Калланетика: модний вид фітнесу, який варто спробувати

Хочеш спробувати щось нове у світі фітнесу? Тоді радимо ближче познайомитися з каланетикою! Цей вид фізичного навантаження багатьом припаде до душі, а особливо дівчатам, які не люблять швидкий темп та кардіовправи.

Крім здорового харчування, для підтримки фігури у чудовій формі тобі не обійтися без регулярних тренувань. Але що робити, якщо ти не любиш бігати, тренування в спортзалі тобі здаються занадто нудними, а степ-аеробіка дуже рухливою? У нас є чудовий варіант для тебе – каланетика!

Калланетика – це комплекс різних вправ, які добре розтягують та скорочують усі групи м'язів. При цьому всі вправи статичні і схожі на асани йоги, адже саме на них і заснований даний вид фітнесу. За допомогою каланетики чудово проробляються м'язи спини, преса, рук і плечей, сідниць і стегон, а навантаження всі частини тіла отримують у кожній вправі.

калланетика

Найбільше каланетика сподобається дівчатам, які не люблять аеробні навантаження, а також багатогодинні тренування в спортзалі, оскільки каланетика дозволяє задіяти м'язи набагато швидше та ефективніше, ніж інші види фітнесу. Неспішний темп, спокійні заняття та вдумливі вправи, коли потрібно відчути кожен м'яз – ідеальний варіант для тих, хто не любить швидкий ритм. Вона дозволяє уникнути травм і набути відмінної фізичної форми, і при цьому досягти гармонії між тілом і душею.

Читайте також

Эффект push-up: упражнения, которые сделают твою грудь еще красивее

Неймовірно ефективна каланетика і для схуднення. Вона допомагає скинути зайві кілограми та позбутися жирових відкладень, значно покращує обмін речовин, зміцнює та приводить у тонус м'язи. Калланетика не призначена для нарощування м'язової маси, але в той же час вона допомагає пропрацювати навіть найтонші м'язи. Як результат – жіноче тіло виглядає підтягнутим, струнким та красивим без зайвої рельєфності.

Вправи калланетики часто називають найнезручнішими, оскільки вони далекі від рухів, які ми виконуємо у звичайному житті. У кожній позиції слід залишатися тривалий час, що спочатку здається складним і нездійсненним, але з часом тіло звикає до нового типу навантажень і повністю адаптується до них.

калланетика это

Читайте також

Топ-5 упражнений на пресс вместо скручиваний, сжигающих жир на животе и не только

 

Радимо спочатку відвідувати тренування двічі на тиждень і займатися по годині. Згодом кількість тренувань можна буде збільшити, а кількість часу поступово зменшувати. Під час заняття зосереджуйся на своєму подиху та правильності виконання вправ – якість у цій справі відіграє найважливішу роль.

Калланетикою можна займатися дівчатам та жінкам у будь-якому віці та за будь-якого рівня фізичної підготовки. Головне, бажання та настрій на хороший результат!

Beauty Fresh

Обличчя

Все, що вам потрібно знати про вибір пінки та гелю для вмивання

Події

«Життєва енергія»: як пройшов бранч Connecting Women за участю Каті Жесть

Новинки

Краса на 180 градусів: Книжкова добірка на весну

Зірки

Оля Цибульська знайшла коханку в додатку для знайомств

Фітнес та дієти

Осиная талия за 30 дней: как заниматься с обручем для похудения

Обличчя

Рівний тон: 6 причин додати масло шипшини у свій догляд за шкірою

Новинки

Переваги, за які люблять Solana: чому варто купити токен?

Новинки

6 косметичних засобів, для яких обов'язково має знайтися місце у твоїй весняній косметичці

Персони

ТОП-5 нових книжкових біографій видатних жінок

Догляд за волоссям

Сухий шампунь: що собою представляє та як працює

Фітнес та дієти

Відмінний результат: як схуднути на 5 кг на місяць - дієта та вправи

Wellnes&travel

Чим корисний самий веганський продукт - мигдальне молоко

Персони

Без сексу: що таке платонічні стосунки і чому вони існують

Фітнес та дієти

Олія гхі – чому цей аюрведичний продукт має бути на кожній кухні

Фарбування

Знову в моді: кому підійде і як вибрати рудий відтінок волосся?

Фітнес та дієти

Розкриємо секрети: як їсти все і не поправитися?