Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Подейкують, що рудий колір волосся має свою своєрідну енергетику. А його власники ніколи не залишаються без уваги. І це правда, але, на жаль, такий відтінок волосся підходить не всім. Справу.

Дівчата з рудим волоссям загадкові і загадкові, а також пристрасні і красиві. Ви давно замислювалися про таку кардинальну зміну іміджу? Давайте розберемося, кому все-таки подобається руде волосся. Ну а перед тим, як змінити колір волосся і підстригтися, рекомендуємо заглянути в наш місячний календар стрижок!

рыжий цвет волос

Кому підходить руде волосся?

Насправді червоний відтінок підходить практично всім, важливо лише правильно підібрати тон і шиммер. Спробуємо розібратися.

Кому підходить рудий колір волосся: Тон шкіри

Відтінок шкіри є ключовим фактором при виборі рудого відтінку волосся. Наприклад, дівчатам з рожевою шкірою підійде буквально будь-який відтінок червоного. Так, експериментувати можна з будь-яким тоном - від темного до світлого.

Оливкова шкірка буде мати золотисті і каштанові відтінки. Ну а для блідого обличчя підійдуть натуральні відтінки червоного, які найбільш наближені до натуральних.

Вибираємо відтінок червоного за кольором очей

Завжди вважалося, що руде волосся найкраще підходять червонооким дівчатам, адже таке поєднання заворожує. Крім того, ходять чутки, що відьми - володарки натурального рудого волосся і зелених очей. Якщо у вас зелені виразні очі, рожевий відтінок шкіри, без сумніву, вибирайте яскраві відтінки червоного. І ви точно не залишитеся непоміченими.

кому идет рыжий цвет волос

А ось карі очі найбільш вдало поєднуються з рудим волоссям. Таким дівчатам варто вибирати яскраво-червоний і вогненні відтінки червоного. Ну а сірим і блакитним красуням варто звернути увагу на персикові, пісочні і світло-мідні відтінки.

Як вибрати відтінок рудого, виходячи з вашого природного кольору волосся

Важливо, яким був початковий відтінок вашого волосся. Адже від цього залежить, яким буде результат після фарбування. Так, на темному волоссі чудово виглядатимуть червоні відтінки червоного, вишневого і всі темні тони. Щоб домогтися світло-рудого кольору, доведеться освітлити волосся, що може позначитися на їх стані.

Найкраще йдуть справи зі світловолосими дівчатами, тому можна вибрати будь-який відтінок. Блондинки також можуть вибирати практично всі відтінки червоного, крім холодних, адже доглядати за такими доведеться старанно, що займе багато часу і грошей.

оттенки рыжего

Кому не підійде рудий колір волосся?

Руде волосся, на жаль, підходить не всім. Отже, існує ряд факторів, згідно з якими дівчатам доведеться вибирати інший, більш підходящий колір волосся.

  • Сиве волосся. При фарбуванні волосся, які втратили пігмент, результат може бути самим непередбачуваним. Так, ви дуже здивуєтеся, коли побачите в дзеркалі червоний відтінок з зеленими переливами або плямами по всій довжині. Звичайно, домогтися ідеального кольору можна, але в цьому випадку варто довіритися професійному колористу.
  • Зрілим леді. Червоний колір підкреслює зморшки і привертає до них увагу.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?