Все під контролем: 5 нових книжок, щоб керувати емоціями

Часом обставини життя або конкретну ситуацію змінити не можна. Але можна попрацювати над власними емоціями і почуватися значно краще навіть у часи випробувань.

Разом із національною книжковою платформою Yakaboo ми знайшли для вас п’ять корисних книжок про те, як владарювати світом своїх внутрішніх переживань.

Енергетичний менеджмент, Алла Заяць

Емоціям, думкам, вашому часу та вашим пріоритетам потрібен хороший менеджер. І ви цілком можете ним стати! Перед вами інструкція експерта без “води” та надмірного заглиблення у теорію. Тільки конкретні ситуації, кейси з практики та власного досвіду психологині, зрозумілі пояснення причин та емоційних реакцій, оптимізація вашого навантаження під ваші можливості та бажання. Бути завжди в ресурсі, знизити рівень стресу, підвищити продуктивність - реально! 

Енергетичний менеджмент, Алла Заяць

Емоційний інтелект, Денiел Ґоулман

Гнів, сум, страх - не негативні емоції! Вони природні! Їх не потрібно придушувати, ховати - з ними просто треба вміти поводитись. Денiел Ґоулман - автор ідеї про емоційний інтелект, тобто про ментальні навички, які допомагають розпізнавати свої та чужі емоції (а їх буває часом дуже нелегко визначити вірно) та керувати ними. Це дуже корисне вміння: від нього залежить те, як ми здатні будувати стосунки з іншими, зі світом, з самими собою, визначати наші здобутки. Щоб прокачати цей скіл, читайте один із безперечних психологічних бестселерів останніх десятиліть.

Емоційний інтелект, Денiел Ґоулман

Приборкати страх. Досвід "морського котика", Джон Девід Манн, Брендон Вебб

Немає людей, які нічого не бояться. Проте є люди, які вміють домовлятися зі своїм страхом, приборкувати його, наприклад, військові. “Морські котики” - американські спецпризначенці, які воюють у гарячих точках. У них є свої секрети опанування паніки. Автор розкриває особливий метод, розроблений військовими, що складається з п’яти етапів приборкання страху. Вебб зазначає: «Ви можете бути в’язнем свого страху, або ж він може стати катапультою, яка запустить вас до омріяного». 

Приборкати страх. Досвід

Особисті кордони. Керівництво зі спокійного життя, Недра Ґловер Тавваб

Стаєте жертвою нетактовних запитань, кажете "так" замість "ні", бо не хочете конфлікту, дозволяєте вами маніпулювати та рідко висловлюєте власну думку? Вам потрібно визначити та укріпити особисті кордони. Поради Тавваб допоможуть почуватися впевненіше, подолати комплекси, пропрацювати травми, усвідомити свої сили, повністю реалізувати власний потенціал і здобути омріяну свободу, чітко встановлюючи здорові кордони в особистому та професійному житті.

Особисті кордони. Керівництво зі спокійного життя, Недра Ґловер Тавваб

Від нервів, Володимир Ковцун

Сміх - гарна терапія проти напруги, стресу, дурних думок. Володимир Ковцун більш відомий широкому загалу під псевдонімом короля монологів Владзьо. Його жарти дуже влучні та дотепні. Читайте справді народний гумор, який змушує зовсім по-іншому поглянути на буденність. Кожна історія написана з життя, на сторінках цієї книги ви обов’язково знайдете себе та нову перспективу, яка дозволить жити далі та йти вперед. Якщо п’ять хвилин сміху продовжують життя, то після прочитання цієї книги ви точно житимете на років десять довше. 

Від нервів, Володимир Ковцун

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?