Вітаміни, які слід приймати восени: унікальний сезон знижок від iHerb

P

Лише у вересні на сайті iHerb діють ексклюзивні знижки до дня народження магазину.

Цієї осені відомому американському онлайн-магазину товарів для здоров’я та краси iHerb виповнюється 26 років. Спеціально до свого дня народження сайт запровадив знижку 26% на нову категорію продуктів щодня. Окрім того, весь вересень діятиме знижка 26% на перше замовлення для нових користувачів. Тож якщо ви ще ніколи не замовляли на iHerb — зараз саме час. Щоб отримати знижку, використовуйте промокод 26NEW.

Сайт Beauty.ua рекомендує звернути увагу на вітаміни та добавки, приймання яких особливо важливе в осінній період. І ось чому. 

Вітамін D

«Сонячний» вітамін D життєво важливий і необхідний усім людям без винятку. Він синтезується під впливом УФ-променів, тому з настанням осені, коли сонця на вулиці стає мало, більшості людей рекомендується вживати більше продуктів, багатих на вітамін D (оселедець, скумбрія, лосось, сардини, устриці, червона і чорна ікра тощо), або безпосередньо приймати цей вітамін. Цікавий факт: щоб природним шляхом засвоїти вітамін D, рекомендується перебувати під впливом прямих сонячних променів у години активності сонця протягом 60 хвилин, за умови, що тіло буде оголене щонайменше на 50% і, звісно, шкіра має бути захищена за допомогою засобів SPF. А якщо людина не має змоги регулярно приймати сонячні ванни з дотриманням усіх перелічених умов, експерти радять приймати вітамін D курсом, починаючи з вересня. Контролювати рівень вітаміну необхідно, здаючи відповідний аналіз крові та консультуючись з вашим лікарем. 

Наукові дослідження підтверджують, що вітамін D знижує вірогідність вірусних респіраторних захворювань. Він надзвичайно важливий для імунітету, покращення настрою і зняття стресу, здоров’я кісток та суглобів, підтримки серцево-судинної системи. 

Омега-3

Якщо навіть Вікторія Бекхем включила до свого низькокалорійного раціону жирний лосось, то напевно і вам варто задуматися про те, наскільки корисні жирні кислоти омега-3. Їх необхідно приймати з їжею або у вигляді добавок, оскільки наш організм не може виробляти їх сам. Омега-кислоти уповільнюють процес старіння шкіри, підтримують імунну систему та покращують роботу серця. Баланс жирних кислот у раціоні перешкоджає розвитку ожиріння печінки та набору зайвої ваги, запобігає розвитку цукрового діабету та серцево-судинних захворювань. Добавки з риб'ячим жиром — зручна щоденна альтернатива риби та рослинних олій, які є джерелом жирних кислот омега-3.

Магній

Це важливий мікроелемент для боротьби зі стресом. Магній ефективно понижує напругу, спричинену стресом, діє як антидепресант і допомагає набути спокою в короткі терміни. Це дієвий нейропротектор, який прибирає тривожність, внутрішнє переживання, розслаблює та надає сили. Він також нормалізує сон, позитивно впливає на його якість і тривалість.

Магній необхідний кожній людині, адже злагоджена робота нервової системи забезпечує здоров'я всього організму. Спокійна та врівноважена людина завжди досягає більшого у житті, почувається комфортно, повноцінно відпочиває і набирається сил для нових звершень.

Комплекси для імунітету

Імунітет має складну структуру — його роботу досі вивчено не повністю, але давно відомо, що нормальне функціонування імунітету залежить від вітамінів.

Вітаміни необхідні людині для підтримки обмінних процесів, вони беруть участь у біохімічних реакціях, що відбуваються у клітинах. Якщо людина не отримує потрібної кількості вітамінів, ці функції порушуються. 

Вітамінні препарати не потрібно пити постійно, достатньо зміцнювати імунітет у критичні періоди: наприклад, восени до підйому захворюваності на застуди та взимку; після перенесеного ГРВІ або іншої інфекції; перед тривалою поїздкою; після лікування хронічного захворювання; при дотриманні дієти тощо.

На сайті iHerb — понад 30 000 товарів, серед яких вітаміни та добавки, косметика, натуральні продукти харчування, товари для дітей, безпечна побутова хімія, товари для тварин. Доставлення в Україну безкоштовне, якщо сума замовлення складає $55 чи більше, та займає близько 7-10 днів. Купувати на iHerb так само зручно, безпечно і швидко, як у будь-якому онлайн-магазині в Україні.

1 600 відомих американських, європейських та корейських брендів. Більше мільйона чесних відгуків користувачів з усього світу, що допомагає покупцям полегшити вибір і обрати саме те, що вони шукають.

Окрім вітамінів та біодобавок, великим попитом на сайті iHerb користуються категорії косметики й засобів догляду, а також дитячі вітаміни і снеки. Які товари українці найчастіше купують на iHerb — читайте за посиланням.

Beauty Fresh

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?

Wellnes&travel

Відкрий для себе світ стретчингу разом зі студією Naumova stretching!

Події

Напередодні Івана Купала: запрошуємо на зустріч-практикум з Євгенією Власовою «Жінка, яка звучить»

Обличчя

Сміливий б’юті-експеримент від Beauty.ua: редакція тестує цифрову діагностику шкіри у BROCARD

Обличчя

Новий вимір зволоження: Medik8 презентував крем Total Moisture Daily Facial Creme

Тіло

Як досягти здорової шкіри з Mary Kay: рекомендовані засоби для догляду

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women