Як їсти все і не набирати зайву вагу?

Чтобы оставаться стройной, не обязательно пропадать днями в спортзале и постоянно сидеть на диетах. Раскрываем секреты, как нормально питаться и не набирать лишний вес.

Снідай

Всім цікаво, що є, щоб схуднути, але не так часто дівчата запитують, коли потрібно їсти. Наприклад, снідати важливо через півгодини-годину після пробудження, а не о 12 годині дня. Ті, хто пропускає сніданок, в обід з'їдають вдвічі більше і часто наїдаються на ніч, що негативно позначається на вазі. Візьми за правило відразу після пробудження випити склянку теплої води з лимоном – це запустить процес травлення і вже за 30-40 хвилин ти відчуєш голод.

что нужно есть чтобы похудеть

Пий воду

Ще одне важливе правило для стрункої фігури – пий багато води, а точніше випивай свою добову норму. У середньому людині потрібно пити 30 мл на кожний кілограм ваги. Саме вода прискорює метаболізм та допомагає виводити з організму шкідливі речовини та продукти життєдіяльності. Якщо ж водний баланс порушений, ти відчуваєш млявість та нездужання – перші ознаки зневоднення.

Їж тільки тоді, коли голодна

Щоб зберегти гарну фігуру, важливо їсти тільки тоді, коли організм дійсно потребує дозаправки. Погодься, адже часто хочеться закинути щось у рот, чи це печінка, цукерка чи бутерброд, лише через годину-півтори після сніданку. Запам'ятай, справжнє почуття голоду нікуди не йде і призводить до бурчання в животі, а хибне швидко минає, якщо його ігнорувати. У момент, коли хочеться щось з'їсти, випий склянку води і трохи пройдись – після цього організм тобі підкаже, чи потрібна йому нова порція їжі.

что нужно кушать чтобы похудеть

Не бійся жирів

Цікаво, що треба їсти, щоб схуднути? Не виключай корисних і таких необхідних нашому організму жирів зі свого раціону – вони дозволяють швидко насититися і в цілому ти з'їдаєш менше. Але вибирай виключно корисні жири: олію, горіхи, молочні продукти, м'ясо птиці, рибу, яйця, авокадо, соєві боби і так далі. Але не забувай, що їхня кількість у твоєму раціоні має бути помірною.

Їж маленькими порціями

Ніколи не переїдай і завжди їж маленькими порціями – дуже важливе правило для тих, хто хоче гарну фігуру. Величезна кількість їжі в шлунку погано перетравлюється і в результаті дається взнаки у вигляді зайвої ваги. Їж маленькими порціями 4-5 разів на день – це дозволяє завжди бути ситим і відчувати себе бадьоро. Пам'ятай, через стол потрібно вставати з почуттям легкості в животі.

что есть чтобы похудеть

Тепер ти бачиш, що питання «Що потрібно їсти, щоб схуднути?» не завжди є найголовнішим. Коригуйте свій раціон, звикай до нових правил і будь красивою і здоровою!

Beauty Fresh

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати