Must visit: 5 причин закохатися в аюрведичний комплекс Shambala Wellness Club

Зігрітися, розслабитися та оздоровитися можна не лише на морі та не лише влітку. Розповідаємо чому варто звернути увагу на аюрведичний комплекс Shambala Wellness Club.

У зв'язку з повномасштабною війною протягом останнього року кожному з нас довелося зіткнутися з безліччю потрясінь та емоційним виснаженням. Тому не дивно, що все частіше виникає бажання не тільки перезавантажитись, а й, як кажуть, «поправити здоров'я», відновити життєві сили та організм. Саме тому редакція beauty.ua відвідала Shambala Wellness Club і на собі зазнала всіх плюсів відпочинку в аюрведичному стаціонарному комплексі.

Розташування комплексу

Розташований поряд з лісом, за 30 км від Києва в селі Рожни, найбільший в Україні та Східній Європі аюрведичний комплекс Shambala Wellness Club зачаровує з перших хвилин: простора територія, гарна природа, відсутність міського шуму, неймовірної краси комплекс. Компактно, затишно, кожен елемент доповнює один одного - все начебто зливається з навколишньою природою. Справжня ідилія, та й годі!

Shambala Wellness Club

 

Враження того, що ти потрапила до друзів на розкішну фазенду, посилюється, побачивши відкритий басейн. І до чого легко дихається! Через якусь мить зовсім забуваєш про те, що існує світ з його проблемами. А що ще потрібне для нас – українців, які вже рік борються зі стресами, а також буквально зрослися з комп'ютерами, гаджетами та телефонами? Правильно, оздоровчий відпочинок.

Переступивши поріг центру, ти ніби потрапляєш в інший вимір, де всі проблеми здаються дрібними та неважливими, а є тільки ти та твоє тіло. Тебе зустрічають гарні інтер'єри, чарівний запах та привітний персонал.

Комфортні умови

Для комфорту гостей пропонують 40 сучасних номерів категорій Standard, Standard pool view, Suite та Suite Pool view, а ще конференц-зали, якщо хочеться відпочити з колегами. Для бізнес-зустрічей пропонують послуги персонального івент-менеджера.

​​​​Shambala Wellness Club

 

На території SPA-зони розташовані басейн із протитечією та гідромасажем, хамам, фінська сауна з панорамними вікнами на паркову зону, циркулярний душ, соляна кімната з іонізованим повітрям та кольоротерапією.

Shambala Wellness Club

 

Повний комфорт у комплексі довершують так важливі сьогодні генератор, власна свердловина та Starlink. А в разі повітряної тривоги можна спуститися в комфортабельні підвальні приміщення з ремонтом, вентиляцією та опаленням.

Сила аюрведи

Впевнені, ще не кожен встиг познайомитися з аюрведичною практикою, і дуже дарма, як виявилося! Аюрведа в перекладі з санскриту – наука про життя, яка втілює знання індійських цілителів. Протягом кількох тисяч років вони вивчали природу людського організму та вплив на нього натуральних препаратів, які допомагають організму в боротьбі з хворобами та профілактиці захворювань.

В Україні аюрведа ще тільки робить перші кроки та здобуває прихильність, але в усьому світі це вже давно вважається «золотим стандартом» очищення. Основний принцип аюрведи – лікувати не хворобу, а людину. Це є основою концепції Shambala Wellness Club. Оздоровлення тут забезпечує стійкі результати без побічних ефектів. Воно досягається шляхом використання внутрішніх ресурсів організму в поєднанні з цілющими травами та оліями, а також заняттями йогою, дихальними практиками та медитацією.

Shambala Wellness Club

  • Чому аюрведа корисна для широкої аудиторії під час війни та кризи?

Управління стресом: під час війни та кризи люди часто відчувають високий рівень стресу, занепокоєння та депресії. Аюрведичні практики, такі як йога, медитація та масажі зменшують стрес і сприяють розслабленню, що може допомогти людям впоратися з труднощами, з якими вони стикаються.

Зміцнення імунітету: Аюрведа приділяє велику увагу підтримці імунної системи. Впроваджуючи здорові звички харчування та лікувальні трави у свій раціон, люди можуть зміцнити свій імунітет, що зробить їх більш підготовленими до подолання фізичних та емоційних проблем.

Надання емоційної підтримки: Під час війни та кризи люди часто почуваються ізольованими та самотніми. Практики аюрведи сприятливо впливають на  емоційний стан людей, допомагаючи їм набути почуття миру та спокою.

Заохочення турботи про себе: Аюрведа наголошує на важливості турботи про себе, тому що це позитивно впливає на фізичне та емоційне благополуччя та може стати дуже корисним, якщо доступ до медичної допомоги обмежений.

Індивідуальний підхід

Багаторічний досвід кваліфікованих фахівців з аюрведи, використання натуральних рослинних препаратів та сучасне обладнання – все це вселяє довіру, чи не так? Shambala Wellness Club – це чарівне місце здатне вирішити усі твої проблеми! І це не пусті слова. Глибоке очищення організму, оздоровлення, схуднення, покращення стану шкіри, лікування захворювань опорно-рухового апарату – все це можна знайти в одному місці! До того ж, індивідуальний підхід та щоденні консультації з лікарем допоможуть визначитися, на які програми варто звернути увагу. Фахівці складають повну картину стану здоров'я, розробляють індивідуальні рекомендації щодо харчування, коригують спосіб життя, підбирають аюрведичні препарати та процедури, щоб досягти максимального ефекту від оздоровчих програм, які тривають від 10 днів.

Фахівці комплексу створили 11 унікальних SPA-пакетів. Наприклад, «Антистрес», що  включає аутентичний індійський масаж всього тіла, стоп та голови. До пакета «Традиції Сходу» входить кокосовий скраб та обгортання з німу. Для того, щоб спробувати на собі аюрведичні терапії, Shambala пропонує програми SPA day, Wellness day, Ayurvedic weekend та SPA weekend.

Shambala Wellness Club

За бажанням провести день у SPA-зоні, варто звернути увагу на пакет Welcome Pool & SPA, який дозволить вам протягом усього дня користуватися інфраструктурою комплексу.

При плануванні long weekend, аби поєднати приємне з корисним, можна звернути увагу на програми лінійки Wellness. Вони націлені на очищення, оновлення та омолодження організму й розраховані на три, чотири або сім днів відпочинку. 

Серед програм:

  • detox
  • detox + antistress
  • relax
  • anti-age
  • beauty.

До кожної програми входять щоденний блок оздоровчих процедур, комплексне триразове харчування, відвідування SPA-зони, а також занять з йоги та пранаями (з інструктором у вихідні дні). У межах програм можна насолодитися аромамасажем всього тіла, косметичними процедурами для обличчя, різноманітними пілінгами та обгортаннями для тіла, а також автентичними процедурами.

Унікальна кухня

Що стосується харчування, то в Shambala Wellness Club розробили два види спеціального комплексного меню, в основі якого – здорове харчування, рекомендації аюрведи та сучасні досягнення дієтології.

Унікальна кухня

  • Аюрведичне комплексне меню з незвичайною подачею страв. На одній тарілці розміщують одразу шість смаків: солодкий, солоний, терпкий, гіркий, гострий і кислий. У Shambala вважають, що такий підхід цілюще впливає на ментальний і фізичний стани та дозволяє збалансувати всі процеси в організмі. Кожну страву готують з екологічно чистих продуктів.

Унікальна кухня

  • Авторське меню A la carte. Воно вміщує великий вибір вегетаріанських, безглютенових і безлактозних страв, а також свіжі салати, корисні закуски та десерти.

Унікальна кухня

Особливу увагу хочеться приділити воді. Її в комплексі можна пити просто з-під крана, адже вона видобувається із власної артезіанської свердловини, глибиною 100 метрів. Вода проходить механічне, хімічне та іонізаційне очищення. А ще тут структурують воду класичною музикою, адже вірять, що це позитивно впливає на організм людини.

Аюрведичний комплекс Shambala Wellness Club неймовірно затишний і комфортний, тут по-справжньому розслабляєшся і набираєшся сил, відчуваєш і чуєш своє тіло, здобуваєш спокій. Впевнені, такі релакс-вихідні періодично потрібні кожному, а де їх провести, тепер ти точно знаєш!

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати