Вітаміни, які слід приймати восени: унікальний сезон знижок від iHerb

P

Лише у вересні на сайті iHerb діють ексклюзивні знижки до дня народження магазину.

Цієї осені відомому американському онлайн-магазину товарів для здоров’я та краси iHerb виповнюється 26 років. Спеціально до свого дня народження сайт запровадив знижку 26% на нову категорію продуктів щодня. Окрім того, весь вересень діятиме знижка 26% на перше замовлення для нових користувачів. Тож якщо ви ще ніколи не замовляли на iHerb — зараз саме час. Щоб отримати знижку, використовуйте промокод 26NEW.

Сайт Beauty.ua рекомендує звернути увагу на вітаміни та добавки, приймання яких особливо важливе в осінній період. І ось чому. 

Вітамін D

«Сонячний» вітамін D життєво важливий і необхідний усім людям без винятку. Він синтезується під впливом УФ-променів, тому з настанням осені, коли сонця на вулиці стає мало, більшості людей рекомендується вживати більше продуктів, багатих на вітамін D (оселедець, скумбрія, лосось, сардини, устриці, червона і чорна ікра тощо), або безпосередньо приймати цей вітамін. Цікавий факт: щоб природним шляхом засвоїти вітамін D, рекомендується перебувати під впливом прямих сонячних променів у години активності сонця протягом 60 хвилин, за умови, що тіло буде оголене щонайменше на 50% і, звісно, шкіра має бути захищена за допомогою засобів SPF. А якщо людина не має змоги регулярно приймати сонячні ванни з дотриманням усіх перелічених умов, експерти радять приймати вітамін D курсом, починаючи з вересня. Контролювати рівень вітаміну необхідно, здаючи відповідний аналіз крові та консультуючись з вашим лікарем. 

Наукові дослідження підтверджують, що вітамін D знижує вірогідність вірусних респіраторних захворювань. Він надзвичайно важливий для імунітету, покращення настрою і зняття стресу, здоров’я кісток та суглобів, підтримки серцево-судинної системи. 

Омега-3

Якщо навіть Вікторія Бекхем включила до свого низькокалорійного раціону жирний лосось, то напевно і вам варто задуматися про те, наскільки корисні жирні кислоти омега-3. Їх необхідно приймати з їжею або у вигляді добавок, оскільки наш організм не може виробляти їх сам. Омега-кислоти уповільнюють процес старіння шкіри, підтримують імунну систему та покращують роботу серця. Баланс жирних кислот у раціоні перешкоджає розвитку ожиріння печінки та набору зайвої ваги, запобігає розвитку цукрового діабету та серцево-судинних захворювань. Добавки з риб'ячим жиром — зручна щоденна альтернатива риби та рослинних олій, які є джерелом жирних кислот омега-3.

Магній

Це важливий мікроелемент для боротьби зі стресом. Магній ефективно понижує напругу, спричинену стресом, діє як антидепресант і допомагає набути спокою в короткі терміни. Це дієвий нейропротектор, який прибирає тривожність, внутрішнє переживання, розслаблює та надає сили. Він також нормалізує сон, позитивно впливає на його якість і тривалість.

Магній необхідний кожній людині, адже злагоджена робота нервової системи забезпечує здоров'я всього організму. Спокійна та врівноважена людина завжди досягає більшого у житті, почувається комфортно, повноцінно відпочиває і набирається сил для нових звершень.

Комплекси для імунітету

Імунітет має складну структуру — його роботу досі вивчено не повністю, але давно відомо, що нормальне функціонування імунітету залежить від вітамінів.

Вітаміни необхідні людині для підтримки обмінних процесів, вони беруть участь у біохімічних реакціях, що відбуваються у клітинах. Якщо людина не отримує потрібної кількості вітамінів, ці функції порушуються. 

Вітамінні препарати не потрібно пити постійно, достатньо зміцнювати імунітет у критичні періоди: наприклад, восени до підйому захворюваності на застуди та взимку; після перенесеного ГРВІ або іншої інфекції; перед тривалою поїздкою; після лікування хронічного захворювання; при дотриманні дієти тощо.

На сайті iHerb — понад 30 000 товарів, серед яких вітаміни та добавки, косметика, натуральні продукти харчування, товари для дітей, безпечна побутова хімія, товари для тварин. Доставлення в Україну безкоштовне, якщо сума замовлення складає $55 чи більше, та займає близько 7-10 днів. Купувати на iHerb так само зручно, безпечно і швидко, як у будь-якому онлайн-магазині в Україні.

1 600 відомих американських, європейських та корейських брендів. Більше мільйона чесних відгуків користувачів з усього світу, що допомагає покупцям полегшити вибір і обрати саме те, що вони шукають.

Окрім вітамінів та біодобавок, великим попитом на сайті iHerb користуються категорії косметики й засобів догляду, а також дитячі вітаміни і снеки. Які товари українці найчастіше купують на iHerb — читайте за посиланням.

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?