Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Чи це диво-масло для бездоганної шкіри? Ми знаємо відповідь.

Все ще замінюєш всі свої косметичні засоби кокосовим маслом, але обличчя ніяк не хоче ставати фарфоровим? А чи готова спробувати щось нове? Якщо ти такий б'юті-джанкі, як ми, то точно знаєш, що косметичні масла - твій найкращий друг. Що ж, ми вирішили тобі розповісти ще про один чудодійний засіб - олію шипшини.

Олія шипшини (rosehip oil) збирають із насіння кущів чайної троянди, і вона містить сильні антиоксиданти, масу вітамінів та незамінних жирних кислот, які творять дива з твоїм обличчям. Цей секретний засіб краси з Чилі став популярним з тих пір, як екс-ангел Victoria Secret Міранда Керр сказала, що вона регулярно використовує олію шипшини, щоб запобігти передчасному старінню.

Як і більшість косметичних засобів і процедур, масло шипшини може не спрацювати для всіх, але воно, безумовно, має багато переваг для шкіри, і якщо тобі воно підійде, як і Міранді Керр, то вважай тобі пощастило. Ось які переваги для шкіри обличчя дає масло шипшини.

Зволожує

Олія шипшини може стати відмінною альтернативою зволожуючим сироваткам. У ньому міститься багато поживних жирних кислот, які поряд із водою є основним інгредієнтом більшості зволожуючих засобів. Тільки не замінюй їм свій зволожуючий крем, а поєднуй продукти правильно: спочатку кошти на водній основі, потім олію. Це допоможе "запечатати" вологу у шкірі.

масло шиповника для лица

Розгладжує зморшки

Олія шипшини багата косметично корисними речовинами, такими як протизапальні жирні кислоти та вітаміни А і С. Ці інгредієнти дозволяють олії шипшини захищати шкіру від перших ознак старіння та пігментації. Вони зволожують шкіру та відновлюють пошкоджені клітини, а також забезпечують сильну захисну антиоксидантну дію - все це без маслянистого відчуття, яке з'являється після нанесення традиційної олії, такої як кокосова. Косметична олія шипшини вбирається дуже швидко, на шкірі немає плівки, її поверхня виглядає сухою.

Читайте також

Идеальная кожа: 4 причины пользоваться соленым спреем для лица

Освітлює та звужує пори

Ок, не найкращий варіант для тих, хто ходить у солярій або на миттєву засмагу. І тим не менш. Інгредієнти з в'яжучими властивостями в олії шипшини допомагають звузити пори та освітлити шкіру, тому не варто боятися додавати засіб до своєї рутини догляду за шкірою, якщо у тебе жирна шкіра. Почни з невеликої кількості: рухами, що поплескують, розподіли кілька крапель по очищеній шкірі перед сном. Вранці ти помітиш, що шкіра стала не світлішою, але яскравішою.

масло шиповника в косметологии

Вирівнює тон обличчя

Супермодель Міранда Керр клянеться, що масло шипшини, яке вона використовує щовечора, допомагає її шкірі залишатися красивою та бездоганною. Якщо ти щосили намагалася вирівняти свій тон шкіри або в тебе є червоні плями, які призводять тебе до розпачу, використовуй це масло. У ньому багато вітамінів. Воно корисне для чутливої шкіри, адже допомагає впоратися з роздратуванням, заспокоюючи зовнішній покрив та очищаючи стінки доби. Таким чином, тон обличчя поступово вирівняється. Тільки важливо використовувати масло регулярно, хоча б щодня.

Читайте також

Опасно: 5 ингредиентов, которых не должно быть в твоей косметике

 

Зміцнює шкіру

 

Олія шипшини може допомогти шкірі відновити її еластичність. Якщо ти помітила деяке провисання, це те, що потрібно. Використовуйте кілька крапель на обличчі вранці та перед сном, щоб запобігти ознакам передчасного старіння.

Запобігає акне та прибирає шрами

Подумай про додавання олії шипшини у свою рутину, якщо твоя шкіра схильна до появи акне або ти намагаєшся позбутися шрамів від прищів. Це може бути як косметична суха олія, так і засоби для обличчя, що очищають, на основі олії шипшини. Подібно до морської солі, олія насіння шипшини очищає пори і запобігає появі акне. Але будь обережна: якщо у тебе є в даний момент вугрі, то краще не використовувати жодні олії, адже вони лише погіршать ситуацію.

Як ми писали вище, протизапальні жирні кислоти та вітаміни А і С – роблять масло шипшини ідеальним рішенням для видалення шрамів та слідів від акне. Засіб допомагає боротися з гіперпігментацією шкіри та потенційно зводить до мінімуму появу тонких ліній і навіть розтяжок.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?