Скільки води потрібно пити, щоб шкіра була красивою та сяючою

Хочеш залишатися молодою та красивою? Просто додай води до свого раціону. Читай, скільки потрібно пити, щоб шкіра була пружною та сяючою.

Чому треба пити воду, що буде, якщо пити багато води, як пити воду, – всі ці питання цікавлять багатьох із нас. Дерматологи кажуть, що вода може допомогти тобі зберегти молодість, пружність шкіри та здоровий колір обличчя.

Ти, напевно, неодноразово чула заяви моделей про те, що вони п'ють дуже багато води - це допомагає їм залишатися стрункими і красивими. Ірина Шейк та Джіджі Хадід майже в кожному інтерв'ю кажуть, що кілька літрів чистої води на день допомагають зберегти шкіру чистою та сяючою. Звичайно, дівчата користуються кремами, сироватками та послугами косметологів. Але факт залишається фактом – вода дійсно необхідна нашій шкірі, щоб підтримувати красу та молодість.

У той час як зволоження за допомогою кремів, кокосової олії для обличчя та сироваток для молодості шкіри дійсно корисне – наша шкіра становить 64% води, і її потрібно насичувати не лише за допомогою основного догляду. Потрібно пити більше рідини, щоби підтримати цей рівень вологи на належному рівні.

почему полезно пить много воды

Читайте також

Уход за кожей после 30: топ-7 важных привычек

 

Чому треба пити воду - що каже наука

У науковому журналі Clinics in Dermatology було опубліковано дослідження, в якому вивчали вплив тривалого споживання води на здоров'я шкіри. Дослідження, опубліковане в 2007 році в журналі International Journal of Cosmetic Science, показало, що щодня випиваючи 2,25 літри (9,5 чашок) чистої води протягом чотирьох тижнів, змінюється щільність та товщина шкіри. Ще одне з досліджень Університету Міссурі в Колумбії показало, що випивання 500 мл чистої води (близько двох чашок) збільшує приплив крові до шкіри.

Что будет если пить много воды

Вода має велике значення для здоров'я шкіри. Без достатнього водозабору шкіра стає тьмяною, а зморшки та пори помітнішими. Це може статися тому, що вода наповнює шкіру, викликаючи більш менш рівномірне заповнення зморшок і пор. Більше того, щоб шкіра підтримувала вироблення колагену на належному рівні, потребує води для ефективної роботи. Коли шкіра досить гідратована, вона залишається більш щільною та еластичною. Бонус: вона менш схильна до подразнень, які можуть бути відмінним місцем для зростання бактерій, що викликають прищі та вугри.

что будет если пить много воды

Дослідження показують, що реципієнти, які пили недостатньо води, були схильні скаржитися на більшу кількість вугрів. До цього призводить зневоднення.

Читайте також

Самые вредные продукты, которые портят твою кожу

 

Вода також може перешкоджати появі прищів, зменшуючи концентрацію олії на шкірі. Вкрай важливо мати стабільний баланс води з жиром на поверхні шкіри. Якщо на шкірі кількість жиру перевищує кількість вологи, це може призвести до закупорки пор за допомогою та появи прищів.

Тим не менш, випити 10 літрів води сьогодні не означає, що шкіра виглядатиме краще завтра. Це діє у довгостроковій перспективі.

Щоб побачити різницю, вчені пропонують перевірити все на собі. Цей експеримент дуже простий: випивай 2 літри чистої води щодня протягом місяця. Ти точно помітиш зміни у своєму обличчі, тож не захочеш вже відмовлятися від такої кількості рідини.

Beauty Fresh

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фітнес та дієти

Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?