Рухлива зумба: найкращий танець для схуднення

Тренажери у спортзалі, біг та аеробіка тобі не цікаві? У нас для тебе є чудовий варіант - запальна зумба, з якою ти забудеш про нудьгу і зможеш швидко схуднути.

Зумба – це танцювальна фітнес-програма, яка поєднує в собі фітнес-вправи та рухи з латиноамериканських танців. Танцювати зумбу дуже весело та приємно, адже назва танцю у перекладі з мексиканського «напідпитку». Такий вид тренування чудово підійде дівчатам, які терпіти не можуть нудні тренування у спортзалі, але шалено люблять танцювати.

Історія створення зумби

Автором програми є фітнес-інструктор із Колумбії Альберто Перес. Історія виникнення танцю дуже кумедна – тренер та хореограф Альберто прийшов проводити стандартне тренування з фітнесу, але виявив, що забув диск із музикою вдома. Тоді він узяв першу касету, що попалася, з машини і почав проводити заняття під латиноамериканські ритми сальси і реггетону.

зумба танец

Він розбавив звичні вправи танцювальними рухами, що викликало захоплення всіх учасників тренування. Після цього Альберто проводив заняття вже за новою методикою, яка незабаром стала неймовірно популярною.

Як худнути за допомогою зумби?

Танець зумба для схуднення вважається дуже ефективним для схуднення і підтримки тіла у формі, адже він включає як аеробні, так і силові вправи. Тренування відбувається під запальну музику, тому встояти на місці вкрай складно. Оскільки кожне заняття приносить величезне задоволення всім учасникам, у тебе навіть не буде думок про пропуск тренування.

Зумба сприяє опрацюванню всіх груп м'язів, особливо у нижній частині тіла. Так як інтенсивність тренування досить висока, ти зможеш швидко позбавитися зайвих кілограмів, працюючи виключно зі своєю вагою.

зумба для похудения

 

Схуднення за допомогою танцю забезпечують такі обов'язкові вправи як скручування, присідання, випади та неймовірно швидкий темп, який слідувати. Тренування складається з кількох етапів: розминки, силової частини, під час якої розучуються базові рухи та з'єднуються у зв'язки, та так званої Zumba Party – виконання розучених рухів та імпровізації.

Триває тренування в середньому одну годину, але за цей час тобі під силу спалити понад 500 калорій! Зумба для схуднення реально працює, тільки спробуй!

 

Чим ще корисна зумба?

Більше того, танець зумба дуже корисний для серця, тому що він тренує серцеві м'язи та насичує кров киснем. Ще один плюс запальної зумби – вона налагоджує роботу внутрішніх органів, нормалізує метаболізм та покращує роботу органів малого тазу.

зумба это

С помощью веселых тренировок ты станешь более пластичной, координация улучшится, а также ты сможешь заметить, как изменилась твоя растяжка в лучшую сторону. И, конечно же, зумба поможет забыть обо всех проблемах, расслабиться и получить удовольствие от занятия, справиться со стрессом и просто улучшить настроение.

Різновиди зумби

Сьогодні виділяють кілька напрямків популярного танцю:

  • зумба безик (классика от Альберто Переса);
  • зумба безик (с движениями из фламенко, танго и других латиноамериканских танцев);
  • зумба голд (программа для пожилых людей);
  • зумбатомик (семейная вариация, для родителей и детей до 12 лет);
  • аквазумба (занятия в воде).

Куди піти на зумбу?

Танец зумба

Якщо ти не проти додати кілька па традиційних латиноамериканських танців до свого стандартного набору фітнес-вправ, тобі варто піти на зумбу. Ми зібрали 10 студій, де є можливість займатися за різними напрямками зумби, щоб підтягнути та змоделювати своє тіло, простимулювати м'язи, зміцнити склади та надати всім вигинам досконалу, «скульптурну» форму.

Фітнес-клуб "5 елемент"

Сучасний комплекс здорових задоволень поєднує у собі спорт, здорове харчування, лікувально-косметологічні процедури, дитячий клуб, сімейне дозвілля та команду професіоналів. Серед напрямків латиноамериканських танців клубу: зумба, латина, меренге, румба, сальса.

Де: вул. Електриків, 29а; метро Петрівка

Фітнес-клуб «Гран-Прі»

Спортивний комплекс у центрі Києва пропонує величезний вибір групових занять, сучасних та східних танців, йоги, єдиноборств та, звичайно ж, найкращих тренерів для персональних фітнес-програм.

Де: вул. Володимирська, 101; метро Олімпійська

Танцювальна та фітнес студія Амадора Лопеса «Rumbero`s»

Засновник студії – яскравий та запальний Амадор Лопес – створив унікальну програму «Rumba's», яка поєднує у собі силові тренування, танцювальні рухи та кричалки. Комплекс програми допоможуть розкріпачитися, стати гнучким, скинути зайві кілограми та отримати море насолоди. Вже понад 10 років «Rumbero's» об'єднує творчих професіоналів з хореографії та фітнесу, людей із шоу-бізнесу та дипломованих фахівців.

Де: вул. Саксаганського, 61/17; метро: Олімпійська, площа Льва Толстого

Клуб танцю та фітнесу «TimeDance&Fit»

Клуб пропонує танцювальні програми для дітей та дорослих, які допомагають розвинути пластику, гнучкість та почуття ритму. І навіть якщо ти ніколи не танцювала, висококваліфіковані інструктори та хореографи клубу знають безліч методик для досягнення мети та підберуть програму тренувань індивідуально для кожного. І все це в атмосфері домашнього затишку та здорового способу життя.

Де: вул. Кібальчича, 11 (5 поверх)

Фітнес клуб «Сенсей»

Клуб пропонує затишну атмосферу, що поєднує інтенсивні заняття спортом та місце, де можна відпочити та поспілкуватися у колі однодумців. Тут ти знайдеш заняття у тренажерному залі або зможеш вибрати напрямок у групових заняттях (аеробіка, шейпінг, пілатес, калланетика, табата, зумба, йога, фітнес-йога).

Де: вул. Якіра, 8; метро Лук'янівська

Школа танців «Freeway Dance centre»

«Freeway Dance centre» є сучасною школою безлічі напрямків сучасних та естрадних танців. Тут кожен зможе спробувати себе в новому напрямку та досягти добрих результатів. Для новачків існує спеціальна програма, яка допоможе їм почуватися вільно і розкутіше.

Де: вул. Лариси Руденко, 6-А; 3-й поверх; метро Позняки

Фітнес клуб «Stimul»

Stimul – невеликий клуб із дуже доброзичливою атмосферою, що розташований біля Оболонської набережної. Тут є тренажерний зал та зал для групових занять. Серед групових програм: акробатика для дорослих та дітей, стретчинг, йога, каланетика, бодіфлекс, зумба, дитячий фітнес тощо.

Де: п-т Героїв Сталінграда, 6б, корпус-2; метро Оболонь

Студія фітнесу та танцю «Big-dance»

BIG Dance – це студія у центрі Києва, де кожен зможе знайти собі заняття до смаку. У її розташуванні три зали класу люкс для заняття танцями та фітнес-напрямками для дорослих та дітей. З латиноамериканських танців на вибір зумба та латина.

Де: вул. Ігорівська 12-Б (у приміщенні БЦ «Берегиня»); метро Поштова площа

Танцювальна фітнес-студія «Білка»

Фітнес клуб «Білка» поєднує людей, які прагнуть розвиватися фізично. Тут ти зможеш відкрити для себе різноманітний та яскравий світ танців, енергійні фітнес-напрямки, багатогранність йоги. І, звичайно, завдяки кваліфікованим хореографам зможеш опанувати мистецтво танцю живота або запальної зумби.

Де: вул. Шепелєва, 5; метро Шулявська

Школа танців «SalsaBO»

Студія пропонує навчання за різними танцювальними програмами для груп різної підготовленості – від «нульовки» до «просунутих». Серед латиноамериканських напрямів: бачата, зумба, кізомба, меренге, реггетон, сальса.

Де: вул. Тельмана, 3; метро Палац Україна

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати