Сміливий б’юті-експеримент від Beauty.ua: редакція тестує цифрову діагностику шкіри у BROCARD

Ділюся враженнями від використання аналізатора шкіри Zemits Skin Analysis System у столичному BROCARD.

З настанням весни я помітила, що моє обличчя стало тьмяним. За останній місяць ситуація посилилася — я стала помічати, що шкіра реагує на все більше звичайного. А ще ж навіть не було спеки! Почастішали почервоніння та висипання, які повільно загоюються і впливають на загальний тон шкіри. 

Миритися з ситуацією я не стала і почала вирішувати проблему, проаналізувавши стан шкіри та підібравши собі релевантні засоби для догляду. 

Zemits Skin Analysis System в BROCARD

Нещодавно я вирішила спробувати електронну діагностику шкіри, яку безкоштовно пропонує BROCARD у трьох великих ТРЦ — River Mall, Ocean Plaza та Respublika Park. Попередньо дізналась назву аналізатора — це Zemits Skin Analysis System, інструмент діагностики шкіри за допомогою штучного інтелекту на основі наукових досліджень. Саме те, що мені було потрібно! Тож ділюся враженнями й цікавими фактами.

 

  • У чому фішка?

Технологія цифрового аналізу шкіри Zemits Skin Analysis System була розроблена в Америці цілою плеядою науковців і фахівців. Апарат використовує технологію спектральної візуалізації RGB, UV, PL у поєднанні зі штучним інтелектом й аналізом зображень. «За плечима» цієї розробки — 12 років тестування та 30 мільйонів клінічних баз даних. Вражає!

  • Як це працює?

Насправді все надзвичайно просто і швидко. Сканування обличчя триває всього 15 секунд: за цей час апарат аналізує стан шкіри і видає результат. 

Сама процедура виглядає доволі космічно. Обличчя розміщують у капсулі футуристичного вигляду, одягають капюшон і просять заплющити очі для сканування. Бажано приходити без макіяжу або змити його перед процедурою — так висновки й подальші рекомендації будуть точними. Аналізатор покаже усе, як є: пігментні плями, пори, зволоження, текстура, зморшки тощо. Ох! Але я знала, на що йду:)

Комп’ютер «бачить» всередині шкіри та на її поверхні те, що наше око не здатне побачити. Це водночас і трішки страшно, і надвичайно захопливо. 

  • Що в сухому залишку?

Опісля на сенсорному дисплеї виводяться результати за 9 пунктами: рівень зволоження, стан зморшок і заломів, чутливість, швидкість метаболічних процесів, стан пор, наявність та глибина вугрових висипів, пошкодження УФ-променями, текстура шкіри, стан жирності шкіри. 

І тут починається найцікавіше: апарат прогнозує стан обличчя через 3-5 років за умови дотримання рекомендацій і без них. Машина часу, не інакше!

Діагностика допомагає підібрати правильний догляд: під кожним показником є перелік засобів для їхнього покращення й підтримки. Оскільки в BROCARD є продукти у різних цінових сегментах, це підходить для будь-якого гаманця. 

  • Сюрприз-сюрприз 

Після діагностики шкіри кожен отримує картку на 200 грн, що діє при покупці від 700 грн. Не кажучи про те, що аналітика шкіри сама по собі вже є чудовим подарунком:) Тож раджу неодмінно спробувати на собі цей диво-апарат. 

P.S. Після діагностики шкіри я звернулась до консультантки з проханням підібрати правильний відтінок тонального крему і зрештою отримала ще один подарунок — вечірній макіяж, адже попереду на мене чекали робочі зустрічі та культурний захід. Що й казати, цей день у BROCARD був чудовим!

Beauty Fresh

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?

Wellnes&travel

Відкрий для себе світ стретчингу разом зі студією Naumova stretching!

Події

Напередодні Івана Купала: запрошуємо на зустріч-практикум з Євгенією Власовою «Жінка, яка звучить»

Обличчя

Новий вимір зволоження: Medik8 презентував крем Total Moisture Daily Facial Creme

Тіло

Як досягти здорової шкіри з Mary Kay: рекомендовані засоби для догляду

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці