Секрет здоров'я і краси: 8 смачних і корисних смузі з авокадо

Якщо ти хочеш, щоб твій ранок починався смачно і корисно, а твоя шкіра була красивою, сяючою і здоровою на вигляд, додай до свого раціону ці неймовірні смузі з авокадо!

Смузі на основі авокадо - смачний і корисний варіант сніданку або перекусу. Вони готуються менше ніж за 5 хвилин і потребують всього 4 або 5 інгредієнтів. Окрім своєї дивовижної кремової консистенції, авокадо вражає, оскільки це єдиний фрукт (так, вони класифікуються як фрукти) з мононенасиченими жирними кислотами - здоровими жирами, які необхідні нашому організму для нормального функціонування.

Продукти тваринного походження – не єдиний спосіб отримати ці корисні жири, тому авокадо – це також відмінний інгредієнт для тих, хто дотримується вегетаріанського способу життя та робить ставку на рослинний раціон. Крім жирів, у ньому міститься багато клітковини, антиоксидантів, вітамінів К, Е, С, магнію та калію. А ще цей потужний продукт – запорука здоров'я шкіри, гарного імунітету та чудовий помічник у схудненні.

Смузи для похудения

Так що нічого думати, сміливо налягай на фруктові та овочеві смузі з додаванням авокадо та корисних суперфудів. А щоб тобі було простіше визначитися зі списком інгредієнтів, ми вже вибрали для тебе 8 варіантів цього багатого на вітаміни напою, які варто спробувати.

Порада: якщо хочеш отримати холодну смузі, принаймні один компонент повинен бути попередньо замороженим (наприклад, банан або ягоди).

Смузі з авокадо, бананом та зеленню

Цей вершковий коктейль з авокадо легко готується, для цього потрібно лише 5 інгредієнтів, 1 блендер та 5 хвилин часу. Основа – заморожений банан. Він створить вершкову, природно солодку основу. Далі йде зірковий інгредієнт – авокадо! Багатий на корисні жири, він зробить цей коктейль кремовим і густим, майже як молочний коктейль. Потім додай свіжий шпинат (заморожений теж підійде, так само як і будь-яка інша листова зелень), 200 мл домашнього мигдального молока (не соромся додавати будь-яке інше молоко на свій розсуд) і 1 або 2 фініка або будь-який інший підсолоджувач, якщо це необхідно. Збий все разом до однорідної маси.

Смузи с авокадо и зеленью

Смузі з авокадо, чорницею та бананом

Щоб скуштувати цей рецепт смузі з авокадо, змішай 200 мл мигдального молока, 1 очищений банан, 1 стиглий нарізаний авокадо, 50 г свіжої або розмороженої чорниці, 1 чайну ложку меду, 1 столову ложку насіння чиа (або льону). За допомогою блендера збий всі інгредієнти до стану пюре. Перелий у склянку і прикрась смузі свіжими ягодами чорниці та листям м'яти за бажанням.

Смузи с авокадо и черникой

Смузі з авокадо, ківі та ягодами

Візьми 1 чашку фільтрованої води, 1/2 авокадо, 1 ківі та 1 чашку будь-яких ягід, краще диких (малина, лохина, ожина). Змішай всі компоненти разом із допомогою блендера до отримання однорідної маси. Прикрась на свій розсуд і насолоджуйся приголомшливим смаком.

Смузи с ягодами

Смузі з авокадо та йогуртом

Якщо ти любиш смузі з ніжним кремовим смаком, спробуй наступний мікс: з'єднай 1 стиглий авокадо, нарізаний шматочками, 1 склянку рослинного молока, 1/2 склянки ванільного йогурту, 3 столові ложки медового кубика льоду (заморозь заздалегідь). Збий у блендері до однорідного стану і прикрась свіжими листочками м'яти.

Смузи с авокадо

Читайте також

Вкусно и питательно: смузи с высоким содержанием белка

Смузі з авокадо та динею

Чудова суміш зеленого авокадо, сокової дині та улюбленого растительного молока зарядить бодьорістю та наситить організм корисними витаминами. Візьми склянку кокосового, мигдального, вівсяного чи будь-якого іншого рослинного молока, додай до нього шматочки нарізаної стиглої дині та половинку авокадо. Збий до однорідної маси і в кінці додай насіння льону, чиа або насіння гарбуза.

Смузи с авокадо и ягодами

Зелений смузі з авокадо, огірком та шпинатом

Тобі знадобиться половина авокадо, очищеного від шкірки, 2 невеликі огірки (нарізані кубиками), жменя свіжого листя шпинату, 1/2 склянки фільтрованої води, 1/4 склянки мигдального молока (можна замінити на кокосове) і 1 столова ложка соку лайму чи гімалайської солі. Додай усі інгредієнти у блендер і змішай до отримання однорідної маси. Присип сіллю за смаком і насолоджуйся.

Зеленый смузи

Смузі з авокадо, грейпфрутом та мигдалем

Для приготування цієї смузі використовуй 200 мл кокосової води (можна замінити на кокосове молоко або звичайну фільтровану воду), половинку очищеного авокадо, сік половинки грейпфрута та жменю мигдальних горішків. Пюруй все разом у блендері і присип готовий коктейль насінням чиа. Мигдаль врівноважує терпкість цього смузі, привносячи в нього м'якший смак, білки та корисні для здоров'я жири (що також дає авокадо), а чашка кокосової води додає нотку тропічного аромату.

Смузи из авокадо

Бадьорливий смузі з авокадо

Немає більш ефективного способу швидше прокинутися вранці, ніж додатковий підштовх у вигляді смузі з додаванням кайенського перцю та імбиру, правда? За основу використовуй свіже або заморожене манго і стиглий авокадо, разом вони додадуть чудово вершковий баланс до досить пікантного смузі. Тільки не перестарайся з приправами - додай щіпку, на кінчику чайної ложки. А імбир можеш натерти на дрібній тертці або використовувати порошковий аналог.

Смузи с киви и авокадо

Читайте також

И вкусно, и полезно! 5 рецептов смузи для похудения

Beauty Fresh

Тренди

Денні сукні максі: як їх носити?

Новинки

Анастасія Цимбалару в колаборації з косметичним брендом PTASHKIN SAD запустила свою лінійку косметик

Події

Стратегії Anti Age від Алуніки Добровольської та Тетяни Шевчук: деталі події від Connecting Women

Тренди

Сережки з перлами: нюанси та критерії вибору

Події

Як пройшов бʼюті день INSTYTUTUM у салоні краси Leo Beauty Club

Події

Компанія EMET, GAME CHANGER індустрії краси, оновлює візуальний стиль

Догляд за волоссям

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Події

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Події

Голос жінки: Євгенія Власова розкрила секрети зцілення через музику на події від Connecting Women

Колекції

Найновіша колекція Calvin Klein Jeans – на що звернути увагу?

Wellnes&travel

Відкрий для себе світ стретчингу разом зі студією Naumova stretching!

Події

Напередодні Івана Купала: запрошуємо на зустріч-практикум з Євгенією Власовою «Жінка, яка звучить»

Обличчя

Сміливий б’юті-експеримент від Beauty.ua: редакція тестує цифрову діагностику шкіри у BROCARD

Обличчя

Новий вимір зволоження: Medik8 презентував крем Total Moisture Daily Facial Creme

Тіло

Як досягти здорової шкіри з Mary Kay: рекомендовані засоби для догляду

Події

Особистий бренд: 50 активних українок зібралися на благодійному бранчі Connecting Women