими».

Косметика REN Clean Skincare

Особливості REN Clean Skincare

Головна відмінність засобів цього бренду полягає у «чистоті» формул. Вони розроблені на основі біоактивних природних речовин, не містять потенційних алергенів, шкідливих компонентів, агресивних сполук. Продукція REN — цілком натуральна та органічна. Вона підходить для всіх типів шкіри, зокрема дуже чутливої. Продукти цього британського бренду забезпечують дбайливий та ефективний догляд. 

Філософія «Clean to skin» передбачає використання органічних компонентів, які гарантують безпечність для шкіри. Бренд створив власний лист «чистих» компонентів, які покращують її стан зсередини, а не маскують проблеми ззовні. Це не лише безпечні компоненти, але й натуральна сировина, вирощена в екологічно чистих умовах.

Косметика REN Clean Skincare

Філософія «Clean to planet» полягає у максимальному збереженні природних ресурсів, зменшенні відходів і використання пластику в косметичних цілях. REN — перший преміальний бренд доглядальної косметики, який почав дотримуватися принципу Zero Waste (нульові відходи). Їхнє паковання придатне для вторинного перероблення, складається з уже перероблених матеріалів або придатне для повторного використання. Окрім цього бренд активно займається очищенням довкілля від пластику та інших відходів, а 2,5 % прибутку передає на збереження природи. 

Бестселери бренду

  • REN Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic — тонік для сяйва обличчя з АНА-кислотами.
  • REN Clean Skincare Evercalm Global Protection Day Cream — денний захисний крем для обличчя.
  • REN Clean Skincare AHA Smart Renewal Body Serum — оновлювальна сироватка для тіла.

Органічна продукція — це не лише тимчасовий тренд. Це перевірені формули, корисні компоненти, гарантована ефективність і безпечність. REN Clean Skincare — один з топових виробників таких засобів для дбайливого догляду за шкірою, навіть дуже чутливою!

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати