Топ-10 фруктових ароматів, які ти полюбиш цим літом

Шукаєш новий аромат, який занесе тебе до фруктових садів, поки ти застрягла над нудною роботою в офісі? Тоді спробуй ці найкращі літні фруктові аромати!

Настав час попрощатися з лісовими та земляними композиціями, які ти так любила у холодні дні. Літо майже тут, і твоя парфумерна поличка потребує змін. Коли будеш взувати еспадрільї, переодягатися в улюблений квітковий сарафан і брати в руки плетену сумку, занури себе в шлейф соковитих літніх нот, які підійдуть щодня або на особливий вечір. Попереду найкращі фруктові аромати на літо, які відповідають усім вимогам теплого сезону.

Lancome La Vie Est Belle Eau de Parfum

Lancome La Vie Est Belle Eau de Parfum

Якщо реклами Lancome з неймовірною Джулією Робертс, яка стала обличчям аромату, було недостатньо, щоб переконати тебе скуштувати ці парфуми, дозволь нам пояснити, чому це варто зробити. Солодка, але свіжа композиція наповнена нотами ванілі та бобів тонка (справжня насолода, перед якою неможливо встояти), змішаних із фруктовими акордами чорної смородини та груші, що надають повсякденну легкість. Пахне, як фруктове пралине з тонкими нотками ванілі. Yummy!

Burberry My Burberry Blush

Burberry My Burberry Blush

Якщо ти любиш фруктові парфуми на літо, які пахнуть так смачно, що їх хочеться з'їсти, це саме такий. Ноти зеленого яблука, лимона, троянди та граната надають йому апетитної свіжості, тоді як квіткові ноти жасмину та гліцинії пом'якшують композицію та надають йому привабливого шлейфу.

Ralph Lauren Romance Rosé

Ralph Lauren Romance Rosé

Якщо ти не можеш вирішити, на який бік тобі перейти цього літа – фруктових чи квіткових ароматів – цей парфум від Ralph Lauren втілює в собі те й інше. Композиція включає ноти червоного яблука, троянди де-маї і навіть лічі для яскравого, ідеального літнього запаху.

Prada Candy Sugar Pop

Prada Candy Sugar Pop

Любителям бути в центрі уваги радимо композицію Candy Sugar Pop від Prada, яка втілює суміш зелених цитрусових, персика, червоного яблука та ванілі. Це аромат, який засліплює та захоплює всіх. Так, він пахне досить солодко, але ще один аргумент на користь покупки для естетів - страшенно привабливий флакон. Ти входиш до кімнати, і оточуючі будуть запитувати себе: «Хто вона?»

Guerlain Aqua Allegoria Fragrance Collection

Guerlain Aqua Allegoria Fragrance Collection

Шанувальникам свіжих цитрусових композицій варто взяти на озброєння цю парфуму від Guerlain, яка в один пшик перенесе тебе прямо в мандариновий гай. Це найдоступніша річ, яку ти можеш зробити, щоб пахнути кошиком лимонів, грейпфрутів і апельсинів, і огортати оточуючих п'янким шлейфом. Ноти чорної смородини, маракуї, базиліка, кедра та зеленого чаю ще більше надають йому пікантності.

Giorgio Armani Sì Fiori Eau de Parfum

Giorgio Armani Sì Fiori Eau de Parfum

Якщо ти з тих дівчат, які люблять кокетливі аромати, ця солодка квітково-фруктова суміш нот мандарину, чорної смородини, троянди, пачулі, ванілі та мускусу, змусить тебе почуватися богинею, не докладаючи особливих зусиль.

Victoria's Secret Love Eau de Parfum

Victoria's Secret Love Eau de Parfum

Багаті фруктово-абрикосові ноти у поєднанні з квіткою бавовни пахнуть так само солодко, як і свіжо. Ідеальний аромат для твого недільного ранку - свіжовипрана біла футболка, улюблені джинси і приголомшлива суміш, що розливається солодкою свіжістю по всьому тілу.

Chloe Nomade Eau de Parfum

Chloe Nomade Eau de Parfum

Якщо ти любиш поєднання квіткових та фруктових акордів в одному ароматі, бери на замітку ще одне класне комбо для літа. Композиція на основі фрезії, сливи, персика, цитрусового та дубового моху була створена спеціально для вільної духом жінки. Носи його все літо, вирушаючи в пригоди, і розпиляй його ще через кілька місяців, щоб повернутися назад.

Bvlgari Omnia Pink Sapphire

Bvlgari Omnia Pink Sapphire

Если бы чувство жизнерадостности было ароматом, это был бы Omnia Pink Sapphire от Bvlgari. Он звучит одновременно весело и празднично, пахнет нотами франжипани, розового грейпфрута, помело, персика и ванильного мускуса. Причудливая фруктовая комбинация соответствует владелице, которая не планирует тратить свои летние ночи просто на то, чтобы сидеть дома. Но этот деликатный парфюм с легкой и ненавязчивой сладостью также отлично подходит для повседневного аромата.

Cartier La Panthère Eau de Parfum

Cartier La Panthère Eau de Parfum

Ті, хто люблять найкращі речі у житті, не зможуть встояти перед цим флакончиком від Cartier. Він пахне квітковими нотами літньої гарденії, жасмину, конвалії, змішаними з фруктовою насолодою груші, ананаса, свіжістю бергамота і грейпфрута. У однаковій мірі таємничий, елегантний та вишуканий аромат для літа.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?