Новое постное меню в ресторане Bigoli

Постные блюда от шеф-повара Bigoli Сергея Матузова такие же интересные, как и блюда основного меню, поэтому те, кто соблюдает пост, не почувствуют никакого гастрономического дискомфорта.

Для вас: Микс салат с томатами и печеным перцем (59 грн), Брускетты с помидорами и базиликом (34 грн) или с печеным перцем (32 грн),  Кростини с луковым мармеладом (32 грн), Овощи по-сицилийски (58 грн), Артишоки маринованные (78 грн), Тосканский минестроне на овощном бульоне (48 грн), Картофель запеченный в итальянских травах (36 грн), Паста с белыми грибами (58 грн), Пицца с баклажанами, болгарским перцем и рукколой (49 грн). К оригинальным и легким постным блюдам Bigoli на десерт закажите Сорбет из лимона (28 грн) или маракуйи (37 грн).

Приходите в Bigoli с 3 марта по 19 апреля и пробуйте новые постные блюда!

Киев, Кловский спуск, 7А

Тел.: 591-17-00, 067-509-43-38

Beauty Fresh

Beauty Book

Фольга для нігтів

Тіло

Коли і як наносити SPF: прості правила щоденного захисту шкіри

Нігті

Що потрібно для нарощування нігтів: повний гід для новачків

Обличчя

Догляд за шкірою обличчя для чоловіків: як правильно доглядати та які засоби обрати

Події

Жіночий бранч премії «Жінка України»: простір сили, мрій та синергії

Тіло

Лімфодренажний масаж: техніка, користь і секрет краси

Обличчя

Купероз на обличчі: як розпізнати, лікувати та позбутися судинної сітки

Beauty Book

Міцелярна вода

Тіло

Постакне: як позбутися плям, рубців і шрамів після прищів

Тіло

Як доглядати за жирною шкірою: поради, помилки та найкращі засоби

Тіло

Як визначити тип шкіри та підібрати правильний догляд

Нігті

Види нарощування нігтів: яке нарощування краще обрати та чим вони відрізняються

Обличчя

Краса з науковим підходом: чим дивує нова сироватка з вітаміном С від Medik8

Beauty Book

Подологія

Нігті

Зміцнення нігтів: як зробити нігті міцними в домашніх умовах та салоні

Обличчя

Види макіяжу: тренди, техніки та поради візажистів