Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Если твоя проблемная зона - живот, простыми скручиваниями сложно будет добиться тонкой талии. Добавь к своей тренировки хулахуп. Всего 15 минут в день с обручем для похудения помогут сформировать красивую талию за месяц.

Багато хто думає, що для тонкої талії потрібно багато і посилено качати прес. Це грубе порушення. Наприклад, ангели Victoria's Secret замість стандартних скручувань вибирають різні планки та присідання, які допомагають досягти рельєфних м'язів преса, але не розширюють талію. А ось звичайні скручування можуть додати пару см у колі твого живота. Так, нехай це м'язи, а не жир, але точену талію хоче кожна друга дівчина. І є один спосіб отримати її за короткий термін без виснажливих тренувань. Це – хулахуп.

Обруч для схуднення відомий на пострадянських теренах навіть сучасним дітям. Його часто можна побачити у спортзалі у дитячому садку та школі. І не дарма! Він корисний не лише для того, щоб весело провести час, а й для фігури.

Обруч для схуднення дійсно популярний завдяки високій ефективності та низькій вартості. За 10 хвилин вправ з хулахуп можна спалити близько 100 ккалорій, що приблизно дорівнює витраті енергії при бігу підтюпцем.

До того ж обруч безпечний для тебе: снаряд не травмує м'язів та суглобів. Єдине, що може викликати – це невеликі синці у перші тижні занять. Але тільки за умови, що ти крутитимеш коло на голе тіло. Він безпечний і для твоєї квартири, звичайно, якщо ти не займатимешся у вузькому місці в оточенні комп'ютера, дзеркал, ваз та телевізора.

Як обрати хулахуп для схуднення

Ми говорили про обручі, які часто є у кожній школі. Так от вони призначені для підтримки форми. Для схуднення потрібен тренажер значно серйозніший. Хулахуп для схуднення має бути важким.

 

хулахуп для похудения

Прості пластикові хулахупи, металеві не вплинуть на втрату жиру на животі, хоч і шкоди теж не завдадуть. Для схуднення вибирай обруч із пластику, досить важкий і з паралоновими кульками з масажним ефектом. Так, від них спочатку будуть гематомки та синці. АЛЕ! вже через місяць ти зрозумієш, що краса вартувала тих жертв.

Заняття з обручем дозволяють тренувати як прес для тонкої талії, а й інші м'язи нижньої половини тіла (ягідниці, стегна, ноги). Для занять на плечі, руки та спину не підійде той самий обруч, що й для талії – він лише нашкодить. Саме для таких зон призначені тонкі металеві хулахупи.

Читайте також

Висцеральный жир: почему его нужно бояться и как с ним бороться?

Як займатися хулахупом для схуднення

Для початку тренувань з обручем тривалість занять має становити близько 5 хвилин на день, а якщо не відчуваєш дискомфорту, то більше. Потім можна збільшувати до півгодини.

 

как крутить обруч для похудения

Як крутити обруч? Просто: ноги під час вправ постав на ширині плечей або трохи ширше, безперервно утримуй м'язи преса та попереку в напрузі - це дозволить досягти кращих результатів. Потім зроби один оборот обручем і підтримуй його в русі, трохи виляючи стегнами з боку на бік.

При легкості у виконанні вправ можна брати відразу важчий обруч. Варто відзначити, що кручення обруча можна і потрібно поєднувати з іншими вправами.

З масажними обручами слід поводитися обережно, оскільки при крученні такого снаряда можуть виникнути болючі відчуття і навіть синці на тілі. Втім, це не страшно – на початку занять такі "побічні" ефекти цілком нормальні. Якщо при крученні масажного хулахупа болі надто гострі, потрібно вдягнути товстий светр.

Читайте також

Let's run: главные правила бега для быстрого похудения

Згідно з дослідженнями американських дієтологів, найкращий результат схуднення в області талії досягається при коротких сесіях занять з обручем - близько 10-15 хвилин. Щоденні 10-хвилинні заняття із хулахупом дозволять зменшити розмір талії на 2-3 сантиметри вже за місяць. Але ніхто не забороняє крутити обруч довше та частіше. Наприклад, під час перегляду однієї серії "Оповідання служниці" або перерв на рекламу.

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?