Що подарувати коханій на День святого Валентина: ТОП-8 варіантів

P

Подарунків багато не буває. Особливо у День святого Валентина.

14 лютого – одне з найкрасивіших та найромантичніших свят у році. Це – чудова нагода нагадати своїй другій половинці про романтичні почуття та часи, коли подарунки та сюрпризи були логічною частиною ваших стосунків. Головна дилема підготовки до Дня святого Валентина – що подарувати своїй коханій. Сьогодні ми поговоримо про те, що можна подарувати дівчині.

Парфумерія

Є подарунки, які ніколи не вийдуть із моди, у тому числі парфуми. Однак необхідно пам'ятати, що смакові уподобання у кожної людини різні. То як же вибрати правильні парфуми? Хороший варіант – аромат, який вже використовує ваша друга половинка. Ви також можете вибрати ніжні композиції без переважної домінуючої ноти.

Парфумерія

Вивчивши великий асортимент парфумерії в онлайн-магазині EVA.UA, вдасться замовити подарунок дівчині на День закоханих на будь-який бюджет. Серед сотень ароматів з різних сімейств та від найвідоміших брендів є безліч позицій, які можуть сподобатися вашій коханій.

SPA Weekend

Найкраща можливість забути всі турботи – влаштувати СПА вікенд! Адже комплексні процедури від професіоналів, які дозволять максимально розслабитися та відновити сили, відчинять вам двері у світ релаксу та задоволення. Все, що вам потрібно для цього – вибрати дати, забронювати SPA Weekend та приїхати до заміського комплексу SHAMBALA.

SPA Weekend

Професіонали SHAMBALA підготували для своїх гостей 11 унікальних спа-пакетів, в основі яких – класичні східні масажні техніки та косметичні аюрведичні процедури. Програму SPA weekend можна проходити в будь-який день тижня. Дізнатися деталі та забронювати відпочинок ви можете на сайті комплексу прямо зараз. Впевнені, що такий подарунок стане для вашої пари пригодою, про яку ви ще довго будете згадувати з захопленням і теплотою.

Доглядова косметика

Доглядова косметика – традиційний подарунок на День святого Валентина, який, як показує практика, здебільшого потрапляє до «десятки»! Найкраще зверніть увагу на набори для догляду за волоссям, шкірою обличчя, тіла або на таке комбо від українського бренду натуральної косметики Dushka

Dushka

Усередині стильних коробочок  від Dushka ваша кохана знайде: гель для душу, скраб-жуйку для тіла, крем або лосьйон для тіла, бомбочку для ванни, скраб-суфле, крем для рук та тіла та  маска-пілінг для обличчя. Або ж ви можете придбати подарунковий сертифікат, щоб кохана змогла сама вибрати для себе необхідну косметику.

Dushka

Фотосесія

Більшість дівчат люблять фотосесію. Якщо ваша кохана часто ділиться у соцмережах селфі, повір, вона буде у захваті від подарунка на 14 лютого у вигляді професійної фотосесії. І знову про те, як зробити подарунок дівчині на День Валентина ще романтичнішим – замовте не просто фотосет, а фотосесію на двох. Організувати фотосесію вашої мрії вам допоможе гуру сімейних фотосесій Олексій Василюк. Він завжди прагне відобразити натуральність образу – емоційність і щирість. Продумана майстром своєї справи композиція, підготовлений образ, і непідробні емоції – забезпечують можливість створити дійсно зачаровуючу фотографію. 

Фотосесія

Набір для покриття нігтів JOIA vegan

Розмірковуючи над тим, що подарувати на День закоханих, обов'язково варто включити до списку продукцію для нігтів. Адже ніщо так швидко не підіймає настрій, як новенький, стильний манікюр. 

Ідеальний подарунок на День святого Валентина для дівчини – це набір унікальних матеріалів для покриття від першого веган nail-бренду в Україні JOIA vegan. В наборі є все, що необхідно для створення безпечного, стійкого та трендового манікюру/педикюру. Асортимент JOIA vegan закохує своїм різноманіттям ультрамодних кольорів гель-лаків, баз, стильних фінішів та допоміжних рідин для попередньої обробки нігтьової пластини. 

Набір для покриття нігтів JOIA vegan

 

Окрім крутого продукту, бренд JOIA vegan піклується про навколишнє середовище, віддаючи всі використані флакони на правильну переробку та утилізацію. А з кожного проданого флакона відраховується 1 UAH до Благодійного Фонду Happy Paw на допомогу тваринам.

лак

Смачний подарунок – ігристе San Mare Fragolino

Романтичний вечір при свічках – класичне завершення святкового дня. Побудьте вдвох. І зовсім не важливо, чи познайомилися ви з об'єктом свого кохання вчора, чи ваша перша зустріч відбулася двадцять років тому. Що б ви не приготували для святкової вечері, безпрограшним супроводом стане італійське ігристе вино San Mare Fragolino Bianco.

San Mare Fragolino Bianco

San Mare Fragolino Bianco – ідеальне поєднання свіжості і солодкості. Неймовірний смак італійського ігристого з тонким ароматом полуниць та смаком лісових суниць. Для дівчат, які вміють цінувати красу і смак. Нічого зайвого!

Спідня білизна

Незмінною класикою є спідня білизна. Тут головне розуміти, що цей подарунок розрахований для дуже близької людини. Кращий колір – червоний чи чорний. Можемо поділитися чудовим лайфхаком для чоловіків – щоб підібрати ідеальний розмір бюстгальтера для дівчини, слід сфотографувати етикетку з розміром та показати фотографію консультанту.

Спідня білизна

 

Іграшки

Іграшки завжди були одним із найприємніших, наймиліших і романтичних подарунків. Будь-яка представниця прекрасної половини людства зрадіє, отримавши в подарунок м'якого плюшевого ведмедика, кумедного доброго зайчика або будь-яку іншу м'яку іграшку.

Іграшки

 

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?