Как делать: подсушенный мякиш 1/2 буханки черного хлеба пропусти через мясорубку, добавь 1 ст. ложку пищевой соды и мелкой поваренной соли. Скраб храни в стеклянной посуде, используй 1-2 раза в неделю.
Как применять: перед нанесением увлажни лицо водой, смешай с 1 ст.л. хлебной массы и таким же количеством кислого молока, нанеси на кожу. Протирай лицо массажными движениями, пока кашица не будет свободно распределяться по коже. Смой горячей водой, затем чуть подсоленной прохладной.
Эффективный домашний скраб из хлеба
Домашний скраб из черного хлеба предназначен для жирной кожи с закупоренными порами, но оно так же идеально увлажнит сухую, комбинированную и нормальную кожу.
Beauty Fresh
Розкішне сяйво: як обрати ідеальний хайлайтер?
Джерело краси та молодості: все, що тобі потрібно знати про колаген та його вплив на організм
TRX: 5 причин зайнятися цим видом фітнесу вже завтра
І не груша, і не яблуко: чим корисна айва для здоров’я?
Чим корисний найвеганськіший продукт – мигдальне молоко
Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують
Знову в моді: кому підходить і як обрати рудий відтінок волосся?
Що таке вінтаж і чому fashion-блогери його так обожнюють?
Нескучний фітнес: що таке табата-тренування і чому тобі обов'язково варто спробувати
17 карток