Відчуйте магію літа: відновлення тіла і душі у Shambala Wellness Club

Літо - та пора, коли бажаєш щось приємне зробити для себе, відпочити, відновити сили, збагатитись і йти опановувати нові вершини, бути сповненим та цілісним.

Зазвичай, чимало хто з нас влітку планує їхати на море, у гори або прокладають довгі маршрути до екзотичних країн. Але зараз обставини змінилися і дорога до місця відпочинку та повернення додому потребує великих затрат часу, енергії та нервів, тому, повертаючись назад, ти вже знову втомився, обнулився та вичерпався. Тож мимоволі кожен з нас задається питанням: Чи хочу я на відпочинок? Звісно так! А їхати  авто, поїздом, літаком і знову  автобусом, щоб спіймати тиждень чи два релаксу, а потім таким же шляхом назад? Ні! Такий довгий і складний шлях до себе, точно не про відпочинок та красу!

Пропоную вам це літо планувати інакше!

Втекти з міста, врятуватися від метушні, відключити телефон та думки, ви можете за 15 км від Києва у Shambala Wellness Club. Тут вже подбали про те, щоб вам було затишно, смачно, корисно і наповнено.

Shambala Wellness Club

Shambala Wellness Club – єдиний в Україні аюрведичний комплекс та один із найбільших у Східній Європі проєктів, присвячених розвитку культури аюрведи та здорового способу життя. Клуб спеціалізується на двох напрямках: аюрведичне оздоровлення та комплексний SPA-відпочинок.

Аюрведичні програми включають в себе панчакарму (індійське традиційне глибоке очищення організму), відновлення опорно-рухового апарату, нормалізацію роботи шлунково-кишкового тракту, комплексну підготовку до вагітності, а також аюрведичну корекцію ваги. 

Це можливість спробувати на собі практики, що не мають аналогів в інших культурах, не подорожуючи при цьому за тисячі кілометрів та не відмовляючись від персонального комфорту.

Комплекс розташований на березі річки Десна (30 км від Києва), і це ще один плюс, тому що річка Десна завжди славилася лікувальною йодованою водою, тому повітря наповнене йодом. Дихаючи таким повітрям, ви зможете нормалізувати свій гормональний фон, а це означає, що нормалізується також емоційний стан, а це завжди чудово відбивається  на зовнішньому вигляді.

Варто відмітити, що простір комплексу продуманий до дрібних деталей і побудований у відповідності до усіх законів природи. Ця ідея була запозичена в давньоіндійській системі Васту Шастра і, завдяки цьому, навіть при великій кількості відвідувачів відчувається неймовірний затишок. Одним словом – чудове місце для душевного, духовного та фізичного розквіту.

Не дивлячись на те, що Shambala Wellness Club знаходиться неподалік від Києва, це не заважає відчути себе в іншому, майже ідеальному світі, абстрагуватись від тривог та відчуття небезпеки. Все це начебто залишається в далекому минулому. І все що навкруги надихає вимкнути усі гаджети і поринути в інший світ, взяти записник і писати із свого власного джерела, наповненого свіжим натхненням. Нові ідеї, чи просто пізнання себе ви зможете знайти саме у цьому місці.  

Турбота відчувається в кожному куточку, від звуків приємної музики до зручних ліжок в номерах. А у вікнах готелю можно побачити як тече річка або заходить чи встає сонце. 

Ресторан передбачає два види меню.

Shambala Wellness Club

Авторське меню À la carte. Воно вміщує великий вибір вегетаріанських, безглютенових і безлактозних страв, а також свіжі салати, корисні закуски та десерти. Є й страви, до яких ми звикли. Але якщо ловити настрій, то й вибирати унікальну трапезу.

Shambala Wellness Club

Особливістю ресторану є аюрведична кухня, яка відрізняється своєю філософією. Відповідно до цього вчення, при дотриманні певних правил, їжа виконуватиме оздоровлюючу функцію.

Shambala Wellness Club

В аюрведичному ресторані можна скуштувати страви з незвичайним поєднанням смаків, бо все, що для вас роблять в цьому дивовижному місці – це турбота, завдяки якій ви знайдете гармонію в собі.  

Shambala Wellness Club

Про SPA можна говорити довго, це багато релаксу від Shambala, де пропонують аюрведичні масажі, водні процедури, розслаблюючі терапії. Фінська сауна з панорамними вікнами на паркову зону та басейн з гідромасажем та протитечією, який дає почуття, що ти пливеш річкою життя.

Дуже затишна соляна кімната з іонізованим повітрям і кольоротерапією. Зручні крісла гойдалки, чарівна музика, приглушене світло, яке змінює колір. Світ завмирає, а ти відлітаєш у свої мрії. 

На території SPA-зони є wellness-бар, де можна втамувати спрагу після бані, насолодитись фіточаями,  а ще спробувати різноманітні коктейлі, зелені смузі, фреші та корисні солодощі. Атмосфера підкріплена легкою медитативною музикою, щоб знову і знову приводити наші відчуття у гармонію.

Щоб спробувати на собі аюрведичні терапії, Shambala пропонує програми SPA day, Wellness day, Ayurvedic weekend та SPA weekend.

За бажанням провести день у SPA-зоні та відвідати літній басейн із підігрівом, варто звернути увагу на пакет Welcome Pool & SPA, який дозволить вам протягом усього дня користуватися інфраструктурою комплексу.

Shambala Wellness Club

Але якщо думати про повноцінний відпочинок, краще приїхати на тиждень чи два. Основною оздоровчою програмною лінійкою в Shambala Wellness Club є «Аюрведа» - низка оздоровчих детокс-програм, які тривають від 10 днів. Щоб відбулося фізичне й ментальне оздоровлення, фахівці активують внутрішні ресурси організму й підсилюють їх цілющими травами й оліями, масажами, корисним харчуванням, а також медитаціями.

Чуйні лікарі складуть повну картину стану вашого здоров'я, підберуть аюрведичні препарати та процедури, щоб ефект від програм був максимальним. Після закінчення процесу оздоровлення, для вас створять індивідуальні рекомендації з харчування та коригування способу життя.

Між програмними процедурами, спа та масажем, у вас є час насолодитися басейном з підігрівом. Комфортні лежаки, парасольки,  сонце та Pool Bar Restaurant змусять вас забути, що це зовсім поряд із Києвом.

​​​​

​​

Також влітку дуже радимо провести вихідні в одному з п’яти котеджів, де ідеально поєднуються комфорт та розкіш. Кожен котедж має приватну терасу –  чудове місце для медитації на світанку, насолоди свіжим повітрям та усамітненням із природою.

Ловіть цю хвилю неймовірного відпочинку без турбот про авіапереліт і важкий багаж. 

Кожен з нас індивідуальний і неповторний, а це означає, що і підхід до підтримання та відновлення здоров'я також повинен бути унікальним. 

Shambala Wellness Club буде вашим помічником на шляху до відновлення природного балансу та провідником у пошуках краси внутрішньої та зовнішньої. 

Встигни цього літа відвідати родзинку Київської області та насолодитися філософією комплексу, відчути заботу про себе, насолодись радістю бути здоровим і наповненим.

Beauty Fresh

Тіло

6 осінніх хітів для краси: засоби, які варто мати в косметичці

Події

Бранч від Connecting Women: Сила зсередини — крок за кроком до нової «я»

Події

Секрети успіху від блогерок Тетяни Аборонок та Юлії Єрмолаєвої на бранчі Connecting Women

Wellnes&travel

Sushi Master Київ – одна з найкращих служб доставки суші

Події

Варто відвідати: бранч «Про що мочать блогери» від Connecting Women

Догляд за волоссям

Як повернути волоссю життя: експертний підхід до реконструкції

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?