Софтнер

Тонер чи синонім зволожуючого крему? Це схоже на гіалуронову кислоту чи більше на ексфоліант? Давай розберемося з ще одним засобом, який варто включити до своєї рутини краси.

Що таке софтнер?

Софтнер - це інтенсивний зволожуючий засіб, який забезпечує негайне живлення сухої, лущенної або пошкодженої шкіри. Регулярне використання гарантує захист від шкідливого впливу навколишнього середовища, а мінеральні олії утворюють відштовхувальний шар на епідермісі, допомагаючи загоєнню шкіри шляхом зволоження.

Must Know

СОФТНЕР - інтенсивний зволожуючий засіб, зазвичай, випускається у формі густої есенції.

Чим він відрізняється від звичайного зволожуючого крему?

 На відміну від традиційного крему, який просто додає або згущує вологу, софтнер набагато більш універсальний. Його можна використовувати для заспокоєння обпалення, зволоження сухих ділянок і навіть видалення слідів косметики, що осіли в порах. Він може повернути еластичність потрісканій шкірі на твоїх губах або навіть п'ятках. Таким чином, хоча немає єдиного визначення того, що це таке, софтнер гарантує фінальний результат: м'яку, здорову шкіру.

девушка с софтнером

Навіщо він потрібен?

Коротка відповідь: зволоження та захист. Довга відповідь: софтнер діє як підсилювач для всієї твоєї рутини догляду за шкірою. Забезпечуючи потужний наплив вологи, він надає шкірі майже губчасту якість. Це дозволяє всім наступним продуктам поглинатися швидше та глибше з мінімальними зусиллями з твоєї сторони.

Як його використовувати

Все залежить від консистенції обраної тобою формули (від водянистої до гелю). Але, як правило, софтнер зазвичай застосовується після твоїх активних речовин (включаючи сироватки, ампули та ін.) і перед емульсією або зволожуючим засобом.

Використовуючи пальці або зволоженний ватний диск, протри шкіру цим продуктом. Потім обережно постукай долонями, доки він не вбереться. Після цього твоє обличчя має миттєво стати м'яким та пружним на дотик.

софтнер

  • Filorga NCTF Essence - 1500 грн
    Shiseido Treatment Softener - 1500 грн

софтнеры для кожи

  • Тонер з муцином равлика та бджолиною отрутою Benton - 590 грн
  • Тонік-софтнер для обличчя з комплексом проти зморшок, Asian Secrets, Вітэкс - 50 грн

недорогие софтнеры

Beauty Book

Словник beauty-термінів
Читати

Beauty фішки

Еще

Beauty Box

Дізнатись більше