Что такое альгинатные маски?

Они подходят как для ухода за лицом, так и телом, идеальны для любого типа кожи и справляются с множеством проблем. Что же представляют собой альгинатные маски?

Основной компонент таких масок - альгинат. Его получают из красных и бурых водорослей. В косметологии альгинат представлен в виде порошка, который при контакте с водой образует плотную смесь. По мере высыхания, такая маска превращается в плотную пленку (ее можно снять одним пластом). 

Помимо альгиновой кислоты, такая маска содержит витамины, минеральные элементы, протеины. Благодаря этому альгинатные маски обладают увлажняющими, подтягивающим, противовоспалительными и успокаивающими свойствами. 

Подобная маска не вызывает аллергических реакций и подходит для любого типа кожи. 

 

Beauty Fresh

Обличчя

Зморшки: причини та як позбутися в домашніх умовах і салоні

Тіло

Обгортання від целюліту: ефективні рецепти, техніка та поради експертів

Нігті

Як наростити нігті в домашніх умовах без форм: повна інструкція для новачків

Обличчя

Як доглядати за шкірою обличчя: базові правила, поради та помилки

Обличчя

Чорні цятки на обличчі: причини, як позбутися та запобігти появі

Обличчя

Етапи догляду за шкірою обличчя: базові правила, яких слід дотримуватися

Персони

Секрети краси Джолі, Беллуччі, Еністон та інших зірок: як виглядати молодо у будь-якому віці

Персони

15 найвідоміших блондинок Голлівуду: образи, що змінили історію краси

Губи

Як нафарбувати губи ідеально: покрокова техніка, секрети стійкості та обʼєм без інʼєкцій

Очі

Які тіні пасують до зелених очей: 6 кольорів, які зроблять погляд незабутнім

Тіло

Як позбутися жировика: 5 безпечних способів лікування в домашніх умовах

Beauty Book

Тіпси для нігтів

Губи

10 лайфхаків для ідеальних губ: як зробити макіяж губ стійким і ефектним

Обличчя

Як правильно наносити пудру: 8 секретів, щоб шкіра виглядала ідеально без ефекту маски

Губи

Як вибрати блиск для губ: поради за тоном шкіри, типом і ефектом

Нігті

Як доглядати за нігтями взимку: перші кроки до краси в холодну пору року