Топові стрижки 2024 для шикарного образа

P

У новому сезоні хочеться змін на краще. Швидкий та ефективний спосіб оновити свій образ – нова стрижка.

Поговоримо про жіночі стрижки, які набирають популярності у Києві. Експерти прогнозують, що такі стрижки, фарбування та укладки будуть трендовими у салонах краси у 2024 році по всій країні.

Cub Cut

Це коротка зачіска, яка добре підходить на хвилясте волосся. Її ще називають коротшою варіацією «піксі». Cub Cut є втіленням структурованих та граційних ліній. Тут ясно читається мінімалістичний характер, втім, з бунтарським посилом. Ця стрижка чудово балансує елегантність та молодіжний драйв.

Гладка зачіска

Власниця салону з Лос-Анджелесу вважає, що 2024 стане роком повернення популярності гладких зачісок з чіткими краями. Хоча останніми роками були популярні грубі та рвані текстури, клієнти вже втомилися від таких форм та прагнуть чогось більш гладкого та жіночного. Така зачіска виглядатиме витончено та розкішно навіть на короткому волоссі.

Кучерявий «боб»

Така стрижка підходить для будь-якої форми обличчя і додає образу грайливості та енергійності. Кучерявий «боб» ідеально підійде жінкам та дівчатам, у яких від природи в'ється волосся. Щоб локони залишалися пружними без зайвої пухнастості, придбайте спеціальний крем чи гель.

Кольорові ігри

Колір грає ключову роль у сприйнятті стрижки. Навіть найскромніша зачіска у яскравому кольорі виглядає святково та енергійно. Якщо на роботі у вас немає дрес-коду та строгих вимог до зовнішності або ви взагалі працюєте на фрилансі, то можете дозволити собі додати яскравого кольору у зачіску. Спочатку яскраві та нестандартні відтінки, такі як рожевий, бірюзовий, фіолетовий були атрибутами лише молодіжної субкультури, але з часом вони завоювали популярність і серед старшої аудиторії. Ефектне поєднання стрижки і кольору запам'ятовується завдяки інноваційності та креативності.

Топові стрижки

Загадкові локони

Довге волосся завжди в тренді, але в цьому сезоні такі стрижки набувають нового звучання, поєднуючись із грайливими завитками. Довге волосся – це так жіночно, хоча воно й потребує більш ретельного догляду ніж коротка стрижка. Локони на довгому волоссі виглядають вишукано та елегантно. Просте укладання надає прямому волоссю святковий та витончений вигляд.

Швидкі сети

Щоб використати свій час максимально ефективно, шукайте в салонах краси спеціальні сети або ж набори послуг. Тоді за той самий час ви встигнете більше. Наприклад, поки ви освітлюєте волосся, інша майстриня займеться вашим манікюром чи педикюром. Це зекономить не тільки ваш час, а й сили.

Бути розкішною у 2024

Здорове волосся – основа стильного образа. Піклуйтеся про себе та свої локони. Вибирайте модну стрижку, відштовхуючись від бажаної довжини волосся та від його природної структури, тобто, рівне воно від природи, хвилясте чи кучеряве. Обирайте трендові зачіски, актуальні кольори та сяйте у 2024 році, радуючи себе та своє оточення!

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?