10 Б’ЮТІ-НОВИНОК ОСЕНІ: ЗВОЛОЖУВАЛЬНА ПОМАДА, ТУШ ДЛЯ ГІПНОТИЧНОГО ПОГЛЯДУ І ПАРНІ АРОМАТИ

P

Розповідаємо про косметичні новинки цього сезону.

На честь 135-річного ювілею компанії Avon знайомимо вас з її останніми новинками. Продукція бренду постійно оновлюється, з’являються нові креми, засоби для очищення та оновлення шкіри, декоративна косметика, а також аромати на будь-який смак. Крім того, цього разу у дайджесті є сюрприз — про нього ми написали у кінці статті. Тож почнімо!

  • Парні аромати

Парфумована вода Maxima для неї та Maxime для нього з тонким шлейфом Сходу. Пристрасний тандем, що бере початок в античному минулому. Жіноча версія Maxima наповнена квітковими нотами мандарина, з витонченим іланг-ілангом та неочікуваним шкіряним акордом. У чоловічій версії Maxime переважають фужерні аромати кардамону, оливкового дерева та дуба. Поєднання ароматів, немов у танці, надихає на нові спільні відчуття, що кличуть до пригод, ніжності й кохання.

  • Туш для вій «Гіпнотичний погляд»

Нова туш «Гіпнотичний погляд» від Avon — універсальна «зброя» приголомшливого погляду. Подвійна форма щіточки з технологією Lift FX здатна щільно профарбувати вії для створення ефекту накладних та подарувати миттєве підкручування до 24 годин. Не забудь взяти туш із собою на побачення, щоб підкорити його гіпнотичним поглядом, який він ще не скоро зможе забути. Туш представлена в двох відтінках: чорному та ультрачорному. Такий погляд запам’ятається надовго.

  • Зволожувальна рідка помада «Ультра»

Зволожувальна помада «Ультра», що стала бестселером, тепер у рідкому форматі і з поліпшеною формулою. Зручний аплікатор допоможе набирати достатню кількість для ідеального нанесення одним рухом. Кокосова олія у складі забезпечить вашим губам зволоження на весь день. 10 відтінків під будь-який настрій чи подію допоможуть підкреслити образи та зробити їх більш яскравими й особливими. Сяй з «Ультра»!

  • 2 в 1 Олівець для брів і хайлайтер

Avon створили універсальний продукт, який підійде для дівчат з найтоншими і найтовстішими бровами — 2-в-1 Олівець для брів і хайлайтер. Зручна форма олівця з гострим грифом допоможе ідеально профарбувати волосинки та додати об’єму бровам. А хайлайтер для зони під бровами додасть сяйва і допоможе створити досконалу форму, зафарбувавши зайві волосинки. Подаруй своїм бровам доглянутий вигляд, а собі — ефектний погляд.

  • Нова серія крем-гелів для душу

Нові крем-гелі для душу серії Local Nature від Avon дбайливо очищують шкіру від різних забруднень, даючи їй відчуття шовковистості, свіжості та комфорту. Завдяки своїй унікальній формулі крем-гель догляне за шкірою тіла, подарувавши їй відчуття зволоженості. А ніжні аромати лінійки з малиною, волошкою чи какао огорнуть спокоєм та легкістю після насиченого робочого дня. Подаруй собі хвилини відпочинку і ніжності!

  • Легка пінка для вмивання

Нова пінка для вмивання «Чистий кисень» від Avon глибоко очищує поверхню шкіри від зовнішніх подразників. Масло ши та екстракт водоростей у складі допоможуть зберегти природну вологість шкіри. А комплекс Oxypure сприятиме підтримці й захисту від пересихання після вмивання, даруючи відчуття легкості та свіжості.

  • Оновлювальна сироватка для обличчя

Кожну з нас мама чи бабуся з самого дитинства вчила доглядати за собою, передаючи свій досвід і знання. З розвитком технологій розвивається й індустрія краси, яка допомагає підтримувати шкіру здоровою і молодою в будь-якому віці. З турботою про вас і ваших близьких Avon представляє інноваційний продукт у галузі догляду за шкірою — оновлювальну сироватку для обличчя «Енергія протінола» з технологією Protinol. Унікальна формула сироватки підійде для всіх типів шкіри будь-якого віку. Ефект від використання буде відчутний майже одразу – шкіра набуде здорового блиску, пори стануть менш помітними, колір шкіри буде здоровішим, а дрібні зморшки поступово зникнуть.

  • Подушечки для пілінгу

Подушечки Avon Anew для пілінгу з саліциловою кислотою та Biotics комплексом створені для глибокого очищення шкіри. Делікатно і рівномірно усувають омертвілий шар епідермісу, нормалізуючи роботу сальних залоз, забезпечують ніжний пілінг і зволоження шкіри. Життя в мегаполісі — це гонка, в якій важливо встигати присвячувати трохи часу собі та своїй шкірі. Забруднене повітря здатне осідати на шкірі, провокуючи висипання і подразнення. Зупинись! І присвяти собі кілька хвилин, використовуючи подушечки з саліциловою кислотою та Biotics комплексом для більш глибокого і ретельного очищення твоєї шкіри.

  • Браслет «Керрі»

Ваш досконалий зовнішній вигляд — не єдине, про що піклується команда Avon. Приєднуйся до челенджу «Разом проти раку молочної залози». Надінь браслет дружби та підтримки і не знімай його, доки не пройдеш мамологічне обстеження. Уже 20 років Avon дбає про здоров’я українок. За цей час компанія придбала й передала 19 одиниць мамографічного обладнання державним медичним закладам та постійно підвищує обізнаність населення щодо раку молочної залози, що є однією з найпоширеніших причин смертності жінок. Подбай про себе та про жінку, яка дорога тобі. Один браслет залиш собі, а інший подаруй мамі, сестрі, подрузі або колезі та розкажи про челендж. Покажи на власному прикладі, як важливо піклуватися про себе й щороку проходити обстеження. Своєчасне виявлення проблеми рятує життя. Потурбуйся без зайвих слів.

Фото: прес-служба Avon

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?