Natural beauty: як виглядати красиво без макіяжу

Сходила в душ, одяглась і вийшла з дому… мрії-мрії. Насправді після душі йде найдовший крок — макіяж. Якщо ти хочеш, щоб у ньому відпала потреба — читай наші поради

Ні для кого не секрет, що природна краса залежить від твого здоров'я всередині. Якщо ти дотримуєшся здорового способу життя, то шкіра у тебе буде сяюча і без недоліків, волосся шовковистим, а фігура струнка. Ось кілька порад, як забути про макіяж назавжди.

Пий багато води

Найперше і важливе правило для зволоженої здорової шкіри, яка не вимагає тональної основи. Пий щонайменше 8 склянок води щодня, щоб твоє обличчя сяяло, а зморшки розбіглися від страху.

Добре спи

Так багато діл і так мало часу! Ми розуміємо, що завжди є спокуса вкрасти хоча б годинку у сну і витратити її на перегляд ще однієї серії улюбленого серіалу, але це погана доріжка на шляху здорової шкіри. 6-8 годин якісного сну життєво необхідні для того, щоб ти і твоє обличчя відчували себе чудово. Так ти матимеш сяючий колір обличчя, менший за ці страшні темні круги під очима, і сповільниш процес старіння, тому що шкіра виробляє колаген, поки ти спиш.

естественная красота

Доглядай шкіру

Щоб шкіра завжди сяяла і виглядала здоровою, треба дуже ретельно її доглядати. По-перше, очищай її скрабами 2-3 рази на тиждень, щоб видаляти мертві клітини і вони не засмічували пори. По-друге, завжди використовуй зволожуючий крем, навіть улітку, коли спекотно і здається, що від нього буде лише гірше. По-третє, роби періодично маски для обличчя з вітамінами та мінералами, щоб оздоровити свою шкіру. А якщо хочеш ударну дозу та швидкий ефект – проконсультуйся з лікарем та використовуй сироватку з високими концентраціями активних речовин.

Читайте також

Топ-7 бюджетных увлажняющих средств для кожи на лето

Доглядай за бровами

Щоб виглядати акуратною та доглянутою слід завжди підтримувати красу брів, тоді і макіяж ніякої не знадобиться. Можеш зробити це в салоні, а можеш спробувати сама і вищипати брови в домашніх умовах. Вибери бажану форму, а потім проведи уявні межі, щоб було легше, можеш прикладати олівець або лінійку. Щоб зрозуміти, звідки починається брова - проведи лінію від крил носа вгору, все, що виходить за цю лінію, можеш сміливо вищипувати. Зовнішня межа – діагональна лінія від крил носа до скронь. Вигин краще починай у тій точці, через яку проходить діагональ від крил носа до зовнішнього кордону райдужної оболонки.

красивые брови

Довгі та густі вії

Як і брови – вії це «натуральний макіяж», який може стати чудовою прикрасою для обличчя. Якщо тобі пощастило від природи мати вії-мрії, то просто користуйся керлером, щоб їх підкрутити, а якщо в тебе вони світлі, короткі та рідкі – використовуй ще сироватки для росту. Касторове масло - ідеальний недорогий і натуральний вибір.

Краплі у вічі

Маленький лайфхак, який ми підглянули у супермоделей - використовуй краплі для очей, щоб позбавитися червоних білків і втомленого вигляду. Але найкраще застосовувати їх у виняткових та важливих випадках, тому що використовувати їх щодня не рекомендується.

Природний рум'янець

Якщо ти не можеш досягти його найкориснішими і очевидними способами - прогулянкою, сонечком або спортом, просто пощипай себе трохи за щічки і вони набудуть гарного і природного рожевого відтінку.

красивая девушка

Beauty Fresh

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?

Wellnes&travel

Відкрий для себе світ стретчингу разом зі студією Naumova stretching!

Події

Напередодні Івана Купала: запрошуємо на зустріч-практикум з Євгенією Власовою «Жінка, яка звучить»

Обличчя

Сміливий б’юті-експеримент від Beauty.ua: редакція тестує цифрову діагностику шкіри у BROCARD

Обличчя

Новий вимір зволоження: Medik8 презентував крем Total Moisture Daily Facial Creme

Тіло

Як досягти здорової шкіри з Mary Kay: рекомендовані засоби для догляду

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women