Чим здивувати маму на День матері: ТОП-5 ідей для подарунка, які не залишать її байдужою

До нас наближається одне з наймиліших свят весни – День матері. Цього року він припав на 14 травня. Це чудова нагода, щоб зайвий раз порадувати улюблену маму оригінальним презентом.

Ти, як ніхто, знаєш, як часто буває непросто з вибором жіночого подарунка. Здавалося б, що тут складного? Купи їй новий шарф або сумочку – і вона буде щасливою. Подаруй нову туш чи помаду – і вона зрадіє, як дитина. Але жінки – натури непрості, і замість приємного процесу цей «challenge» часто перетворюється на справжню головоломку.

Але СТОП! Видихни. Лови наш ТОП корисних та оригінальних варіантів, що подарувати мамі на День матері, зробивши її найщасливішою жінкою на землі.

Для тіла

Кожна жінка мріє про красивий животик і тонку талію. Але дуже часто трапляється так, що стрес, переїдання, низьке фізичне навантаження сприяють утворенню целюліту та жирових відкладень в області талії та всього живота. Проте впоратися із цією проблемою реально! На допомогу приходять спеціальні косметичні засоби, які у комплексі з правильним харчуванням та фізичним навантаженням допоможуть швидше набути фігури нашої мрії.

З італійським брендом Collistar це стало реально та легко здійснити! Collistar Abdomen and Hips Meso-Remodeling Treatment – інноваційний засіб з ефектом мезотерапії для підтяжки живота та стегон. Формула засобу насичена ліполітичними, лімфодренажними та такими, що зміцнюють судини, інгредієнтами. Вони зменшують жирові відкладення у цільових зонах, покращують лімфовідтік, відновлюють пружність та еластичність шкіри.

Collistar Abdomen and Hips Remodeling Treatment

Для краси

Мама – найважливіша людина для кожного з нас, особливо для дівчат. А День матері - вдалий час нагадати їй, що вона найулюбленіша і найкрасивіша. Відмінним варіантом подарунка для неї може бути косметика від бренду Circadia. Радимо звернути увагу на зволожувальний крем для шкіри обличчя з аквапоринами AquaPorin Hydrating Cream.

AquaPorin Hydrating Cream

AquaPorin Hydrating Cream глибоко зволожує і захищає шкіру від трансепідермальної втрати води. Олія авокадо, оливкова олія та олія горіха макадамії розгладжують та усувають сухість і подразнення, а вітамін Е захищає шкіру від впливу вільних радикалів.

Для розслаблення

Бути мамою – безсумнівно великий подарунок долі і просто неземне щастя. Дуже важливо не забувати виділяти час для себе, відпочивати і розслаблятися при будь-якому зручному випадку. В цьому випадку крутим подарунком для самої рідної людини може слугувати сертифікат до спа-центру. 

женщина в спа центре

Багато СПА центрів пропонують пакети, які включають кілька процедур, таких як масаж, косметологічні процедури з догляду за обличчям, манікюр і педикюр. Заохочуй її приділити час та розслабитися. Ви також можете додати особливий відтінок, додавши приємний комплімент – смачний обід чи ігристе.

Для краси обличчя

Мама, незалежно від віку, залишається насамперед жінкою, а подарована з любов'ю та турботою косметика допоможе мамі завжди бути красивою та бажаною. Тому відмінним доповненням до перерахованих вище косметичних засобів стане рідка кремова помада для губ KIKO MILANO BEAUTY ROAR, яка пристосовується до рН шкіри, ідеальна для створення індивідуального кольору губ.

Що робить її унікальною:

  • її формула збагачена екстрактом дикої троянди;
  • пігменти, що містяться в ній, взаємодіють з рН шкіри, надаючи губам індивідуальний колір;
  • доступна в різних відтінках з інтенсивним вивільненням кольору;
  • має кремову консистенцію, яка приємно розподіляється по шкірі, забезпечуючи максимальний комфорт;
  • легко розподіляється завдяки практичному м'якому аплікатору;
  • має свіжий цитрусовий аромат.

Також варто звернути увагу на тональну основу для обличчя з пігментами у мікрокапсулах KIKO MILANO BEAUTY ROAR, яка ідеально підходить для зволоження обличчя та досконалого вигляду шкіри.

Що робить його унікальним:

  • має бархатисту консистенцію, яка швидко вбирається, залишаючи шкіру м'якою та сяючою;
  • мікрокапсули з пігментами вивільняють колір на шкірі, забезпечують індивідуальний ефект;
  • має свіжий цитрусовий аромат.

 

Для душі

Мама – найдобріша, ніжна і віддана людина. І так хочеться порадувати її добрим і дорогим подарунком! Для будь-якої жінки найкращий подарунок – це гарна ювелірна прикраса. Вибираючи подарунок, пам'ятай, що він має бути обраний із любов'ю! Адже твоя мама носитиме його з думкою про тебе, про твою турботу і любов. Тому постався до вибору дуже серйозно!

мама с дочкой

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?