Даруй та святкуй: ТОП подарунків на новорічні свята для казкового настрою

Читайте, щоб отримати порцію натхнення і вирішити, що подарувати рідним і друзям (або чим порадувати себе) на Новий рік.

Напередодні новорічних свят перед кожним із нас постає питання, що подарувати своїм близьким та друзям. На користь якого подарунка зробити свій вибір та який сюрприз запам'ятається. Ми для вас підготували список приємних подарунків, які точно сподобаються вашим найближчим.

Турбота та краса

Шукаєте новорічний подарунок для подруги, сестри, мами чи коханої? Ви можете без вагань вибрати косметику. Зустрічайте святкову новинку – новорічний набір «10 секретів твоєї краси» від BROCARD! До святкової коробочки потрапили 9 міні-версій культових засобів і головна зірка – картка BROCARD на суму 2024 грн, щоб обов’язково повернутися за своїм фаворитом! 

Найкраще – всередині: 

  • Картка BROCARD на суму 2024 грн;
  • Мініатюра крему для обличчя Elizabeth Arden White; Tea Skin Solutions (5 мл);
  • Мініатюра туші для вій Clarins Supra Lift&Curl (3 мл); 
  • Зразок гелю для обличчя Payot Hydra 24+;  
  • Зразок крему для обличчя Payot Roselift Collagene;  
  • Зразок сироватки для обличчя Payot Roselift Collagene; 
  • Зразок бальзаму для обличчя Collistar Attivi Puri;  
  • Зразок гелю для обличчя Collistar Attivi Puri;
  • Зразок сироватки для обличчя Clarins Double Serum.

На стилі

Жінки хочуть бути гарними. Одяг, взуття та аксесуари – важливі складові стильного образу та гарного настрою. Ви точно погодитеся з твердженням, що одягу в жіночому гардеробі завжди мало, тому на Новий рік обов'язково варто прикупити/вибрати у якості подарунка щось новеньке.

Напередодні Нового Року український бренд одягу cabanchi.com створив нову дроп-колекцію, що значно полегшить підготовку для свят. У ній є все необхідне, щоб створювати неймовірні образи для зустрічі 2024 року. І звичайно, подбати про подарунки для близьких людей. Усі речі колекції просочені любов’ю, турботою та атмосферою свята.

При створенні новорічного дропу дизайнери бренду cabanchi.com зробили акцент на якісні натуральні тканини, універсальність та оригінальні принти. В колекції представлені переважно футболки – як жіночі, так і унісекс. Серед них можна підібрати варіант на будь-який смак – від стриманих мінімалістичних («Два серця», «Зірки») та надихаючих на святкову атмосферу («Cheers», «New year new mood») до сміливих та яскравих з фольгованим дизайном («Янгол»). Також у дропі є спідниця з паєтками, що стане справжньою родзинкою новорічного луку.

На стилі

На стилі

Вся лінійка святкової колекції вже доступна для продажу на сайті cabanchi.com. Є можливість спакувати замовлення у фірмову подарункову упаковку з неймовірно стильним дизайном. Кількість товарів обмежена, тож варто потурбуватися про підготовку до Нового Року вже зараз!

На стилі

На стилі

Новий Рік без клопоту!

Похід у ресторан у новорічну ніч – це свого роду розкіш, вихід у світ, тож чому б не порадувати себе та своїх близьких таким приємним подарунком, тим більше що можливо це лише раз на рік. До того ж для новорічного застілля не доведеться самостійно витрачати час на походи чи поїздки до супермаркету, гаяти час на підготовку вечора, організацію програми та інших подібних питань.

Влаштувати вечерю на двох або зібратися компанією, щоб зустріти Новий 2024 рік, можна в ресторані MAFIA. Команда цього закладу ґрунтовно підготувалася до новорічної ночі. На гостей чекатиме новорічне меню та веселі конкурси. За атмосферу свята буде відповідати топовий ведучий.

У ресторані MAFIA також можна буде відзначити й Різдво. 25 грудня о 19:00 у закладі, який розташований у самому серці Києва за адресою Хрещитик 6, виступатиме кавер гурт ENERGY band. На гостей чекає великий репертуар сучасних закордонних танцювальних пісень, професійне та яскраве виконання, позитив та заряд позитивної енергії!

мафия

Полюбляєте отримувати новий досвід? Тоді для вас є хороша новина. В мережі ресторанів MAFIA ви можете пройти кулінарний майстер-клас, де вас вчать готувати суші. На уроці шеф-кухар розповість про всі тонкощі приготування японських страв, підкаже правильні поєднання інгредієнтів, ну а далі ви самі зможете приготувати один із запропонованих сетів.

Набір для догляду за тілом

Як чудово, коли напередодні Нового року по будинку розносяться смачні аромати! У такі моменти відразу хочеться шарудіти хрустким папером для пакування подарунків, готувати печиво та загадувати бажання. «Включити» особливу атмосферу можна, подарувавши Illuminea®. Парфуми та суфле для тіла в одній ароматичній композиції від Mary Kay®.

Ексклюзивні розкішні парфуми Illuminea® від Mary Kay®  із квітково-східним ароматом втілюють у собі тепло і впевненість та підкреслюють твою вишуканість. Аромат відноситься до категорії extrait de parfum, яка характеризується найбільшою концентрацією ароматичних масел у складі. А це означає, що розкішний запах може затримуватися на тілі так довго, як ти того бажаєш. І навіть довше.

  • Верхні ноти: мандарин, айва, рожевий перець, вранішня роса.
  • Середні ноти: червоний абрикос, апельсиновий цвіт, червона півонія, латаття, жимолость.
  • Нижні ноти: абсолют ірису флорентійського, листя фіалки, кашемірове дерево, ваніль, білий мох.

аромат

Суфле для тіла Illuminea® від Mary Kay® – це дотик найніжнішого кашеміру, що залишає на шкірі відчуття комфорту та затишку. Суфле має квітково-східний аромат і є прекрасним доповненням до парфуму Illuminea®. Воно миттєво зволожить твою шкіру і збереже її зволоженою протягом 24 годин.

суфле

Подарунок-враження

Подарувати людині нові відчуття та незабутні враження – завжди чудова ідея. Що подарувати на новорічні свята жінці чи чоловікові, які захоплюються мистецтвом, творчістю, музикою? Цікавим варіантом подарунка будуть квитки. А ось куди вибрати квитки – тут важливо враховувати переваги тієї людини, для якої готується подарунок. Серед новорічних афіш на сайті Karabas.com ми пропонуємо звернути свою увагу на концерт унікального та яскравого гурту Kalush Orchestra – переможців Євробачення. Їх енергія знайома кожному українцю. Особисто ви точно хоча б декілька разів слухали «Stefania». Та вони мають ще безліч чудових пісень, які виконують із незмінною харизмою!

Подарунок із загадкою

Немає нічого приємнішого, ніж несподівано отриманий подарунок. Але ще приємніше, коли несподівані подарунки потрапляють у твої руки щодня. Усі опитування в соціальних мережах стверджують, що адвент-календар називають одним із найнезабутніших новорічних подарунків. Наш вибір на 2024 рік – календар від бренду NEWSHA, де є 24 продукти: шампуні та кондиціонери в тревел розмірах, новий парфум, тюрбан в ексклюзивному кольорі, повнорозмірна пудра, маски, лосьйон та крем для рук, термозахист, мініатюру нового шампуню з гранатом та багато іншого.

календар

 

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?