Косметичка Холостячки: Галя Присташ рассказала о своих секретах красоты

Еще одна холостячка, Галя Присташ, показала нам свою косметичку. Длинноволосая красотка, которая явно ходит в фаворитках у Рождена, рассказала нам о своих бьюти-секретах и находках, которые помогли ей пленить сердце Холостяка. 

24-летняя девушка из Самбора на прошлой неделе показала Рождену свой любимый и родной город, а также познакомила Холостяка со своими родителями и сестрами. Галя - девушка не только красивая, но и целеустремленная. Получив три высших образования (журналистика, экономика и туризм), она не собирается останавливаться на достигнутом. На данный момент она не работает, занимаясь ремонтом в своем котедже для своей будущей семьи.

Строгая к себе и окружающим, она после первого свидания заинтересовала Рождена загадочностью и эмоциональностью своей натуры. В 10 выпуске реалити «Холостяк 8» Галя получила розу, а значит, что на следующей недели она познакомиться с родителями Рождена. Пока мы ждем нового выпуска, Галя рассказывает о своих бьюти-фаворитах. 

холостяк 8 Галя Присташ

Как ты ухаживаешь за кожей: на чем делаешь акцент?

Очищення, тонізування, зволоження та захист - це чотири основні етапи, які я виділила для себе.

Какие продукты используешь для повседневного ухода?

Очищую шкіру за допомогою цукрового мила HolyLand A-nox sugar soap. З його допомогою очищення шкіри відбувається на всі 100% , оскільки міцелярна вода не надає тої легкості після її використання. В мене шкіра нормальна, але влітку схильна до типу «нормальна-комбінована», тому цей продукт мені підходить ідеально, адже звужує пори та вирівнює тон. Для тонізування моєї шкіри я також користуюсь тоніком фірми Anna Lotan -Alodem Facial Mist. Він не містить жирів, освіжає та зволожує шкіру, дозволяє тримати її у відповідній вологості. Також деколи підсилюю ефект лосьйоном Sesderma Azelac. Він має сильну дію - бореться з акне, вирівнює тон шкіри та забирає почервоніння. Корегуючий концентрат для обличчя Bioderma Sebium Pore Refiner - допомагає звузити розширені пори, лікує дефекти шкіри. Його наношу на проблемні частини обличчя навіть під макіяж. І зволоження кремом від фірми HolyLand A-nox Hydratant Cream. Він надзвичайно легкий та не відчутний на вашій шкірі. Не комедогенний, що дуже важливо! І завершальний етап - це захист кремом Bioderma SPF 100. Термальна вода для обличчя - користуюсь нею 24/7! Чудово допоможе вашому обличчю залишатись свіжим та фіксує макіяж! Обираю будь-якої фірми в аптеці, відповідно до пори року: з більшим вмістом солі - на спекотне літо, більш ніжну - для холодної зими. Це фірми: La Roche-Posay, Avene, Vichi, Uriage.

Какой у тебя утренний ритуал по уходу за кожей?

Ранішній ритуал - уявіть собі: гарячі сонячні проміння, ви виходите на балкон з двома кубиками льоду та прикладаєте їх до обличчя і водите навколо очей. Так і хочеться сказати: «Привіт, Літо!» . Але так не кожного дня. Цю процедуру встигаю робити тільки по вихідним, а потрібно хоча б два- три рази на тиждень. Для заморожування цих кубиків я використовую березовий сік та сік алое. Добавляю зелений чай та ромашку. Збереження в морозильній камері придатне 4-5 тижнів.

А щоденно: вранці умиваюсь теплою водою з використанням пінки. Протираю обличчя тоніком. Наступний крок залежить від мого графіку на цілий день. Це може бути і зволожуючий крем або база під макіяж, захисний крем з SPF100. А в сумочці завжди - термальна вода.

Галя Присташ холостяк 8 секреты красоты

Есть ли любимые маски для лица?

Я не купляю одноразові маски у мас-маркетах. Надаю перевагу лише тим, які призначені для використання виключно у косметичних кабінетах та їхню групу, яку складають засоби домашнього догляду, а також «натурально-домашні». У спеціаліста на прийомі по стану шкіри вибираємо разом масочку. Але зазвичай - це зволожуючі.

А щодо домашніх: оливкова олія, мед та кава - виходить маска-скраб.

Какие продукты используешь для пилинга?

Чому я не дуже люблю пілінги - це через процес відновлення шкіри, коли вона відлущується. Пілінг PRX- T33. Подобається в ньому те, що його можна використовувати в будь- яку пору року, а процес відновлення набагато коротший від «класичного». Ефектом задоволена: звужені пори, забирає всі явні недоліки після прищів, акне, а шкіра залишається дуже гладенька, відновлюється структура та тон шкіри. Курс - процедура робиться три рази з інтервалом в тиждень.

Как часто посещаешь косметолога?

Відвідую косметолога на початку кожного сезону.

Какие процедуры делаешь?

Маски, пілінги, масаж обличчя.

Какую косметику покупаешь за границей? Расскажи о самых удачных покупках!

Всю професійну косметику та класу люкс стараюсь купляти за кордоном, не довіряю українським посередникам. Це, зазвичай, догляд за обличчям, тональні основи, пудри та парфуми.

Не можу сказати про найкращу покупку, але я дуже задоволена тональною основою Dior Nude Air - підходить мені ідеально! Завдяки водяній текстурі не відчуваю її на обличчі, вона ідеально тримає тон впродовж усього дня. Цей тональний крем - став два роки тому для мене справжнім відкриттям і я користуюсь ним по сьогоднішній день, адже кращого не найшла.

Галя Присташ холостяк 2018 8 сезон

Последние Beauty-разочарования?

Недавно вирішила змінити тональну основу і спробувала Guerlain Lingerie de Peau. Це найгірша тональна основа, яку я зустрічала! Нерівномірно наноситься, густа текстура, та дуже окисляється за кілька хвилин на обличчі міняючи колір, забиває пори. Нікому її не рекомндую.

Пользуешься ли бюджетной косметикой? Есть фавориты?

Фаворитом назавжди залишиться бронзатор від фірми Seventine номер 4. Вже кілька десятків одиниць я прикупила за останні роки. Також подобається хайлайтер для тіла Gosh та туш для брів від L’Oréal.

Читайте також

Косметичка Холостячки: Яна поделилась своими секретами красоты и бьюти-находками

Как ты относишься к пластической хирургии?

Цілком здорово та адекватно. Якщо людина бачить в собі недолік, який їй заважає - то чому б не вирішити цю проблему раз та назавжди, щоб рухатись далі без зайвої невпевненості.

А корректировала ли что-то себе? А в будущем рассматриваешь ли такой вариант сохранения молодости?

Ні. Не робила ніяких хірургічних втручань та ін’єкцій. В майбутньому не знаю - час покаже.

Покажи свою косметичку: что в ней сейчас находится?

У неї вміщаються ті найнеобхідніші речі, які я б взяла із собою в дорогу. І зазвичай, вона у мене завжди у повному складі, щоб я у будь-який момент могла її взяти і поїхати.

косметичка Гали Присташ холостяк 8

Какой у тебя повседневный макияж? Как и чем создаешь, на чем делаешь акцент?

Акцент роблю на рівномірному тоні та корекції обличчя. Тому це тональна основа, палітра для корекції обличчя, блиск для губ і туш для брів. Туш для вій я не кожного дня використовую.

Есть ли любимая красная помада? Какой бренд, оттенок? Как подбирала?

Так, звичайно. Все залежить від настрою. Червона помада - це ніби і маска, під якою прихована пристрасть, і водночас акцент на характер, де присутня скромність. Люблю червоний колір, особливо, коли він на губах - це помада YvesSaintLaurent “Rouge pur couture Vernis A Levres Glossy Stain”. Номер 9. Я дуже довго шукала помаду, яка зможе надовго залишатись на губах з ефектом лакових губ . І я її знайшла.

Как ухаживаешь за телом? Есть любимые продукты и какие процедуры для тела делаешь в салоне?

Мабуть нікого не здивую, адже обгортання шоколадом - моя улюблена косметична процедура. Шкіра набуває красивого золотистого відтінку. А також водоростове обгортання, яке дещо відрізняється від шоколадного. Це ефективна процедура справляється не лише із зайвою вагою, об'ємами і "апельсиновою кіркою", як шоколадне, але і позитивно впливає на обмін речовин, кровообіг, нервову систему, розгладжує шкіру і глибоко очищає пори. Тому рекомендую.

В домашніх умовах - це масаж вакуумними банками з відповідною олійкою.

А ще правильне харчування. Про спортивний зал промовчу , бо я його просто не відвідую. Лише інколи роблю вправи в домашніх умовах. Ходіння - це найкращий і єдиний мій рятівник залишатись стрункою.

Какие у тебя фавориты в уходе за волосами? Делаешь домашние маски для волос/лица? Какие?

Кокосове масло на цілу ніч - найпростіше, що може бути в домашніх умовах з найефективнішим результатом.

В мене натуральний колір волосся.

Я не роблю ботекси для волосся, кератинування чи ламінування, адже це тимчасовий ефект, після якого волосся набуває ще гіршого стану, ніж до самої процедури. Але є одна процедура, яка мене задовільняє. Це продукт Olaplex - відновлення волосся, яке не містить сульфатів та силікону. Волосся стає шовковим, сяючим та набуває насиченого кольору. Також маю домашній догляд цієї лінійки.

Ще подобається продукція фірми nashi argan. Фаворитом цієї лінійки є не змиваючи маска-спрей для волосся та олійка для посічених кінчиків. Волосся після неї дуже розсипчасте та шовкове.

Какой у тебя любимый аромат. Почему?

Я обожнюю хороші парфуми. Але у мене немає улюбленого аромату. І тільки тому, що cьогоднішній парфум повинен відповідати моєму настроєві. Від солодких і квіткових - до гірких ароматів спецій. А якщо чесно, то вважаю, що парфум це лише додаток до «власного запаху тіла».

Галя Присташ Холостяк 8 любимые духи

Какой совет можешь дать девушкам: как всегда выглядеть на все 100%?

Чисте волосся, блискучі солодкі губи, дві каплі парфуму, сяючі очі та чудовий настрій - і все у твоїх руках!

Если на сборы – 5 минут, твои действия?

Пудра на обличчя, блиск для губ, капля парфумів та окуляри.

Как расслабляешься и балуешь себя в выходной день?

Якщо це вихідний день - то я обов`язково проснусь не скорше десятої чи одинадцятої години ранку. Приготую смачний сніданок та зроблю фреш або заварю каву . Це буде день в SPA з направленням на релакс та медитацію. Це буде відпочинок в улюбленому комплексі за містом з коханою людиною або подружкою, не в гучній компанії.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?