Сміливий б’юті-експеримент від Beauty.ua: редакція тестує цифрову діагностику шкіри у BROCARD

Ділюся враженнями від використання аналізатора шкіри Zemits Skin Analysis System у столичному BROCARD.

З настанням весни я помітила, що моє обличчя стало тьмяним. За останній місяць ситуація посилилася — я стала помічати, що шкіра реагує на все більше звичайного. А ще ж навіть не було спеки! Почастішали почервоніння та висипання, які повільно загоюються і впливають на загальний тон шкіри. 

Миритися з ситуацією я не стала і почала вирішувати проблему, проаналізувавши стан шкіри та підібравши собі релевантні засоби для догляду. 

Zemits Skin Analysis System в BROCARD

Нещодавно я вирішила спробувати електронну діагностику шкіри, яку безкоштовно пропонує BROCARD у трьох великих ТРЦ — River Mall, Ocean Plaza та Respublika Park. Попередньо дізналась назву аналізатора — це Zemits Skin Analysis System, інструмент діагностики шкіри за допомогою штучного інтелекту на основі наукових досліджень. Саме те, що мені було потрібно! Тож ділюся враженнями й цікавими фактами.

 

  • У чому фішка?

Технологія цифрового аналізу шкіри Zemits Skin Analysis System була розроблена в Америці цілою плеядою науковців і фахівців. Апарат використовує технологію спектральної візуалізації RGB, UV, PL у поєднанні зі штучним інтелектом й аналізом зображень. «За плечима» цієї розробки — 12 років тестування та 30 мільйонів клінічних баз даних. Вражає!

  • Як це працює?

Насправді все надзвичайно просто і швидко. Сканування обличчя триває всього 15 секунд: за цей час апарат аналізує стан шкіри і видає результат. 

Сама процедура виглядає доволі космічно. Обличчя розміщують у капсулі футуристичного вигляду, одягають капюшон і просять заплющити очі для сканування. Бажано приходити без макіяжу або змити його перед процедурою — так висновки й подальші рекомендації будуть точними. Аналізатор покаже усе, як є: пігментні плями, пори, зволоження, текстура, зморшки тощо. Ох! Але я знала, на що йду:)

Комп’ютер «бачить» всередині шкіри та на її поверхні те, що наше око не здатне побачити. Це водночас і трішки страшно, і надвичайно захопливо. 

  • Що в сухому залишку?

Опісля на сенсорному дисплеї виводяться результати за 9 пунктами: рівень зволоження, стан зморшок і заломів, чутливість, швидкість метаболічних процесів, стан пор, наявність та глибина вугрових висипів, пошкодження УФ-променями, текстура шкіри, стан жирності шкіри. 

І тут починається найцікавіше: апарат прогнозує стан обличчя через 3-5 років за умови дотримання рекомендацій і без них. Машина часу, не інакше!

Діагностика допомагає підібрати правильний догляд: під кожним показником є перелік засобів для їхнього покращення й підтримки. Оскільки в BROCARD є продукти у різних цінових сегментах, це підходить для будь-якого гаманця. 

  • Сюрприз-сюрприз 

Після діагностики шкіри кожен отримує картку на 200 грн, що діє при покупці від 700 грн. Не кажучи про те, що аналітика шкіри сама по собі вже є чудовим подарунком:) Тож раджу неодмінно спробувати на собі цей диво-апарат. 

P.S. Після діагностики шкіри я звернулась до консультантки з проханням підібрати правильний відтінок тонального крему і зрештою отримала ще один подарунок — вечірній макіяж, адже попереду на мене чекали робочі зустрічі та культурний захід. Що й казати, цей день у BROCARD був чудовим!

Beauty Fresh

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?

Wellnes&travel

Відкрий для себе світ стретчингу разом зі студією Naumova stretching!

Події

Напередодні Івана Купала: запрошуємо на зустріч-практикум з Євгенією Власовою «Жінка, яка звучить»

Обличчя

Новий вимір зволоження: Medik8 презентував крем Total Moisture Daily Facial Creme

Тіло

Як досягти здорової шкіри з Mary Kay: рекомендовані засоби для догляду

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання