Skin cycling – трендова система догляду за обличчям, яка зробить твою шкіру ідеальною

Чиста шкіра — мрія кожного.

Але в сучасному світі проблем зі шкірою уникнути непросто. Забруднене повітря, неправильне харчування, нерви, поганий сон та відсутність спорту лишають наслідки й на шкірі нашого обличчя. Тому, у цій статті ми розкажемо, як запобігти та боротись із висипанням, чорними цятками та сальними нитками, а також поділимось секретами догляду за різними типами шкіри.

Коли ми підбираємо догляд зі спеціалістом ми поєднуємо засоби, що містять кислоти, засоби з ретиноїдами й активно відновлювальні засоби мікробіому, і, звісно, захисного бар’єра шкіри. Тоді цей спосіб працює.

Ви, мабуть, чули, що «не можна поєднувати ретинол із кислотами», але це не зовсім так. Їх можна комбінувати в догляді, але наносити в різні дні. І головне – не забуваємо про активне зволоження.

Усе більшого розголосу набирає схема використання догляду за шкірою «skin cycling». Уже чули про таку?

«Skin cycling», ЩО ЦЕ?

Циклічна форма догляду, яка складається із чотирьох днів, застосовувати важливо чітко за схемою. У перший день ви додаєте в догляд кислоти, а наступного дня ретинол, на третій та четвертий дні важливо максимально зволожити шкіру та відновити природний бар’єр шкіри й так по колу.

Коли шкіра адаптується до ретинолу, а відчуття стягненості зникне, не буде запалень, пошкоджень та подразнень. Тільки тоді можна спробувати цей метод догляду за обличчям. У своєму домашньому догляді ви комбінуєте різні види кислот та ретинол і, як результат, отримуєте ідеальну шкіру, навіть без фільтрів.

1 ЕТАП. ВІДЛУЩЕННЯ

Кислоти впливають на відмерлі клітини шкіри та відлущують їх, що є важливим етапом перед нанесенням інших засобів, адже покращує поглинання поживних компонентів.

2 ЕТАП. РЕТИНОЇДИ

Засоби, містять у своєму складі різні форми вітаміну А, які здатні прискорити регенерацію клітин шкіри, а також покращують природний колір шкіри, вирівнюють тон, зменшують запалення, а також перешкоджають появу зморшок і підтягують шкіру обличчя.

Skin cycling

3–4 ЕТАП.ВІДНОВЛЕННЯ

Після застосування активів, шкірі знадобиться відпочинок. Використання серуму з керамідами, екстрактом центелли допоможе відновити шкіру після активів. Не забувайте також про SPF-захист, це ваш головний помічник на шляху до ідеальної, зволоженої та красивої шкіри.

Skin cycling

ЯКИЙ РЕЗУЛЬТАТ?

Помітним результат буде вже після перших днів використання схеми. Зменшення запальних елементів, акне, чорних цяток, звуження пор, а також рівний рельєф шкіри та зменшення пігментації, і, як приємний бонус більш пружна шкіра, що сяє здоров’ям.

Skin cycling

Важливо розуміти, що цей метод догляду підходить для чутливої шкіри, жирної, комбінованої, сухої, проблемної, позбавленої пружності й не підійде тим, хто вже використовував значну кількість активів до цієї схеми. Результат вас приємно здивує.

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати