Золоті сережки: трендова прикраса на довгі роки

P

Сережки із золота ─ безпрограшний вибір, адже вони ніколи не вийдуть із моди, а в ціні з роками ще й виростуть, особливо якщо це модель із діамантами.

Така прикраса бере на себе одразу декілька ролей: стає стильним доповненням до жіночого луку, привертає увагу до зачіски та обличчя, підіймає настрій і дарує впевненість у собі. Подивитися дуже класні золоті пари можна тут https://jewelshop.com.ua/sergi/zolotyie_sergi/, а далі поговоримо про сережки детальніше. Пропонуємо обсудити, які вони бувають, як їх обрати, де придбати та як доглядати за ними.

Класифікація золотих сережок за видами

Не всі про це замислюються, але кожному дизайну сережок відповідає своя назва. А ще вони діляться на типи не тільки за зовнішнім виглядом, але й за застібкою. Розберемося із цим разом!

Якщо ви бачите перед собою сережки у формі гвіздочків, то це пусети. Вони можуть бути не тільки лаконічними й мініатюрними, а й мати рухомий елемент – та якщо вони вставляються у вуха як гвіздочок, це все одно пусети. А от коли підвіску можна ще й знімати, такі пусети звуться джекети.

Якщо перед вами великі вечірні сережки з багатьма деталями, схожі на люстри, то це шандельєри. Коли це ланцюжки, які слід протягувати крізь дірку у вусі, вони так і звуться: протяжки. Якщо сережки прикрашені китицями з текстилю чи інших матеріалів, це тассель. Сережки-кільця правильно називаються конго, а пари з підвіскою краплеподібної форми – то панделок. Ще існують сережки під назвою «клаймбери» – це такий дизайн, коли сережка ніби підіймається по вуху вгору.

І, нарешті, окремий вид – то кафи, які можна носити, не проколюючи вух, на хрящі або на мочці.

Тепер перейдемо до застібок. Бувають французькі, англійські, італійські замочки, застібка-петля або шпилька, штифтовий замочок, застібка-затискач. Найбільш надійними й міцними вважаються англійська і штифтова застібки. Саме їх рекомендують для дорогих сережок із каменями – модель із таким замочком неможливо втратити через те, що сережка випадково розстібнулася і десь впала.

Золоті сережки

Як обрати свої сережки: поради від «Ювелір Капітал»

Після того як ви вирішили, який саме вид сережок вам подобається найбільше, настав час поринути в нюанси й уявити, який вигляд повинна мати ваша ідеальна пара.

Для цього слід дати собі відповіді на кілька запитань:

  • Із якого золота будуть зроблені сережки – жовте, червоне, біле з родієвим покриттям чи, може, суміш двох або взагалі всіх трьох видів золота. Зважайте й на те, що в різному золоті дорогоцінні камені будуть виглядати по-різному: на теплому фоні жовтого та червоного вони ніжно й делікатно сяють, а на холодному тлі білого – яскраво блищать.
  • Буде це лаконічна модель чи пара зі вставками, і якщо так, то з якими. Напівдорогоцінні чи дорогоцінні камені, а може, кераміка, емаль, каучук, перламутр. Серед каменів популярні діаманти, смарагди, рубіни, перли, аквамарини, сапфіри, фіаніти, аметисти, бірюза, малахіт, агати, онікси, яшма, шпінель, топази, хризопрази, муассаніти, танзаніти тощо.
  • Якому дизайну та стилю будуть відповідати ваші сережки? Вони можуть бути класичними, мінімалістичними, вінтажними, авангардними, романтичними, ультрасучасними тощо. Мати геометричні, квіткові, анімалістичні мотиви, візерунки, об’ємні накладки й таке інше.

Також, перш ніж купити золоті сережки, треба визначити рамки бюджету. Це дуже важливо, бо дозволить одразу звузити коло пошуків і значно пришвидшити їх. Подумайте, скільки грошей ви готові виділити на прикрасу?

Наприклад, гладенькі лаконічні пусети без декору будуть вартувати приблизно 30-35 доларів. Сережки з більш деталізованим дизайном і з фіанітами заберуть із гаманця десь 120-150 доларів. Ну а вишукана модель із діамантами буде коштувати від 100 до 2500 доларів і більше, залежно від величини сережок, складності декору, кількості й розміру дорогоцінних каменів.

Золоті сережки

Де купити золоті сережки в Україні

Щоб не натрапити на підробку, звісно, краще обирати золоті прикраси в перевірених місцях. Ми радимо звернутися до інтернет-магазину «Ювелір Капітал», і зараз пояснимо, чому.

Там вас чекає велетенський асортимент сережок на всі смаки, і дуже багато моделей – із гарними знижками. При замовленні на суму 2500 грн доставка по всій країні безкоштовна. А якщо з якихось причин пара вам не підійде, її можна буде обміняти впродовж 14 днів. Навіть попри те, що українське законодавство не передбачає цього для ювелірних виробів.

А ще там працюють ввічливі й грамотні консультанти, які радо допоможуть визначитися.

Тож не дивно, що у «Ювелір Капітал» бездоганна репутація і вже більше мільйона щасливих покупців. Люди відчувають клієнтоорієнтованість магазина і цінують це.

Золоті сережки

Як правильно доглядати за сережками із золота

Турботливий догляд допоможе золотій прикрасі лишатися красивою й блискучою, як нова.

Ось ключові правила, яких треба дотримуватися:

  • Постійний вплив хлору, поту, солі, хімічних речовин скорочують термін служби сережок. Тому їх краще знімати перед тим, як відвідати басейн, пляж, лазню, сауну, спортзал.
  • Якщо робите зачіску із застосуванням стайлінгових засобів, то спочатку вкладайте волосся, а потім одягайте сережки. Адже в складі косметики теж вистачає хімії.
  • Бережіть прикрасу від подряпин. Зберігайте сережки в оксамитовому мішечку або в окремому відділенні скриньки. Не лишайте їх на прямому сонці, наприклад, на підвіконні.

Золоті сережки

На замітку. Якщо вам належать золоті сережки https://jewelshop.com.ua/sergi/zolotyie_sergi/ зі складним дизайном чи з дорогоцінними каменями, ми не радимо чистити їх самостійно. Краще раз на півроку або хоч раз на рік віддавати їх на професійний догляд до ювеліра. Він проведе дбайливе чищення спеціальними засобами, а заразом і огляд, перевірить кріплення. Адже з часом вони можуть слабшати, розхитуватися, і якщо за цим не стежити, можна випадково загубити камінчик.

Бажаємо, щоб ваші улюблені пари завжди приносили справжнє задоволення й заряд позитиву!

Beauty Fresh

Тіло

6 осінніх хітів для краси: засоби, які варто мати в косметичці

Події

Бранч від Connecting Women: Сила зсередини — крок за кроком до нової «я»

Події

Секрети успіху від блогерок Тетяни Аборонок та Юлії Єрмолаєвої на бранчі Connecting Women

Wellnes&travel

Sushi Master Київ – одна з найкращих служб доставки суші

Події

Варто відвідати: бранч «Про що мочать блогери» від Connecting Women

Wellnes&travel

Відчуйте магію літа: відновлення тіла і душі у Shambala Wellness Club

Догляд за волоссям

Як повернути волоссю життя: експертний підхід до реконструкції

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women