Що таке вінтаж і чому фешн-блогери божеволіють від нього?

Останнім часом вінтаж йде рука об руку з сучасною модою. Чому він став таким популярним, як створити образ в такому стилі і не виглядати старомодно, де купити вінтажні речі - про все це розповідаємо в статті.

Що таке вінтаж?

Вінтаж - тренд, головна мета якого - відродити особливості моди минулих років. Шанувальники вінтажу люблять одягатися відповідно до певної епохи моди або просто додавати якісь вінтажні речі до свого сучасного гардеробу.

На даний момент вінтаж став витонченим трендом, який може підкорити будь-хто, якщо дуже постаратися. Фешн-блогери та зірки стрітстайлу щосили вигулюють своїми вінтажні піджаки, сумочки та взуття, надихаючи всіх навколо слідуючи їхньому прикладу. Імениті кутюр'є вносять в свої нові колекції елементи модних епох минулого століття. Чому б вам не спробувати?

винтажное платье

Важливо розуміти, що вінтажними вважаються тільки елементи одягу та аксесуари, які були виготовлені в період між Першою світовою війною і 90-ми роками минулого століття. Все, що було створено до цього часу, називається антикваріатом, а після нього – сучасними речами.

Читайте також

Чайное платье – новый тренд лета 2018, который вернула к жизни Селена Гомес

Поєднання двох часів в образі завжди виглядає дуже оригінально, контрастно і цікаво. Якщо вам подобаються вінтажні речі, які мають свій дух і характер, обов'язково спробуйте ввести в свій гардероб якісь вінтажні елементи. Вибирайте одяг та аксесуари, які відображають модні тенденції певного часу, виглядають красиво і стильно.

винтажная одежда

Переваги вінтажних речей

  • Вони унікальні, і ви не знайдете їх більше ніде.
  • Вінтажні речі оригінальні і мають свою історію.
  • Вони неймовірно круто виглядають з сучасними речами при вдалому комбінуванні, що дозволяє створювати нові стильні образи.

Фешн-блогер Олена Гілька - віддана прихильниця вінтажного стилю, і, здається, знає про нього все. Серед переваг вона також виділяє унікальність речей, хорошу якість тканин, що збереглися протягом тривалого часу, наявність фірмових екземплярів, можливість знайти речі та аксесуари за доступною ціною, а іноді навіть дешевше брендів мас-маркету.

винтажный стиль Елена Гилка

Fashion-блогер Елена Гилка

Як носити вінтажні речі?

Олена радить не використовувати занадто багато вінтажних речей у своєму образі. Вони дуже екстравагантні і ефектні, тому в будь-якому випадку привертають увагу. Досить всього одного-двох предметів одягу або аксесуарів: вінтажного плаття, туфель, куртки або сумочки.

Читайте також

По классике: гороховый принт снова в моде

Також завжди звертайте увагу на те, куди ви йдете в створеному образі. Важливо, щоб вбрання відповідало події і не вибивалося із загального стилю заходу. І останній пункт - вибирайте одяг, який ідеально сидить на вас і підходить за розміром. Тільки в цьому випадку вони будуть передавати настрій і атмосферу тих років, до яких належать.

мода лето 2018 винтаж

Де купувати вінтажний одяг?

Вінтаж в моді у 2024 , тому радимо придбати пару речей в цьому стилі, якщо він вам подобається так само, як і нам. Вінтажний одяг та аксесуари Олена Гілка радить шукати на блошиних ринках, секонд-хендах та вінтажних магазинах, які все частіше відкриваються в Україні.

Обов'язково відвідуйте під час подорожей блошині ринки в інших країнах - там можна знайти величезну кількість крутих вінтажних речей. Для розкішного вінтажу рекомендуємо шукати такі сайти, як eBay, Farfetch і Shopbop.

 

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?