Оригінали: ТОП-5 найцікавіших книжок про світ моди

Добірка для натхнення!

Чи врятує краса світ? Можливо, але вона точно рятує нас тут і зараз, у важкі часи, коли потрібні розрада та хоч клаптик колишньої «нормальності». Ми разом з національною книжковою платформою Yakaboo пропонуємо поринути у книжки про світ моди та вишуканого стилю.

Ukrainian Women in VOGUE UA

Красиві та сильні, красиві та успішні - такі вони, 60 талановитих жінок, які стали героїнями видання Vogue UA. Відверті історії про життя, секрети успіху та переконання, які зробили з них не просто відомих та заможних жінок, а світло для всіх, хто поруч.

Ukrainian Women in VOGUE UA

Найкращі кадри зі зйомок Vogue UA перетворюють цю книжку на вишуканий fashion-альбом. Дивно, наскільки різні між собою жінки потрапляють на обкладинку модного журналу. Їх об’єднує жіноча суперсила: створювати щось величне та одночасно залишатись собою. 

Дім Ґуччі

  • Сара Гей Форден

Яскравий підзаголовок готує нас до захоплюючої оповідки: «сенсаційна історія про вбивство, божевілля, розкіш та пожадливість». У книжці віртуозно переплетені два сюжети: драма родини Ґуччі, у якій розбрат та заздрощі скінчились замовним вбивством, та історія бренду Gucci, який став синонімом розкоші.

Дім Ґуччі

The Economist визначив «Дім Ґуччі» однією з найкращих у світі книжок у своєму жанрі. Глядачі всього світу також затамувавши подих дивилися екранізацію від оскароносного режисера Рідлі Скотта. 

Таємниця на ім’я Лаґерфельд

  • Лоран Аллан-Карон

Його ще за життя називали королем, «кайзером» Карлом. Не тільки тому, що він мав неперевершений талант створювати неймовірний одяг, а ще через королівську втаємниченість його особистого життя. Шанувальники моди згадують його колаборації із Chanel, Fendi, Chloé, H&M, фанати знають про його велику бібліотеку, серйозне захоплення фотографією та кішку Шупетт. Але якою людиною був цей дивний чоловік у чорному?

Таємниця на ім’я Лаґерфельд

Журналіст Лоран Аллан-Карон провів багато інтерв’ю з друзями та близькими маестро, з яких з’являється правдивий і переконливий портрет генія. 

Твій щасливий одяг. Як психологія моди допоможе покращити стиль і життя

  • Донн Керен

У багатьох жінок є особлива одежина, яка приносить удачу. Або просто улюблена річ, яка дарує впевненість у собі. А можливо, ви ніколи не думали забагато про свій повсякденний look і не знаєте, що те, що ви одягаєте сильно впливає на ваше самопочуття? Що ваш одяг впливає на те, як інші сприймають вас?

Твій щасливий одяг

Донна Керен - психологиня моди і вона дасть кілька простих та дієвих порад, які не тільки змінять ваш зовнішній вигляд, а й якісно покращать ваше життя. З її допомогою ви створите свій унікальний стиль та зробите ваш шопінг більш усвідомленим.. 

Виживання найгарніших. Наука краси

  • Ненсі Еткофф

Що таке краса з біологічної точки зору? Чи є вона чимось корисним для виживання нашого виду? Ненсі Еткофф, доктор психології, дослідниця і викладачка Гарвардської школи медицини, пояснює зв’язок між тим, що люди універсально вважають красивим, та еволюційними потребами нашого виду.

Виживання найгарніших

Виявляється, що кожен елемент людської зовнішності вважається красивим на інстинктивному рівні, бо є корисним для виживання. Так-так, великі очі, широкі стегна, довгі ноги, густе й довге волосся - все це не просто естетично, це дуже і дуже доцільно! Колись ми про це знали, а зараз реагуємо на красу інстинктивно.

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?