Косметичка зірки: 5 ароматів від Христини Соловій

Перші парфуми у мене з‘явились у дуже ранньому дитинстві. Їх привіз тато з Німеччини. Маленький чарівний флакон Nina Ricci з солодким ароматом, який і досі відносить мене в дитинство.

Поступово дорослішаючи, я переконувалась, що немає більш прекрасного та інтимного невидимого аксесуару ніж аромат. Можу дозволити собі не так ретельно продумувати образ, але аромат завжди вирішує і гармонізує будь-який образ.

Я надаю перевагу важким глибоким ароматам, але буває настрій і на легкі, квіткові. На сьогодні у моєму парфумному арсеналі близько 30 ароматів. Розповім про найулюбленіші.

Христина Соловій

  • Tom Ford Santal Blash

Моя історія з цим ароматом схожа на бурхливий роман. Домінуючий сандал, з яскраво вираженими нотами замші і дерева. Пахне затишно і дорого. Мені майже знесло дах, коли я почула його вперше. Дуже стійкий, надійний і ні з чим незрівнянний.

  • Jardins d’Ecrivains Marlowe

Одне з найсильніших захоплень. Якщо не знати, що аромат сучасний, то можна подумати, що це старовинний французький запах, яким пахне відома актриса минулого століття. Улюблений запах із серії ароматів «Сади письменників». Кожен парфум присвячений письменнику, або літературному герою. Усі вони пахнуть історією, старовиною і мистецтвом. Я отримала всі аромати у якості подарунка. Але Marlowe залишається на першому місці.

косметичка звнзды

  • Lalique Encre Noire

З цим ароматом мене пов‘язує ледь не половина життя. Коли я вперше побувала на морі, біля нашого будиночку росли дуже дивні квіти, які мають назву дурман. Розквітає дурман лише вночі і запах, яким наповнювалось подвір‘я – в прямому сенсі, дурманив мене так, що не можна було відірватись. Але вдень вони закривались і зовсім не пахли. Багато років по цьому, мені здавалось, що десь поруч знову цвіте дурман. Я довго шукала його в нотах різних парфумів і нарешті знайшла у Lalique Encre Noire.

  • Chloé Chloé

На перший погляд – аромат для легковажної вітряної дівчини. І спочатку навіть роздратував мене. Але, як змінилась моя думка, коли він зазвучав на мені. Ніжна граційна троянда в оточенні конвалій, моїх улюблених піонів і лісового моху. Запах свіжий і звабливий. Обережно, чоловіки просто божеволіють.

Христина Соловій

  • Trussardi My Name

Мій найніжніший аромат. Можливо тому, що обрала його за порадою старшого брата. І це справді якоюсь мірою аромат молодшої сестри. Дещо інфантильний, солодкавий, пудровий. Дуже дівочий, але в цьому його шарм. Найкращий час – рання весна. Тоді найбільш вчасно звучить його квітковість з нотками пудри.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?