«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Бранчі Connecting Women повертаються!

Бранчі Connecting Women, авторський проєкт Інни Гелетюк, видавчині «Єдина», «VIVA! Україна» та інших медіа, були майже 2 роки на паузі, але настав час відновлювати ці теплі жіночі зустрічі. І весна – найкращий час для цього.

Два роки ми знаходимось у ситуації надзвичайних випробувань, які долаємо, ввімкнувши силу волі та залучивши усі ресурси. У довгостроковій перспективі такий стан виснажує тіло, а тіло – це ресурсність, реалізація, здоров'я, молодість, а також підтримка близьких. Турбота про тіло стає надважливим пріоритетом для української жінки. З цього все починається.

Я дуже сподіваюся, що це початок нашої нової хвилі. Ми не бачилися 2 роки, і цікаво спостерігати, як ми трансформувалися – стали більш мудрими, більш цілісними, більш відкритими та цікавими особистостями. Це новий рівень обміну досвіду. І я рада, що ми можемо продовжувати наші зустрічі

— сказала на початку заходу його авторка та модераторка Інна Гелетюк. 

Інна Гелетюк

Поговорити на тему взаємозв'язку фізичного та ментального здоров'я зібралися ті українки, які відгукнулися на питання «Як тіло допомагає підтримувати ментальне здоров'я» та відчувають потребу отримати та надавати підтримку.

Головною спікеркою бранчу виступила Катя Жесть – не лише фітнес-тренер та консультант зі збалансованого харчування, а й експерт освітньої платформи на сайті edyna.media – «Єдина Academy». У її словах закладено ключ до розуміння того, як фізичний стан може впливати на ментальну стійкість та внутрішню гармонію.

Катя Жесть

Катя – дружина військового, який з перших днів – на фронті. Вона поділилася досвідом, як спорт і дисципліна допомагали їй впоратися у найважчі часи. Це справді, дуже потужний інструмент самодопомоги. Тож варто ним користатися.

Офлайн-спілкування – сьогодні це розкіш. Нам сьогодні потрібно більше зустрічатися очима доторками говорити безпосередньо офлайн. На події – дуже потужна класна енергетика, нетворкінг, аудиторія, багато різноманітних жінок, спілкування  і дуже-дуже жива енергія

– поділилася Катя Жесть після події. 

Катя Жесть

Цього разу бранч відбувся у самому серці Києва – легендарному ресторані «Прага». Ця неймовірна локація з видом на парк та озеро, що зберегла в собі історію та дух столиці, вперше відчинила свої двері у 1956 році і з того часу стало символом гастрономічної та культурної вишуканості, просякнуте смаками та ароматами династій.

прага

Захід на цій локації став не просто подією, а справжнім святом жіночої мудрості, сили та натхнення, де кожна учасниця змогла по-новому подивитись своє життя, здоров'я та місце у цьому світі.

прага

Ще одним із приємних моментів нашої зустрічі став виступ бренд-менеджерки б'юті-партнера бранчу – бренду Dr Irena Eris, який допомагає жінкам почуватися красивішими та зберігати привабливий молодий вигляд якомога довше, щоб вони могли рухатися до їх життєвих цілей легше.

Dr Irena Eris

У рамках бранчу розкрили секрети унікального підходу Dr Irena Eris до краси, що ґрунтується на комплексній взаємодії інноваційних розробок, розкішної косметики, передових наукових досліджень та професійного догляду за шкірою. Ця синергія, що здійснюється вченими та фахівцями Інституту Dr Irena Eris, створює неповторний і престижний світ бренду, де кожен аспект сприяє досягненню гармонії, краси та добробуту.

Бренд офіційно представлений в мережі магазинів Brocard.

Dr Irena Eris

Частина прибутку від заходу буде спрямована на закупку дронів для 132-го окремого батальйону (Біла Церква), 114 бригади ТрО ЗСУ (Київська область), бойове розпорядження під Бахмутом. В батальйоні воює наш колега, головний редактор журналу «Приватний дім» (видавався компанією «Едімедіа») Іван Давиденко.

донат

донат

Разом зі спікерами та гостями бранчу ми поринули в обговорення того, як сучасний світ, сповнений викликами та постійних випробувань, впливає на кожну з нас. У цих умовах ми, українські жінки, часто вдаємося до сили волі, щоб впоратися з повсякденними завданнями та подолати труднощі. Але цей шлях має власну ціну – довгострокове виснаження ресурсів нашого тіла.

бранч

бранч

Італійське ігристе San Mare подарувало гостям бранчу Connecting Women відчуття свята та елегантності.

ингристое

«Живи у стилі Італії. Живи у стилі San Mare» – ці слова повністю відображають дух та атмосферу, яку принесло це вишукане вино.

игристое

Тема бранчу викликала особливий резонанс серед учасниць. Було наголошено, що в сучасному швидкому ритмі життя, де кожен день приносить нові виклики, важливо не забувати про власне тіло, як про джерело сили та натхнення. Вміння слухати своє тіло, розуміти його потреби та піклуватися про нього – це ключ до підтримки ментальної стійкості та емоційної рівноваги.

Водним партнером заходу стала марка Avalon, яка є не просто питною водою, а втіленням ідеалу чистоти та балансу. Добута з артезіанської свердловини, ця вода відрізняється неперевершеним смаком та оптимальним складом, що робить її ідеальним вибором для тих, хто цінує здоров'я та гармонію.

вода

На заході вода Avalon стала символом чистоти, свіжості та прагнення до досконалості.

вода

Кожна учасниця заходу могла почерпнути собі щось цінне, що допоможе їй у майбутньому краще дбати про своє здоров'я та добробут, щоб продовжувати бути опорою та натхненням для своїх близьких та всього суспільства. У цьому полягає справжня сила української жінки – уміння дбати про себе і бути незамінною частиною великої та сильної спільноти. 

Особливу чарівність бранчу додало участь Meetty Chocolate – ексклюзивного сімейного виробництва органічного шоколаду із Полтавської області. Це унікальне поєднання сучасних світових тенденцій у виробництві шоколаду та багатих українських традицій.

шоколад

Смачні шедеври від Meetty Chocolate стали чудовим доповненням до атмосфери заходу, наголошуючи на культурній глибині та якості українського виробництва.

Meetty Chocolate

Приємним та несподіваним сюрпризом для всіх гостей бранчу Connecting Women став виступ відомого українського співака KHAYAT. Його поява додала особливого колориту та надихаючої енергії у вже насичену програму заходу. Музична присутність KHAYAT, з його унікальним стилем та харизматичним голосом, виявилася чудовим доповненням до атмосфери цього дня, наповненого живими обговореннями, сильними ідеями та потужною енергетикою.

KHAYAT

Співак KHAYAT

Його виступ не лише прикрасив захід, а й наголосив на значущості мистецтва та культури в нашому житті, особливо в такі моменти єднання та спілкування. Музика KHAYAT прозвучала як гімн краси, силі та прагненням українських жінок, підкреслюючи дух події та додатково надихаючи всіх присутніх.

KHAYAT

Гості бранчу були в захваті від цього музичного сюрпризу, що ще раз підтвердило, що такі заходи є не лише платформою для обміну думками та досвідом, а й чудовим способом для справжнього культурного та духовного збагачення.

KHAYAT

Неймовірно гарну атмосферу бранчу вдалося створити нашому партнеру Чайна роза. Це сімейний квітковий бренд, який несе у собі якість, швидкість, любов до прекрасного, цінність у деталях.

бранч

Ольга Женевська, Євгенія Власова та Анна Луценко

Квітковий магазин Чайна роза – це великий асортимент квітів з усього світу та декору провідних європейських брендів, авторські букети та композиції, дизайнерські рішення щодо декорацій приміщень та святкових оформлень.

Чайна роза

Приємно зауважити, що усі учасниці бранчу отримали чудові подарунки від Dr Irena Eris, вишуканий шоколад від Meetty Chocolate та квіти від «Чайна роза». Задоволеними залишились усі.

Dr Irena Eris

Особливу подяку висловлюємо організаторкам бранчу Анні Луценко та Ользі Женевській. Графічній дизайнерці Ользі Мірошниченко, а також фотографу blum_photo_ та відеооператору birzul.tatiana.

бранч

Ольга Мірошниченко та Інна Гелетюк

Інна Гелетюк, Вівіана Громова, Анна Луценко, Ольга Женевська

Інна Гелетюк, Вівіана Громова, Анна Луценко, Ольга Женевська

Євгенія Власова

Євгенія Власова

Татьяна Малкова

Інна Гелетюк та Віолетта Сковорова

Інна Гелетюк та Віолетта Сковорова

Наталія Колісніченко, Ольга Женевська, Ольга Олександрова

Ольга Прокоф'єва

Надія Бевз, Людмила Головіна

Надія Бевз, Людмила Головіна

Марина Гайович

Марина Гайович

Анна Маліновська

Анна Маліновська

Наталя Федотова

Оксана Тостоєдова

Інна Мірошниченко

Інна Мірошниченко

 

Алина Онопа

Аліна Онопа

бранч

До зустрічі на наступному бранчі! Слідкуйте за анонсами.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?