Источники белка: калории, белки, жиры и углеводы

Составляя оптимальный рацион для себя, воспользуйся этими данными, которые помогут подсчитать все нужные компоненты. Данные приводятся на 100 г.

Телятина отварная К:131 Ккал; Б: 30 г; Ж: 0,9 г, У: 0 г

Курятина отварная К:170 Ккал; Б: 25 г; Ж: 7г , У: 0 г

Индейка отварная К: 195 Ккал; Б: 25  г; Ж: 10 г, У: 0 г

Судак отварной К: 97 Ккал; Б: 21 г; Ж: 1,3 г, У: 0 г

Щука отварная К: 97 Ккал; Б: 21 г; Ж: 1,3 г, У: 0 г

Яйцо отварное К: 160 Ккал; Б: 12 г; Ж: 11,6 г, У: 0,8 г

Молоко обезжиренное 3% К: 31 Ккал; Б: 3 г; Ж: 0,04 г, У: 4,7 г

Кефир обезжиренный К: 49 Ккал; Б: 4,3 г; Ж: 1 г, У: 5,3 г

Йогурт 1,5% без сахара К: 51 Ккал; Б: 5 г; Ж: 1,5 г, У: 3,5 г

Творог не жирный К: 88 Ккал; Б: 18 г; Ж: 0,6 г, У: 1,8 г

Сыры пониженной жирности  содержат 25-30 г белка

Печень говяжья жареная К: 227 Ккал; Б: 22г; Ж: 10г, У: 0г

Свинина отварная К: 375 Ккал; Б: 22 г; Ж:31 г, У: 0 г

Beauty Fresh

Beauty Book

Фольга для нігтів

Тіло

Коли і як наносити SPF: прості правила щоденного захисту шкіри

Нігті

Що потрібно для нарощування нігтів: повний гід для новачків

Обличчя

Догляд за шкірою обличчя для чоловіків: як правильно доглядати та які засоби обрати

Події

Жіночий бранч премії «Жінка України»: простір сили, мрій та синергії

Тіло

Лімфодренажний масаж: техніка, користь і секрет краси

Обличчя

Купероз на обличчі: як розпізнати, лікувати та позбутися судинної сітки

Beauty Book

Міцелярна вода

Тіло

Постакне: як позбутися плям, рубців і шрамів після прищів

Тіло

Як доглядати за жирною шкірою: поради, помилки та найкращі засоби

Тіло

Як визначити тип шкіри та підібрати правильний догляд

Нігті

Види нарощування нігтів: яке нарощування краще обрати та чим вони відрізняються

Обличчя

Краса з науковим підходом: чим дивує нова сироватка з вітаміном С від Medik8

Beauty Book

Подологія

Нігті

Зміцнення нігтів: як зробити нігті міцними в домашніх умовах та салоні

Обличчя

Види макіяжу: тренди, техніки та поради візажистів