Майбутнє вже настало: Як штучний інтелект допомагає дослідити шкіру

Новітня технологія цифрового аналізу шкіри Nelly De Vuyst® вже в Україні.

Nelly De Vuyst® представляє Skin Analysis - унікальний революційний інструмент діагностики та аналізу шкіри. 

Створений за допомогою штучного інтелекту на основі наукових досліджень та розроблений у колаборації з дерматологами, технологія Skin Analysis - це новий рівень догляду за шкірою. 

Майбутнє вже настало

Skin Analysis, який відтепер доступний кожному - це зручність, а також можливість завдяки сучасним технологіям, мати доступ 24/7 до стану власної шкіри. Це ніби конс’єрж сервіс і в цьому є справжня революція. 

В першу чергу цифровий аналіз – це неодмінний помічник кожної жінки. Відтепер, для того щоб дізнатись стан шкіри «тут і зараз», не потрібно витрачати час на додаткову процедуру аналізу та діагностики шкіри і тим паче візит в клініку. В наш час, особливо в Україні, це вкрай важливо. Зробити аналіз шкіри можна в будь який момент і у будь якому місці. Потрібно лише гарне освітлення і наявність мобільного пристрою, - коментує Ірина Грибан, тренер Nelly De Vuyst®

Майбутнє вже настало

Skin Analysis - це також запорука вчасної профілакти, адже стан шкіри постійно змінюється від різних факторів впливу, як внутрішніх так і зовнішніх. Крім того, величезним тригером шкірних патологій є стрес. Отже, першим кроком до досягнення бездоганної шкіри є визначення її потреб.

Майбутнє вже настало

Технологія цифрового аналізу Nelly De Vuyst® фіксує всі показники по типу шкіри та естетичним особливостям, виявляє та аналізує сильні сторони шкіри за 12 метриками (такими як: біологічний та фактичний вік шкіри, тонкі лінії та зморшки, вік зони навколо очей, рівень зволоження, наявність пігментації та ін.), щоб надати вам найповніший аналіз та профіль Вашої шкіри.

Майбутнє вже настало

Розпочніть Skin Analysis, відскануйте QR-код за допомогою смартфону, зробіть селфі, дайте відповіді на кілька запитань і дотримуйтесь інструкцій на екрані. 

Ознайомтеся з результатами аналізу вашої шкіри та отримайте індивідуальні рекомендації засобів, розроблених відповідно до ваших потреб. 

Ми впевнені, що здоров‘я шкіри залежить від балансу мікробіому - міріади мікроорганізмів, які природно живуть на поверхні шкіри та в найбільших її шарах. З 1974 року Nelly De Vuyst® розробляє професійні засоби та програми домашнього догляду за найвищими стандартами якості Європейського Союзу - ECOCERT® COSMOS® Organic з єдиною метою - корекція патологій шкіри та відновлення здорового мікробіому,  - продовжує Ірина.

Майбутнє вже настало

Технологія цифрової діагностики та аналізу шкіри Skin Analysis – це беззаперечний доказ лідерства лабораторії Nelly De Vuyst® у найеффективніших сучасних розробках.

Nelly De Vuyst® - це преміальна мікробіом-френдлі космецевтика, найбезпечніший вибір сучасної еко-свідомої жінки. Виробляється у власній приватній лабораторії в Канаді, всі формули складаються з матеріалів найвищої якості.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?