Благодійний вечір Viva! на підтримку ЗСУ: зіркова подія в Києві

Жива музика і добрі справи: 25 листопада зірковий медіабренд Viva! влаштував благодійний вечір на підтримку української армії, яка захищає наше життя і незалежність.

З 24 лютого онлайн-журнал Viva.ua продовжував роботу в режимі нон-стоп. На початку повномасштабної війни ми перейшли на соціальний формат, змінили теми з розважальних на ті, які морально підтримували українців, допомагали психологічно та об’єднували. Нашою метою було всім, хто нас читає і слідкує за Viva! в соціальних мережах, дати надію, стимул рухатися далі та робити свій внесок у боротьбу.

25 листопада, попри блекаут, у самому серці столиці — готелі Premier Palace Hotel — зібралися люди, які продовжили цю місію. Кожен гість благодійного вечора Viva! став причетним до збору коштів для частини спеціального призначення А5750 ССО ЗСУ на засоби зв’язку та камери з зумом для спостереження. У цьому нас підтримав «Благодійний фонд ЕСФІРЬ».

Lida Lee

Слава Соломка, телевелучий каналу «Київ»

Вітальне слово до гостей заходу виголосила головна редакторка онлайн-видання Viva.ua Людмила Гріцфельдт

Мирослава Смірнова, почесна засновниця «Благодійного фонду ЕСФІРЬ»

Ведучий заходу — телеведучий каналу «Київ», актор театру та кіно Слава Соломка — під час відкритого благодійного аукціону розіграв унікальні лоти: картину художника українських муралiв Андрія Ковтуна, живопис на архiтектурi якого народжений спiльно з компанiєю Farba Kolorit та виконаний професiйними фасадними продуктами Farbmann, а сама картина присвячена 19-річному герою України, «Запорізькому меснику», який з ПЗРК збив 6 ворожих літаків; ексклюзивний піджак і сорочку від бренду 24ethno_avenue, створені в українському етнічному стилі; лімітоване видання односолодового віскі Whisky Wolfburn Slava Ukraini з винокурні Wolfburn — цей скотч витримувався впродовж семи років у бочках з під бурбону; головка витриманого сиру від українського виробника «Мукко», який нещодавно отримав бронзу на Всесвітньому конкурсі World Cheese Awards-2022 у Лондоні.

Генеральний партнер благодійного вечора Viva! на підтримку ЗСУ — компанія Farbmann Kolorit Groupбренд лакофарбових матеріалів з 20-річною історією та відомим ім'ям. Сьогодні «Фарби Колорит» – єдиний в Україні виробник фарби, який використовує виключно імпортну сировину. Бренд Kolorit отримав престижну нагороду «Вибір року-2020» та звання «Краща фарба українського виробництва».

Ольга Женевська, керівниця проєктів компанії Farbmann Kolorit Group

У межах благодійного вечора відбулось дефіле українського преміального бренду одягу 24ethno_avenue, який поєднує в собі сучасний стиль та унікальне самовираження в традиційних мотивах. Бренд використовує 100% натуральні тканини, етнічні мотиви та у кожному виробі вплітає наш унікальний національний генетичний код.

Далі на гостей чекала дегустація українських та європейских вин від мережі фірмових магазинів «Вина світу» в компанії відомого сомельє Олега Кравченка, а також вишукані страви від шефа ресторану «Ікігай» Дмитра Кривошапа. Ця частина заходу мала назву фудпейрінг — коли страви та напої гармонійно поєднані між собою і чудово смакують разом.

Ілона Гвоздьова з подарунковим боксом від преміального українського бренду Inro. Inro – це цілий світ: світ ароматів, вражень, очікувань, спогадів, можливостей та емоцій.

[readmore id="15551,15904"]

Пригощав гостей події і виробник натуральних та корисних сирів — «Мукко». Традиційно головним водним партнером заходу стала ТМ «Моршинська».

Хедлайнеркою івенту стала українська співачка Lida Lee, яка занурила гостей у проникливу музичну атмосферу та ексклюзивно виконала нову композицію «Люблю». Потужний голос Ліди, що пробирає до мурах, змусив зал аплодувати стоячи. 

Виступ неперевершеної Lida Lee на благодійному вечорі Viva!

Б'юті-подарунок від американського бренду Circadiaфілософія якого зосереджена на хронобіології — науці про природні циркадні ритми шкіри та тіла. Принципи захисту шкіри від пошкоджень зовнішніми факторами протягом дня і стимулювання внутрішніх механізмів відновлення під час сну є основою концепції Circadia.

Альона Єрхова з подругою

Альона Єрхова з подругою

За атмосферу і музичний настрій цього вечора відповідав діджей з 15-річним досвідом у шоубізнесі, спортсмен, амбасадор спортивних брендів та волонтер Анатолій Старков

Головна редакторка друкованої версії журналу Viva! Іванна Слабошпицька, Слава Соломка

Анна Луценко, Слава Соломка

Ольга Саєнко з чоловіком

Тільки завдяки нашим воїнам ми можемо проводити вечори саме так: спілкуватися, слухати музику наживо, споглядати красиве, продовжувати працювати і мати завтрашній день. Тож підтримуємо ЗСУ, читаємо Viva!, наближаємо перемогу разом.

Фото: @vasyl_churikov@olexgood

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?