Natural beauty: як виглядати красиво без макіяжу

Сходила в душ, одяглась і вийшла з дому… мрії-мрії. Насправді після душі йде найдовший крок — макіяж. Якщо ти хочеш, щоб у ньому відпала потреба — читай наші поради

Ні для кого не секрет, що природна краса залежить від твого здоров'я всередині. Якщо ти дотримуєшся здорового способу життя, то шкіра у тебе буде сяюча і без недоліків, волосся шовковистим, а фігура струнка. Ось кілька порад, як забути про макіяж назавжди.

Пий багато води

Найперше і важливе правило для зволоженої здорової шкіри, яка не вимагає тональної основи. Пий щонайменше 8 склянок води щодня, щоб твоє обличчя сяяло, а зморшки розбіглися від страху.

Добре спи

Так багато діл і так мало часу! Ми розуміємо, що завжди є спокуса вкрасти хоча б годинку у сну і витратити її на перегляд ще однієї серії улюбленого серіалу, але це погана доріжка на шляху здорової шкіри. 6-8 годин якісного сну життєво необхідні для того, щоб ти і твоє обличчя відчували себе чудово. Так ти матимеш сяючий колір обличчя, менший за ці страшні темні круги під очима, і сповільниш процес старіння, тому що шкіра виробляє колаген, поки ти спиш.

естественная красота

Доглядай шкіру

Щоб шкіра завжди сяяла і виглядала здоровою, треба дуже ретельно її доглядати. По-перше, очищай її скрабами 2-3 рази на тиждень, щоб видаляти мертві клітини і вони не засмічували пори. По-друге, завжди використовуй зволожуючий крем, навіть улітку, коли спекотно і здається, що від нього буде лише гірше. По-третє, роби періодично маски для обличчя з вітамінами та мінералами, щоб оздоровити свою шкіру. А якщо хочеш ударну дозу та швидкий ефект – проконсультуйся з лікарем та використовуй сироватку з високими концентраціями активних речовин.

Читайте також

Топ-7 бюджетных увлажняющих средств для кожи на лето

Доглядай за бровами

Щоб виглядати акуратною та доглянутою слід завжди підтримувати красу брів, тоді і макіяж ніякої не знадобиться. Можеш зробити це в салоні, а можеш спробувати сама і вищипати брови в домашніх умовах. Вибери бажану форму, а потім проведи уявні межі, щоб було легше, можеш прикладати олівець або лінійку. Щоб зрозуміти, звідки починається брова - проведи лінію від крил носа вгору, все, що виходить за цю лінію, можеш сміливо вищипувати. Зовнішня межа – діагональна лінія від крил носа до скронь. Вигин краще починай у тій точці, через яку проходить діагональ від крил носа до зовнішнього кордону райдужної оболонки.

красивые брови

Довгі та густі вії

Як і брови – вії це «натуральний макіяж», який може стати чудовою прикрасою для обличчя. Якщо тобі пощастило від природи мати вії-мрії, то просто користуйся керлером, щоб їх підкрутити, а якщо в тебе вони світлі, короткі та рідкі – використовуй ще сироватки для росту. Касторове масло - ідеальний недорогий і натуральний вибір.

Краплі у вічі

Маленький лайфхак, який ми підглянули у супермоделей - використовуй краплі для очей, щоб позбавитися червоних білків і втомленого вигляду. Але найкраще застосовувати їх у виняткових та важливих випадках, тому що використовувати їх щодня не рекомендується.

Природний рум'янець

Якщо ти не можеш досягти його найкориснішими і очевидними способами - прогулянкою, сонечком або спортом, просто пощипай себе трохи за щічки і вони набудуть гарного і природного рожевого відтінку.

красивая девушка

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати