Системний догляд за обличчям у різному віці: що потрібно шкірі у 16+, 20+ та 45+

P

Шкіра здатна сяяти красою у будь-якому віці. Головне — виконувати базові правила.

Кожен вік по-своєму унікальний та має свої особливості, і шкіра не є винятком. З часом вона змінюється й потребує іншого підходу до догляду.

У віці 16+ шкіра ще молода, але вже вимагає правильної б’юті-рутини для збереження природного балансу. У 20+ вона починає проявляти перші ознаки стресу, а після 45-ти їй необхідне більш глибоке відновлення. Системний догляд за шкірою повинен відповідати вашим індивідуальним потребам на кожному етапі життя.

Важливо, щоб косметичні засоби гармонійно доповнювали один одного і допомагали вирішувати індивідуальні проблеми. Американський бренд Mary Kay розробив ефективні системи б’юті-догляду, створені для різних вікових груп, що враховують потреби шкіри у різні періоди життя. Це зручно і, головне, дієво. А якщо вибір стає складним, на допомогу завжди готовий прийти Незалежний Консультант з краси!

Догляд за шкірою у віці 16+: природна свіжість та баланс

У юності шкіра сповнена енергії, але гормональні коливання можуть впливати на її зовнішній вигляд, викликаючи висипання або жирний блиск. Важливо вибрати засоби, які допоможуть підтримувати баланс шкіри й водночас не перевантажать зайвим.

  • Набір засобів Mary Kay® для зволоження шкіри призначений для підтримання оптимального рівня вологи. Це особливо важливо для нормальної і сухої шкіри, яка може втрачати пружність та зволоженість через вплив навколишнього середовища. Тут є усе для базового догляду: очищення, зволоження, скрабування й тонізування шкіри.

Набір включає:

1. Зволожувальний очищувальний засіб для сухої/нормальної шкіри

Завдяки вмісту соняшникової олії цей засіб дбайливо очищує шкіру, видаляючи забруднення та надлишковий жир, не пересушуючи її. Ідеальний для використання двічі на день.

2. Зволожувальний засіб для сухої/нормальної шкіри

Легкий живильний засіб з вітаміном Е та олією соняшника забезпечує шкірі необхідне зволоження, захищаючи її від впливу вільних радикалів. Підходить для щоденного використання вранці та ввечері, а також ідеально поєднується з макіяжем.

3. Відновлювальний тонік

Цей освіжаючий продукт повертає шкірі природний баланс після очищення, зберігаючи її м'якою та зволоженою. Завдяки антиоксидантам він захищає обличчя від негативного впливу зовнішніх факторів. Тонік не містить спирту.

4.  Відлущувальний скраб

Цей ніжний перламутровий скраб містить кульки-ексфоліанти, які допомагають відлущити відмерлі клітини шкіри та очистити пори. Після використання шкіра виглядає м’якою і гладенькою та глибоко очищеною. Засіб можна використовувати 2-3 рази на тиждень.

  • Для комбінованої або жирної шкіри ідеально підійде інша система догляду – набір засобів Mary Kay® для матування шкіри. Цей комплекс допомагає контролювати надлишок себуму, зменшити блиск і забезпечити свіжий вигляд шкіри протягом усього дня. До нього входять:

1. Матуючий очищувальний засіб для комбінованої/жирної шкіри

Матуючий гель для вмивання м’яко готує шкіру до наступного кроку б’юті-рутини. Ефективно видаляє забруднення і надлишок жиру, допомагаючи зменшити блиск. Залишає шкіру свіжою та м’якою – без відчуття стягнутості чи сухості – і матує її. Крім того, він достатньо м’який для використання двічі на день. 

2. Матуючий зволожувальний засіб для комбінованої/жирної шкіри

Цей крем-гель нежирний, швидко поглинається та забезпечує шкіру необхідною щоденною дозою зволоження зранку та ввечері. Шкіра залишається матовою завдяки легкій, ніжній формулі з матуючим ефектом. 

3. Відновлювальний тонік

Після етапу очищення шкіри вкрай важливо не забувати про відновлення природного балансу, і з цією задачею ідеально впорається м’який тонік, що не пересушує та не залишає після себе віддушки або стійких забруднень. Засіб містить антиоксидант і гліцерин, що захищає шкіру.

4. Відлущувальний скраб

М'який скраб з ексфоліантами відлущує відмерлі клітини шкіри, забезпечуючи її гладкість та здоровий вигляд.

Обидва набори забезпечують базовий догляд, який підійде для молодої шкіри, надаючи їй свіжість і природне сяйво. А щоб ще більше удосконалити вашу б'юті-систему, радимо звернути увагу на додаткові засоби спрямованої дії, котрі допоможуть вирішити індивідуальні проблеми.

Додаткові засоби для шкіри 16+:

Цей охолоджуючий гель створений для зони навколо очей, яка потребує особливої уваги і догляду, особливо у молодому віці. Завдяки рослинним екстрактам засіб тонізує, зміцнює шкіру і значно зменшує набряки. Він ідеально підходить для тих, хто часто страждає від набряклості під очима чи темних кіл, адже швидко усуває наслідки перевтоми. Додатково гель підвищує рівень зволоженості шкіри, роблячи її м'якою та еластичною. Цей продукт пройшов дерматологічний контроль, підходить людям, які носять контактні лінзи, і схвалений офтальмологами.

Ідеальний засіб для молодої шкіри, яка ще не потребує щільних тональних покриттів, але вже може мати незначні недоліки. СС-крем поєднує легку текстуру, яка маскує нерівності тону шкіри, і доглядові компоненти. Завдяки SPF 15 він захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, що допомагає запобігти передчасному старінню. Крем підлаштовується до будь-якого тону шкіри, створюючи природний, свіжий вигляд без ефекту маски. Ідеальний для щоденного використання, особливо для тих, хто шукає легке покриття з водночас корисним доглядом.

Маска з активованим вугіллям – незамінний засіб для боротьби із забрудненнями та жирним блиском, які часто турбують молодих людей. Вугілля діє як магніт, витягуючи забруднення з пор, що допомагає попередити появу акне та чорних цяток. Завдяки екстрактам розмарину і перцевої м’яти маска має приємний охолоджувальний ефект, даруючи шкірі свіжість та відчуття чистоти. До складу також входять каолінова і бентонітова глини, які абсорбують надлишок себуму, усуваючи небажаний блиск. Екстракти жимолості й зернової квасолі допомагають у боротьбі зі знебарвленням шкіри, роблячи тон обличчя рівним.

Догляд за шкірою у віці 20+: захист від стресу та усунення перших ознак старіння

У 20+ шкіра все ще виглядає чудово, але поступово можуть з'являтися перші ознаки старіння, викликані впливом стресу, ультрафіолету та вільних радикалів. Саме в цей час важливо приділити увагу не тільки зволоженню, а й захисту шкіри від негативних факторів довкілля.

  • "Чарівний набір" TimeWise® з комплексом TimeWise 3D® – ідеальний варіант для тих, хто шукає правильний системний догляд. Цей набір не лише зволожує, але й забезпечує антиоксидантний захист, що захищає від стресів навколишнього середовища та запобігає передчасному старінню шкіри завдяки запатентованому комплексу TimeWise 3D®. Ефективність, підтверджена науковцями.

До складу набору, що доступний у формулі для нормальної/сухої шкіри та комбінованої/жирної шкіри, входять:

1. Очищувальний засіб «4 в 1» з комплексом TimeWise® 3D

Засіб готує шкіру до наступних етапів догляду, м’яко очищує від забруднень, що погіршують колір обличчя, макіяжу та ознак стресу в кінці дня. Як результат – шкіра одразу стає чистою та доглянутою. 

2. Зволожувальний засіб з антиоксидантами та комплексом TimeWise® 3D

Цей багатий на антиоксиданти зволожувальний засіб допомагає зменшити видимість дрібних зморщок і підвищити пружність шкіри, повертає шкірі здорове сяяння, забезпечуючи зволоження на 12 годин. Легка формула швидко вбирається і залишає шкіру м’якою й еластичною. 

3. Крем для шкіри навколо очей з комплексом TimeWise® 3D

Допомагає зменшити видимі ознаки старіння та втоми шкіри, зокрема дрібні зморшки, тьмяність, погіршення пружності і текстури. Він помітно освітлює шкіру навколо очей і забезпечує 12 годин зволоження. Крім того, крем містить екстракт водоростей, що допомагає запобігти набрякам під очима і сприяє зменшенню пігменту, який формує появу темних кіл. А ще він швидко вбирається, тож потребує мінімального часу очікування перед нанесенням макіяжу. 

4. Денний захист SPF30 з комплексом TimeWise® 3D 

Справжній мастхев для захисту від ультрафіолетових променів широкого спектра! Цей засіб містить екстракт опунції, який допомагає зміцнити водний бар’єр шкіри, що має вирішальне значення для збереження корисних речовин у шкірі та запобігання потраплянню шкідливих речовин зовні. Завдяки ще одній порції комплексу TimeWise® 3D для захисту шкіри він дозволяє шкірі виглядати більш свіжою протягом дня, покращуючи вигляд навіть нерівномірного тону. Формула швидко поглинається шкірою та зменшує видимість дрібних зморшок і покращує загальний вигляд. 

5. Нічне відновлення з комплексом TimeWise® 3D 

Працює тоді, коли шкіра здатна повноцінно відновити свої запаси після виснаження протягом дня. Завдяки комплексу TimeWise® 3D, підсиленому екстрактом ромашки, цей засіб допомагає заспокоїти шкіру, поки ви спите. На ранок шкіра виглядає відпочилою та оновленою, оскільки мімічні зморшки розгладжуються, а видимість заломів зменшується. Спеціальні кульки NutriBeads® Duo містять ресвератрол (перламутрові) та суміш похідних вітамінів (рожеві). Ці целюлозні кульки лопаються під час подачі через помпу, вивільняючи свіжі інгредієнти. 

Додаткові засоби для шкіри 20+:

Засіб дарує шкірі відчуття шовковистості та інтенсивного зволоження, ефективно очищуючи її й готуючи до наступних етапів догляду. Формула насичує шкіру вологою, відновлює її природний баланс і забезпечує максимальне поглинання активних компонентів. Не містить спирту, що робить його ідеальним для чутливої шкіри.

Впоратися із впливом стресу та зовнішніх негативних факторів на шкіру допоможе симбіоз антиоксидантів, представлених у сироватці з вітамінами С і Е. Поєднуючись, вітаміни С і Е стають ще ефективнішими, підсилюючи дію одне одного.

Вітамін Е є потужним антиоксидантом, що відіграє ключову роль у захисті шкіри від передчасного старіння. В поєднанні з вітаміном С його антивікові властивості значно посилюються. А Вітамін Е виступає стабілізатором вітаміну С, забезпечуючи комплексний захист шкіри.

Підбадьорити втомлені очі за допомогою мерехтливого рожевого гелю під очі та 20- хвилин часу для себе допоможуть сяючі рожеві гідрогелеві патчі. Вже при першому дотику до шкіри вони дарують свіжість і пробудження, зволоження та живлення корисними речовинами. Використовуйте їх для зволоження й ліфтингу шкіри не лише очей, а й куточків рота, на шиї, ліктях.

Догляд за шкірою у віці 45+: глибоке відновлення і боротьба зі зморшками

Після 45 років шкіра зазнає більш значних змін: з'являються глибші зморшки, подекуди втрачається пружність й еластичність, виникає потреба у глибокому відновленні. У цьому віці важливо використовувати потужні антивікові засоби, які не лише усувають видимі ознаки старіння, але й сприяють оновленню шкіри на клітинному рівні. 

  • Набір TimeWise Repair® Volu-Firm® містить інноваційні компоненти, які допомагають зміцнити шкіру, зробити її більш пружною і підтягнутою, а також зменшити глибину зморщок.

У лінійці поєднано три потужні інгредієнти, які допомагають повернути молодий вигляд шкірі, покращуючи її еластичність і зменшуючи виразність зморщок:

- рослинні стовбурові клітини покращують клітинний метаболізм, очищують клітини від токсинів і відновлюють їх пошкоджені частини

- гіалуронова кислота забезпечує ефект "ліфтингу", зменшує провисання шкіри

- біоміметичний пептид підтримує процеси, відповідальні за відновлення шкіри

Цей набір – справжній еліксир молодості для жінок 45+, який дозволяє повернути шкірі еластичність і сяйво, розгладити зморшки і надати обличчю більш свіжого вигляду. До складу входять:

1. Очищувальний засіб TimeWise Repair® Volu-Firm®

Кремова формула антивікового засобу збагачена корисними компонентами, які делікатно видаляють забруднення, забезпечуючи відновлення та зволоження шкіри.

2. Активна ліфтингсироватка TimeWise Repair® Volu-Firm®

Ця активна ліфтинг-сироватка створена, аби максимально ефективно підтягнути шкіру в області "трикутника молодості". Унікальні інгредієнти сироватки забезпечують потужний ліфтинг щік, підборіддя та шиї.

3. TimeWise Repair® Volu-Firm®

Денний крем SPF 30 має високий рівень захисту від ультрафіолетових UVA/UVB променів, зменшує видимість ознак старіння шкіри та захищає її від щоденного впливу навколишнього середовища. Окрім цього, він допомагає зменшити шкірні реакції на зовнішні подразники, зокрема почервоніння шкіри, відновлює рівномірний тон шкіри та зволожує впродовж 12 годин.

4. Нічний оновлювальний крем із ретинолом TimeWise Repair® Volu-Firm®

За допомогою ретинолу, який входить до складу нічного відновлювального крему, шкіра буде виглядати молодшою. Крем розгладжує глибокі видимі зморшки, має потужний ліфтінговий ефект, сприяє корекції контуру обличчя та шиї, покращує еластичність і тонус, повертає здоровий вигляд і вирівнює тон.

Нічний відновлювальний крем TimeWise Repair® Volu-Firm® з ретинолом є одним з найбільш інтенсивних засобів з догляду за шкірою. Крім боротьби з глибокими зморшками, ретинол, як відомо, сприяє відновленню і оновленню клітин, а також виробленню колагену, й допомагає підвищити пружність шкіри.

Крім вражаючих переваг ретинолу, цей зволожувальний крем збагачений екстрактами чотирьох високоефективних рослин, які допомагають звести до мінімуму активність ферментів, що сприяють утворенню темних плям; звести до мінімуму шкідливий для шкіри процес, так звану глікацію шкіри, яка може порушити функцію вироблення колагену; збільшити "водні канали" всередині шкіри, які звужуються з віком, допомагаючи поповнити дорогоцінну вологу.

5. Оновлювальний крем для шкіри навколо очей TimeWise Repair® Volu-Firm®

Цей пептидний крем оновлює шкіру навколо очей, зменшуючи видимість глибоких зморшок та зволожуючи шкіру впродовж 12 годин. Металевий аплікатор з особливого сплаву масажує шкіру, завдяки чому зменшуються темні кола та набряки під очима.

Додаткові засоби для шкіри 45+:

Завдяки потужній дії гліколієвої кислоти шкіра швидко оновлюється. Всього за два тижні регулярного використання можна побачити разючі результати: шкіра світлішає, текстура стає гладенькою, зморшки менш помітні, а тон вирівнюється.

Формула засобу ефективна, але й досить щадна для використання двічі на тиждень, оскільки містить ексклюзивне поєднання заспокійливих рослинних екстрактів, зокрема екстракт морських водоростей, що зволожує шкіру.

За цим продуктом стоїть унікальна комбінація інгредієнтів, наукова доведена ефективність, абсолютна безпечність та вражаючий ефект. Вітамін С бореться з вільними радикалами, що викликають старіння шкіри, а також має властивості освітлювати пігментацію, зміцнювати шкіру, стимулюючи колаген. Він посилює дію інших вітамінів, зокрема вітамінів А та Е.

Ресвератрол підтримує природне вироблення шкірою білків колагену та еластину і допомагає захиститися від руйнування колагену. Крім того, він захистить шкіру від УФ-променів, які сприяють передчасному старінню шкіри.

Ацетилгексапептид-8 зменшує видимість вікових ліній та зморшок, підтримує природний рівень колагену та еластину.

Кожна крапля сироватки – це нове й нове розкриття потенціалу шкіри та наближення до результату, від якого ви будете у захваті!

Вже після двох тижнів використання маски шкіра стає більш пружною і підтягнутою, обличчя набуває свіжого та молодого вигляду. Всього за чотири тижні зморшки та мімічні лінії стають значно менш непомітними, а одразу після першого використання обличчя виглядає яскравішим.

Клінічні дослідження підтверджують, що шкіра залишається зволоженою до 24 годин. Це справді ідеальний б'юті-помічник для вашого догляду 45+.

Чому системний догляд важливий?

Вибір б'юті-продуктів з однієї лінійки грає вагому роль в ефективності догляду. Системний підхід забезпечує збалансований вплив на шкіру – всі засоби працюють комплексно, посилюючи дію один одного. Це дозволяє не тільки зберегти молодість шкіри, але й усунути її індивідуальні проблеми, як-от зморшки, тьмяність або нерівний тон.

Якщо ви все ж таки вагаєтесь щодо вибору засобів і потребуєте консультації, Незалежний Консультант з краси Mary Kay® може підібрати індивідуальну систему догляду відповідно до ваших потреб. Професійний підхід допоможе уникнути покупки зайвих засобів і гарантує, що ви отримаєте максимальний результат від косметики.

Любіть вашу шкіру і дбайте про неї незалежно від того, скільки вам років!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Beauty Fresh

Події

Сила краси на бранчі Connecting Women: чому турбота про себе важлива в непрості часи

Догляд за волоссям

Beehive Cosmetics: природний еліксир для краси та сили вашого волосся

Тренди

Золоті сережки: трендова прикраса на довгі роки

Тіло

6 осінніх хітів для краси: засоби, які варто мати в косметичці

Події

Бранч від Connecting Women: Сила зсередини — крок за кроком до нової «я»

Події

Секрети успіху від блогерок Тетяни Аборонок та Юлії Єрмолаєвої на бранчі Connecting Women

Wellnes&travel

Sushi Master Київ – одна з найкращих служб доставки суші

Події

Варто відвідати: бранч «Про що мочать блогери» від Connecting Women

Wellnes&travel

Відчуйте магію літа: відновлення тіла і душі у Shambala Wellness Club

Догляд за волоссям

Як повернути волоссю життя: експертний підхід до реконструкції

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль