Приємний аромат дома: як його створити, не використовуючи аерозольні освіжувачі

P

Яку роль відграють запахи? Вони впливають на настрій і самопочуття і з цим важко не погодитись. Домашній затишок асоціюється з ароматом ванілі, кориці, цитрусових.

Сьогодні кожен має можливість доповнити інтер’єр будь-якими приємними пахощами, встановивши аромадиффузор в оселі. Це цілком безпечно. Розчин, який розповсюджується не впливає на стан здоров’я. До складу гіпоалергенного наповнювача не входять шкідливі хімічні сполуки. Вибрати можна такий аромадиффузор, яким буде зручно користуватися: 

  • ультразвуковий;
  • електричний;
  • паличковий. 

Різні за дизайном пристрої виконують роль декору приміщення. Пристрій будь-якого типу треба наповнювати рідиною. Випаровуючись вона розповсюдиться по оселі, наповнюючи її приємним запахом. 

Аромати теплого літа та відпустки

Тепла пора року завжди залишає у спогадах чудові моменти. Духмяні фрукти, трави, квіти, запах моря — це все те, що тішило влітку та забезпечувало релакс, позбавляло від втоми. Насолоджуватися переліченими ароматами можна вдома у будь-яку пору року. Повернути літню безтурботність допоможуть наповнювачі, які пахнуть:

  • манго;
  • лаймом;
  • полуницею;
  • зеленим яблуком;
  • сандалом;
  • морським бризом;
  • бергамотом;
  • трояндою.

Це далеко не повний перелік пахощів, що нагадують про теплу пору року. Уявіть, якщо це буде не окремий аромат, а ціла вдало створена композиція. Наскільки приємно оточувати себе такими запахами вдома та як просто забезпечити собі таке задоволення. 

Приємний аромат дома

Атмосфера спокою для відпочинку та релаксу

Щоденна втома виснажує, особливо у дні, коли напругу досить важко подолати. У такі моменти важливо відновити сили. Повноцінний відпочинок можливий лише за умови 7-8 годинного сну. Розслабитися допомагають певні аромати. Ними можна наповнити спальню і релаксувати. Ефективно працюють запахи трав: лаванда, ромашка, медунка, майоран тощо.

Наповнювач наливають у аромадиффузор Rituals і він тривалий час буде розповсюджувати приємний запах. Добре навчитися поєднувати пахощі, створювати власну композицію, яка б діяла безумовно. Затишок у спальні — це дуже важливо, у поєднанні з ароматерапією він стає корисним інструментом для поліпшення якості сну.

Запахи, що пробуджують сексуальність

Спальня — це кімната не лише для сну, а ще й інтимних відносин. У моменти близькості важливо повністю розслабитись і отримувати насолоду.  Навколишні аромати відіграють суттєву роль і це відчувається від початку до кінця. Створена атмосфера допомагає розкритись, відчувати партнера, реагувати на дотики.

Існують аромати, які здатні пробудити сексуальність, наповнити тіло тією енергією, що спонукає до поєднання, збуджує. Такий ефект дають: бергамот, неролі, помаранч, лакриця, ладан, агарове дерево, іланг-іланг. Деякі запахи добре поєднуються. Який можна очікувати результат? Незабутність інтимних моментів, розвинення чуттєвості, отримання неперевершеного досвіду. 

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати